MacBook 12" Sleeves

1 til 12 af 14

 pr. side

1 til 12 af 14

 pr. side

Sleeve til Apple 12" Macbook - en så ekslusiv computer fortjener et ekstraordinær sleeve

Den nye Macbook 12" er den første af Apples bærbare computere, som både kan fåes i farverne guld, grå og den velkendte sølv.
Det er også den første Macbook med 12" skærm. Apple 12" Macbook er til dig som ønsker et ekslusivt redskab på arbejdspladsen, i studiemiljøet eller når du ligger hjemme på sofaen.
Uanset hvilke formål, du ønsker at bruge din Macbook 12 til, så er den en dyr investering og fortjener beskyttelse af højeste klasse!
Selvom du måske, har en computertaske med særskilt rum til din Macbook, så vil din bærbare blive udsat for adskellige ridser og skrammer hver gang den bliver hevet op og ned af tasken.
Ligger der andre dokumenter, kuglepinde eller vandflasker i din taske, vil disse også give din Macbook en masse unødige hverdagsridser.
Derfor skal du ikke undervurdere vigtigheden af et computer sleeve. 

apple macbook 12 sleeve i læder

Vælg et Computer 12" sleeve fremfor et 13" sleeve, for bedre beskyttelse af din Macbook 12"

I visse tilfælde er der ikke stor forskel på en computer med en 13" skærm og en med 12". Alligevel råder vi dig til, hvis du er ejer af en Macbook 12", at købe et Computer sleeve, som er fremstillet til 12" bærbare.
Selvom en Apple 12" Macbook godt vil kunne ligge i et Computer 13" sleeve, så vil computeren kurre rundt i coveret og den vil ikke ligge ligeså sikkert og fast, som i et sleeve, specialfremstillet til 12" computere.

Præcis som med din pung, iPhone cover, computertaske eller sweatshirt, så kan du helt selv bestemme hvilket udtryk dit Macbook 12" sleeve skal have.
Ønsker du et cover fremstillet i læder, vandafvisende stof eller et sleeve i rød blød velour? Der er uanede mængder af muligheder for at personliggøre din Macbook ved hjælp af et computer sleeve. 
Vi har samlet en række af Macbook 12" covers og sleeves, som alle giver beskyttelse til din computer og samtidig kan give din computer et personligt udtryk.