Computer Sleeves efter computermodel

heyhalloComputer sleeves til alle modeller!

Her på evermart.dk finder du et stort udvalg af fede, billige og lækre sleeves til enhver computermodel! Om det er en Lenovo, Acer, HP, Dell, Samsung, Sony eller Toshiba, så finder du i vores katalog computer sleeves, der passer til alle disse computermodeller.

Et computer sleeve er ikke bare et computer sleeve. De computer sleeves du ser i vores katalog er alle meget forskellige. Der er sleeves af forskellige materialer som læder, neopren, nylon og uld & filt, og der er sleeves med forskellige mønstre og farver, sleeves med eller uden lynlås og så videre og så videre. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvilket sleeve du vælger, når det kommer til beskyttelse. Selvfølgelig er det værd at sige, at alle vores sleeves beskytter din computer, men der er selvfølgelig nogen, der beskytter bedre end andre. Og vi vil 100% anbefale, at man bruger et sleeve til sin computer, når man transporterer den.

Inden du vælger dit sleeve, er det vigtigt, at du selv måler efter, om det nu passer til din computer. Skærmstørrelsen, der er angivet i navnet af sleevet er ikke ensbetydende med, at det passer på lige netop din computer. Derfor står der i bunden af hver produktbeskrivelse målene på sleevet, så du selv kan måle efter, om det passer til lige netop din computer.