MacBook Pro 13" Sleeves

1 til 12 af 18

 pr. side

1 til 12 af 18

 pr. side

kuzz

Sleeves til MacBook Pro 13"

Her på evermart.dk finder du et stort sortiment af sleeves til MacBook Pro 13". Et Mac 13 Pro sleeve er en god idé at anskaffe sig, fordi det er den mest basale beskyttelse, du kan give din computer. Selvom du opbevarer og transporterer din laptop i en taske, så er det ofte ikke beskyttelse nok.

Derfor anbefaler vi kraftigt, at du anskaffer dig et MacBook pro 13 etui eller sleeve, da du med et sleeve til Mac Pro 13" ville kunne nedsætte risikoen kraftigt for at give den skader. Derudover kan du også give et personligt præg til din Mac ved at vælge de helt rette computer sleeve til MacBook pro 13

Stort udvalg af sleeves

Her på siden finder du et stort udvalg af flotte etuier og sleeves til MacBook Pro 13” som nok skal sørge for at passe godt på din laptop. Ovenfor finder du alt fra læder sleeves til MacBook pro 13 til etuier i filt eller neopren.

Med et lædersleeve til Mac Pro 13” kan du være sikker på at opretholde din computers flotte design. Vi har mange forskellige lædersleeves i forskellige farver, udforminger og lukninger. Et læder Macbook Pro 132 sleeve er utrolig lækkert at se opå, men det beskytter ikke helt optimalt. Grunden til dette er fordi læder er et ret tyndt materiale og ikke særlig stødsikkert.

Vores uld- og filtsleeves til Mac Pro 13” beskytter lidt bedre end vores lædersleeves, da uld og filt er nogle blødere materialer end læder, og derfor tager vores uld- og filt sleeves til MacBook pro 13” bedre imod stød udefra, så din computer modtager stødene.

Til sidst har vi vores nylon- og neoprensleeves, som er de bedst-beskyttende sleeves til MacBook Pro 13", da disse materialer også er de blødeste. Det skal selvfølgelig siges, at alle vores sleeves til MacBook Pro 13" beskytter utroligt godt, men nogle beskytter selvfølgelig bedre end andre.

Tag et kig i vores katalog og find det sleeve, der passer til netop dig og din MacBook Pro 13"! Du kan frit vælge lige det MacBook Pro 13 sleeve du bedst kan lide og være sikker på at din computer nu er bedre beskyttet end før.