Hunde Halsbånd & Snor

hundesnor

Hunde halsbånd & hundesnore til alle størrelser

Når du skal vælge et nyt hundehalsbånd til din firbenet ven skal du primært tænke over tre ting: materiale, farve og størrelse. Størrelsen afhænger selvfølgelig af størrelsen på din hund. Du skal altid kunne få minimum én finger ind mellem hundens hals og halsbåndet - så er du sikker på, at det ikke sidder for stramt. Alle vores hundehalsbånd har mål skrevet under produktet, så du er sikker på, at det passer til din hund. Udover at du naturligvis skal være sikker på, at det passer til din hunds hals, så er noget af det sjove også at vælge mellem farver og designs, når det kommer til halsbånd - hvad passer mon til dig og din hund?

Mange af de samme tanker som ved valg af halsbånd går igen, når du skal vælge hundesnor. Først og fremmest skal du tænke på længden af snoren. Du burde nok vælge en længere snor, hvis du går tur med din hund på store åbne arealer, såsom skove eller ved stranden. Derimod kan det også være en god idé at have en kort snor eller en justerbar flexi hundesnor, hvis du går tur med din hund i meget befærdede områder - så kan du altid have din følgesvend tæt på dig. Ligesom med halsbåndet, så skal du også tage stilling til hundesnorens farve og design, hvilket er den sjovere del af processen. Gå endelig på opdagelse i vores kæmpe udvalg af halsbånd og snore til hunde og find din favorit!

Kæmpe udvalg af smarte & praktiske halsbånd til hunde

Hvad er du mest til? Et farverigt, mønstret eller neutralt halsbånd? Du finder det hele her på siden. Vi har sammensat et spændende og varieret udvalg af farverige og fine halsbånd, hvor du helt sikkert kan finde et eller to, der falder i din smag og som passer til din hund. Du finder også helt almindelige neutrale halsbånd, som ikke vækker den store opsigt, hvilket mange også foretrækker. Alle vores halsbånd er lavet i gode og sikre materialer, som du trygt kan give videre til din hund. 

Et halsbånd er praktisk på mange måder, da det kan bruges til at få sat selve hundesnoren i og hundeskiltet. Derudover er det praktisk i forhold til hundeskiltet, at hunden altid har halsbånd på med hundeskilt, hvis den skulle løbe væk hjemmefra. Hvis man husker tilbage på “Lady & Vagabonden”, så betyder et halsbånd meget for en hund, fordi den føler sig som en del af familien - måske det også er sådan i virkeligheden? 

Hvilket halsbånd skal din hund have?

Her på siden finder du et stort udvalg af halsbånd i mange forskellige slags. Du finder halsbånd i forskellige størrelser og materialer, og det kan godt være svært at vælge. Der er ikke noget bestemt halsbånd, der er bedre end andet. Det gælder om at finde et halsbånd, som din hund kan lide at have på. Det må ikke genere hunden, og derfor kan nogle halsbånd, hvor der sker for meget i forhold til pynt og materialer, godt være en ulempe. Halsbåndet skal sidde behageligt på hundens hals. Man skal huske på, at hunden sover ovenpå halsbåndet og bliver trukket i halsbåndet via hundesnoren, så derfor er det vigtigt at det ikke skaber gener og ubehag for din hund. 

Sådan finder du ud af, om halsbåndet passer til din hund

Når du skal finde et godt halsbånd til din hund, så kan du altid tjekke størrelsen ved at komme minimum én finger ind mellem hundens hals og halsbåndet - så er du sikker på, at det ikke sidder for stramt om hundens hals. Du kan altid forsøge dig ad med et målebånd derhjemme inden du køber et nyt halsbånd, så er du sikker på, at det passer, når det ankommer. Et halsbånd skal med tiden skiftes ud jo større hunden bliver - nogle hunde kan passe det samme halsbånd hele livet, men størstedelen skal skiftes ud. Det skal man huske at være opmærksom på, så man får skiftet det i god tid.

Skal du vælge en lang eller kort hundesnor?

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige hundesnore. Vi tilbyder både almindelige lange snore, flexi snore og korte snore. Hver snor har sin fordel. Mange har flere forskellige snore derhjemme, så de kan benytte den snor, der passer til lejligheden. Hvis du er i tvivl om hvilken hundesnor du skal købe, så er et sikkert valg ofte en flexi snor, fordi den kan gøres både lang og kort. Du kan læse lidt mere om de forskellige fordele og ulemper ved de tre mest valgte hundesnore herunder.

Kort hundesnor
En kort hundesnor er en rigtig god løsning, hvis du bor inde i byen. Her kan der være brug for, at hunden er i kort snor. Hvis du bor tæt på skov eller strand inde i byen, så kan det være en fin idé at have flere forskellige snore eller en flexi snor, så du kan skifte mellem længderne. På åbne pladser kan hunden sagtens få længere snor, men inde midt i byen er det mest praktiske og normale at have hundene holdt i lidt kortere snore. Derfor er en af vores almindelige korte snore det bedste bud til dig, der bor et befærdet sted. 

Lang hundesnor
Hvis du bor uden for byen, hvor der er mere plads, så er en lang hundesnor klart at foretrække. Med en lang hundesnor kan hunden selv få lov at bevæge sig rundt, uden begrænsning - eller der er i hvert fald mere mulighed for det end med en kort snor. Med den lange snor, kan du sagtens folde den sammen og gøre den kortere, hvis I skal over en vej eller der kommer en anden hund.

Flexi hundesnor
Flexi snoren er en populær hundesnor, som rigtig mange vælger. Det gør de blandt andet fordi den er super smart og kan det hele! Den er meget tyndere end mange af de ellers korte og lange hundesnore. Den kan justeres fra lang til kort, og du kan få lige den længde du ønsker. Det er en hundesnor, som både er praktisk på befærdet steder og ude på det grønne areal. Mange med større hunde vælger ofte en lang hundesnor i tykt flettet nylon, fordi den holder bedre, hvis hunden trækker med alt sin kraft. Flexi hundesnoren ses derimod ofte hos mindre og mellemstore hunde, som ikke vejer så meget. 

Vi tilbyder ALT i tilbehør til hunde hos Evermart.dk

Hvis du leder efter andet end hundesnore og halsbånd, så kan du finde det her hos os. Vi tilbyder alverdens tilbehør til hunde, herunder madskåle, kurve, hundelegetøj m.m. Vi har også en helt kategori, der indeholder tilbehør til pelspleje og trimning samt tilbehør til hundetræningen. Der er derfor god chance for, at du kan finde lige det, du står og mangler for, at gøre hundelivet bedre for din hund. Vi opdaterer løbende vores kæmpe udvalg af tilbehør til hunde og vores skarpe tilbud. Hold derfor godt øje, så du kan få forsødet livet for din trofaste pelsede ven! Hvis du har spørgsmål til ovenstående katalog eller øvrige produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar på mail: [email protected] og telefon +45 71 99 91 92 alle hverdage.