Dell Sleeves

Lækre sleeves til din Dell computer

Beskyt din elskede Dell computer mod ridser, hak, stød og slag med et computer sleeve. Et computer sleeve kan gøre underværker, hvis du opbevarer din Dell computer i din taske og pludselig støder ind i noget. Computer sleevet tilføjer blot et ekstra blødt lag rundt om din Dell computer, så den bliver holdt godt og trygt beskyttet.

Her i kataloget findes der utroligt mange forskellige computer sleeves til din Dell computer. Der er både forskellige størrelser, forskellige farver, forskellige materialer og så videre og så videre. Vores sortiment byder dig og din Dell computer på 50+ forskellige computer sleeves, og det kan derfor være svært at vælge.

Hvis du er ude efter den maksimale beskyttelse til din Dell computer i form af et computer sleeve, så anbefaler vi, at du vælger et neopren sleeve. Neopren er nemlig et kunstigt fremstillet stof, som også er det, der bliver brugt til våddragter. Det betyder, at et sleeve af neopren er vandafvisende, og derfor beskytter det din Dell computer ekstra godt. Desuden er et sleeve af neopren utroligt blødt, og derfor vil din Dell computer ikke få hårde stød og slag, når den ligger i tasken.

Tag et kig i vores katalog og find sleevet, som passer til dig og din Dell computer!