MacBook Pro 15" Sleeves

1 til 12 af 14

 pr. side

1 til 12 af 14

 pr. side

najs

Sleeves til MacBook Pro 15"

Hvis du er ejer af den "gamle" MacBook Pro 15", og søger et fedt sleeve til den, så er du havnet det rigtige sted. Her på evermart.dk har vi et stort og bredt sortiment af sleeves til MacBook Pro 15". Det indebærer sleeves af forskellige materialer med forskellige udformninger og lukninger. Du kan være sikker på at finde et sleeve, der passer til netop dig og din MacBook Pro 15".

Med et sleeve kan du være sikker på, at din MacBook Pro 15" bliver holdt godt beskyttet. Der er mange, der blot putter deres MacBook Pro 15" i tasken uden et sleeve på, og det er ofte ikke god nok beskyttelse. Uden et sleeve modtager din MacBook Pro 15" meget nemmere slag udefra, som kan skade den. Derfor anbefaler vil, at du anskaffer dig et sleeve til din MacBook Pro 15" for at beskytte den bedst muligt og undgå dyre omkostninger ved en eventuel reparation.

fedtSTORT udvalg af sleeves

Vores sortiment byder både på sleeves lavet af læder, uld, filt, neopren og nylon. Alle vores sleeves er lavet i utroligt høj kvalitet, og vi kan garantere dig for, at de beskytter din MacBook Pro 15" godt.

Med et lædersleeve får du kvalitet og udseende i top. Vores flotte lædersleeves matcher din flotte MacBook Pro 15" utrolig godt, og vores lædersleeves fås i mange forskellige udforminger og farver.

Hvis du derimod vælger et uld- og filtsleeve vil du få lidt bedre beskyttelse da uld og filt er blødere end læder, og derved ville kunne tage imod flere slag og stød udefra.

Til sidst har vi vores nylon- og neoprensleeves, som er de bedst beskyttende, da disse materialer er de absolut blødeste.

Tag et kig i vores katalog og find sleevet, der passer til dig og netop din MacBook Pro 15"!