Gamer tastatur

 • Mekanisk tastatur

  Mekanisk tastatur

 • Gamer tastatur med lys

  Gamer tastatur med lys

 • Gamer Tastatur til Børn

  Gamer Tastatur til Børn

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (3)
 2. checkmark
  Bærbar PC Acer (1)
 3. checkmark
  Bærbar PC Asus (1)
 4. checkmark
  Bærbar PC Dell (1)
 5. checkmark
  Bærbar PC HP (1)
 6. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (1)
 7. checkmark
  Bærbar PC MSI  (1)
 8. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (1)
 9. checkmark
  Bærbar PC Samsung (1)
 10. checkmark
  Bærbar PC Siemens (1)
 11. checkmark
  Bærbar PC Sony (1)
 12. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (1)
 13. checkmark
  Bærbar PC Universal (1)
 14. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gaming KeyboardGamer tastatur

I kataloget ovenfor har vi samlet et kæmpe udvalg af utrolige fede og lækre tastaturer til gaming. Alle vores gaming tastaturer er perfekte til dig der gamer ofte og gerne vil have et godt tastatur der kan forbedre dine skills endnu mere. Du skal blot tage stilling til størrelse, udformning samt præcis hvad du ønsker af dit gaming keyboard, og så vælge det gamer tastatur der passer bedst til dig og de spil du spiller. Næsten alles vores Gaming tastaturer er udstyret med RGB gaming lys som du selv kan indstille til lige de farver du gerne vil have. 

Selvom vi selvfølgelig bruger meget tid med en mus i hånden, så kommer man ikke uden om et godt gaming tastatur. Vi kender som regel vores eget tastatur og føler, at man slet ikke kan skrive noget fornuftigt, hvis man bruger et andet gaming keyboard. Et godt gamer tastatur kan nemlig forbedre ens evner både i spil, men også når det gælder om at skrive - hvilket ofte er tilfældet i mange online-spil. Et godt gamertastatur har også ofte lidt ekstra lir, som gør, at du er på forkant med fjenden i de spil du nu spiller

Den største forskel på de mange forskellige gamertastaturer som der findes, er det visuelle. Du kan finde modeller hvor hele displayet lyser op og det kan indstilles efter et program. Dette er dog ikke noget, som vil påvirke selve gamer oplevelsen. Her på siden finder du et hav af fede mekaniske gaming tastaturer med RGB LED-Lys som du selv kan indstille så det passer til dit setup

Desværre er det sådan, at et godt gamer tastatur godt kan gå hen og blive lidt dyrt. Men frygt ej, for det er alle pengene værd. At skrive på et billigt tastatur er en elendig oplevelse og ikke noget der kan anbefales til nogen. Med et gamer tastatur af god kvalitet, så føler man sig straks i trygge hænder og får i sidste ende en meget bedre oplevelse.

Vælg et gaming keyboard her fra siden og vær sikker på at du får et super fedt tastatur som passer perfekt til din PC så du kan komme igang med at spille. Alle vores Gaming keyboards er plug and play så du skal ikke bruge en masse tid på opsætning. Alle tastaturer til gaming her fra siden kan selvfølgelig også bruges til arbejde eller skole opgaver. Så slå dig løs og find lige det gamer tastatur du mangler! 

Hvilke type gaming tastature er der?

Når du leder efter dit nye Gamer tastetur, har du en række muligheder når det kommer til selve opbygningen af tasteturet. Et gaming keyboard fås for det meste i to varianter, og du skal naturligvis vælge den type der passer bedst til dig.

Mekanisk Gamer tastatur

Når de fleste leder efter et tastatur til gaming, vil de gå efter et mekanisk tastatur. Med et mekanisk tastatur behøver du ikke trykke knapperne helt i bund for at de reagere, i modsætning til membran tastaturer som først opfanger hvilken knap du rammer når tasten er i bund. Tasterne her har også en meget lang levetid, og du kan derfor bruge dit gamer keyboard utrolig meget før tasterne begynder at tage skade.

Den eneste egentlige ulempe ved et mekanisk tastatur er larmen, og for nogle; udseendet. Et mekanisk tastatur er ofte meget højere end et klassisk membran tastatur som du kender fra din laptop, og så larmer det ret meget mere. Dette er dog selvfølgelig ikke et problem hvis du sidder lukket inde på dit værelse eller hvis du skal til LAN hvor alle fokuserer på spillet, men skal du sidde på et kontor eller i skolen omringet af mange andre kan det godt være at de bliver lidt trætte af lyden i længden. 

Et mekanisk tastatur er altid første-valget for en professionel gamer. Svartiden er utrolig god, og du får ingen problemer med taster der sætter sig fast eller på anden måde ikke gør som du gerne vil have.  Hvis du går meget op i at spille er dette helt klart tastaturet som dig. Denne tastaturtype er dog også lidt dyre - men du får meget mere ud af dit keyboard!

Et mekanisk tastatur kan fås med en masse forskellige type switches, men de mest populære er cherry switches. Cherry switches fås i 5 varianter; rød, sort, blå, brun og gennemsigtig, hvor rød er det mest brugte type. Den røde type anses ofte som den bedste type switch da den minder meget om den high-end sorte switch, men det tager dog mindre kraft at trykke den ned. Dette er især smart for dig der skal trykke på mange gange på forskellige knapper på kort tid. Dette kan være gældende i rigtig mange spiltyper, men især i RPG’s.

Membran tastatur

Et membran tastatur er det mere klassiske tastatur du kender fra din computer eller laptop. Der findes to forskellige slags switches i sådan et tastatur, nemlig membran og scissor-switch membran. Den første type er den billigste version, og de fleste har nok oplevet at spille på sådan et. Her kan det ske at taster sætter sig fast og svartiden er ikke den bedste. Dette er også den type tastatur der har den korsteste levetid, men eftersom det ikke koster en formue, kan man nemmere skifte det ud når gamer keyboarded ikke virker som det skal mere. Med et klassisk membran tastatur skal du trykke knapperne helt i bund hver gang, heldigvis larmer de ikke så meget

Membran scissor switch er en udbygningen af den klassiske membran switch, dog med en masse opgraderinger. Du finder denne type på nyere laptops. Du kan genkende scissor-switch på at tastaturet har en meget lav profil, og at knapperne laver lidt mere larm end på et klassisk membran. Med denne type tastatur behøver du ikke trykke tasterne helt i bund, og du får et gamer tastatur med en rigtig lang levetid. Dette er dog en rigtig dyr løsning, men du får også et utrolig fedt keyboard. Tastaturet har også den fordel at knapperne ikke sætter sig fast eller bliver forskellige højder. Denne type keyboard blev især populær på Apple computere, og det er nok der de fleste kender den fra. 

Det bedste gaming tastatur

Men hvad er så det bedste gaming tastatur? Det kommer rigtig meget an på præcis hvad du gerne vil bruge dit tastatur til, og hvor meget du vil ofre på det. Leder du efter det bedste gamer-tastatur til dig er tager dit spil seriøst skal du klart have fat i et mekanisk tastatur. Her får du samme udstyr som de professionelle, og når du vænner dig til det, vil du opleve at du faktisk kan blive meget bedre til de spil du gamer, udelukkende fordi du har der rigtige tastatur.

Når du leder efter det bedste gamer tastatur skal du også tænke over hvor du skal bruge dit tastatur. Skal tastaturet bruges til både gaming og hverdag, og skal det kunne tilsluttes din konsol? Ja, du læste rigtigt! Et gamer tastatur kan nemlig sagtens tilsluttes til din PlayStation eller din Xbox hvis du har et spil der understøtte det. Du kan blive langt bedre i battle royal spil såsom Fortnite, da et tastatur giver dig en klar fordel. Med et gaming tastertur til Xbox eller PlayStation bliver det langt nemmere for dig at aime og være præcis når du spiller!

Gamer tastatur til kontoret

Et gamer tastatur behøver ikke kun at blive brugt mens du spiller. Et gaming keyboard kan sagtens finde sig til rette på kontoret. Taskerne på et tastatur til gaming er ofte utrolig slidstærke og kan holde til det meste. Dette betyder at du får et keyboard med en lang levetid, måske endda længere end dit klassisk kontor tastatur. Tasterne er behagelige at skrive på, og du får et keyboard der giver mere efter når du trykker. Dvs. at tasterne rent faktisk skal trykkes ned i modsætning til mange nyere laptops hvor du nu nærmest ikke skal røre tasterne for at skrive. Gaming keyboards kan også give lidt mere liv til et ellers kedeligt kontor setup hvis du vælger et RGB tastatur. 

Gamer tastaturet passer perfekt til hjemmekontoret, isæt hvis du skal skrive en masse mails eller lignende i dagstimerne og så skal til at game når du har fri. Et gaming tastatur kan også gøre at du performer bedre i din hverdag. Er du vant til et gaming keyboard er der ingen grund til at skifte over til et andet slags bare fordi du skal skrive mails i stedet for at dræbe fjender i dit yndlings FPS.

Wireless gamer tastaturHvordan skal dit Gaming Tastatur tilsluttes

Når du skal have tilkoblet dit gamer keyboard har du faktisk en masse muligheder. De forskellige løsninger har hver deres fordele og ulemper. Den foretrukken tilslutning for de fleste gamere er via USB. Her er du sikker på at du får en sikker og pålidelig forbindelse. USB skal nok sørge for at der ikke er for meget slinger i valsen. Svartiden er noget af det vigtigste når det kommer til tilkobling af et gamerkeyboard. Har du for høj en svartid vil du hurtigt kommer til at tabe alle matches. Er dit gamertastatur ikke hurtigt nok vil du næsten altid blive slået i 1 V 1 matches eller knockout games.

Hurtig svartid finder du i hvert fald ikke i et wireless gamer keyboard. Trådløst gamer tastatur er tilslutningstypen med den længste svartid, og du vil derfor have en ulempe. Et trådløs gaming tastatur kan sørge for at dit setup bliver utrolig lækkert og clean at se på. Jo færre ledninger og federe bliver dit skrivebord, men vi mener dog at der er for mange negativer når det kommer til wireless gaming keyboards, og vi anbefaler der stærkt en tilslutning via USB eller PS/2

PS/2 tilslutning er nok ikke en kabeltype de feste har hørt om. De fleste nyere computere har ikke denne form for stik, men selvom det er en gammel type, så er det altså noget der virker! Med et PS/2 keyboard er du sikker på den bedste svartid uanset hvad du spiller. Svartiden er endda endnu bedre end det du kan få med USB, for du oplever ingen forsinkelser. Stiktypen er dog ældre, og det er ikke særlig mange gaming computere der har mulighed for denne form for tilslutning. PS/2 har enkelte ulemper, blandt andet er det ikke er en interface du kan finde i alle computere, og så skal du faktisk genstarte hele din maskine når du tilslutter tastaturet, for at det virker.

Gamer Tastatur med Led Lys eller Ej

Gaming tastatur med lys er næsten udelukkende af kosmetiske grunde. RGB gaming lys giver selvfølelig mere farve og et mere lækkert look til dit setup, men det er bestemt ikke noget der påvirker dit tastatur. Har du andet gaming udstyr med lys i, kan det også være utrolig fedt med et RGB tastatur. Har du et gaming keyboard med LED Lys er du sikker på at dit setup altid ser lækkert ud! Find lige det Tastatur med lys der passer bedst til resten af dit gaming udsyr. Det rette keyboard der lyser op i den rigtige farve, kan fulende hele dit setup.

Det eneste tidspunkt hvorpå gamer lys kan gøre en forskel, er hvis du sidder og spiller til langt ud på natten. Skal du være hurtig på tasterne i de mørke timer kan det være en fordel at have et oplyst tastatur. Lyset sørger for at du kan se tasterne, hvilket isæt er smart hvis du skal bruge en tast du normalt ikke bruger, og du derfor skal kigge ned på dit gaming tastetur for at være sikker på at du rammer helt rigtigt.

Tastatur layout

Selvom dit tastatur layout måske ikke lige er noget du tænker over, så kan det betyde meget. Nogle tastaturer har taster i forskellige størrelser, og nogle ergonomiske gamer keyboards har nogle gang tasterne placeret i andre områder, som man ikke er vant til. Når du leder efter et nyt gaming keyboard skal du også gøre op med dig selv om du vil have et nordisk eller et engelsk layout. Bruger du dit gamer tastatur til andet end blot at spille, skal du selvfølgelig have knapper til æ, ø og å, ellers kan det hurtigt blive nogle mærkelige e-mails eller stile til skolen du får skrevet.

Når du skal have fat i et nyt gaming tastatur skal du også overveje om det skal have en keypad. Keypad, også kaldet numpad, er en lille ekstra opstilling af tal oftest i højre side af tastaturet. En numpad er helt uundværlig for nogle. Arbejder du meget med tal kan man næsten ikke udføre sig arbejde ordentligt, den kan dog komme i vejen mens du spiller. Bruger du ikke tal til noget mens du gamer behøver du slet ikke at have en numpad. En hel ekstra sektion med tal betyder selvfølgelig også at dit tastatur bliver meget større for at gøre plads til den.

Mini keyboard Størrelsen på dit tastatur

Hvor stort dit gaming tastatur skal være, kommer an på en række ting. De fleste tastaturer har en standart størrelse, men du kan godt finde gaming keyboards med færre eller flere knapper, som egner sig til forskellige ting.

Leder du efter et gaming tastatur til børn kan du med fordel vælge et mini gaming tastatur. Med et mini tastatur til gaming er der kun de vigtigste knapper, og det egner sig isæt godt til det lille skrivebord eller hvis man slet ikke bruger sit keyboard til andet end at spille. Alt det andet er skåret af og du får blot et tastatur med alt det vigtigste. 

Et større tastatur kræver naturligvis ekstra plads, men hvis det er vigtigt for dig at have en numpad skal du være klar på at få et større gamer-tastatur. Vælger du et større gaming tastertur får du oftest også nogle større taster med i købet. Dette kan være utrolig smart hvis du har større fingre og du oplever at du tit rammer de forkerte taster på et klassisk tastatur til gaming. 

Gamer tastatur taster

Dit gaming tastatur skal naturligvis have nogle gode taster, så du er sikker på at du har et gamer keyboard der performer som du gerne vil have det skal. Næsten alle nyere gaming tastaturer har programmerbare taster. Dette betyder du kan indstille dine knapper til at gøre specifikt hvad du ønsker. Nogle gange skal du udføre en kombination af flere taster, men hvis du i stedet laver en macro kan denne ene knap udføre handlingen men et enkelt tryk. Ofte finder du macrotasterne over F tasterne, dog afhænger deres funktioner af software fra producenten, så du skal derfor altid undersøge om dit nye keyboard kan præcis det du gerne vil. 

Der findes også en masse forskellige tastaturer til gaming, som har ekstraknapper. Dette kan være volumen, internet, e-mail, musik kontrol, eller blot knapper som du frit kan indstille til bestemte spil. Disse typer af tastaturer er, som oftest bedst til Strategi og Rollespil såkaldt RTS og MMO-spil. Derimod så har First Person Shooter spil, FPS, brug for højere knap kvalitet. Dette kunne være spil som f.eks. Counter Strike.

Der kan opstå problemer i forbindelse med tasterne på dit gaming tastatur. Et af disse er ghosting. Ghosting er når du trykker på flere taster på en gang, men computeren registrer ikke alle tryk. De fleste nyere keyboard har allerede anti-ghosting, men det har skabt mange problemer med ældre tastaturer. Anti-ghosting er utrolig vigtigt på især WASD-tasterne, da det er vigtigt at du kan bevæge dig i flere retninger på samme tid uden at din dine taster bliver blokeret. De fleste keyboards i dag har enten 6KRO eller NKRO hvilket betyder at du kan trykke på helt op til 6 knapper på samme tid, eller på alle taster på samme tid, og så registrer computeren alle tryk.

Ekstra Gamer udstyr

Når du har fundet det bedste gaming tastatur, er det selvfølgelig vigtigt at du også har en rigtig god gaming computer og alt det rette udstyr hertil. Et godt gaming keyboard kan utrolig meget, men det virker bedst i forbindelse med en masse andet tilbehør og udstyr i verdensklasse. Her på evermart.dk har vi selvfølgelig alt hvad du kan få brug for til din maskine, så du kan sammensætte lige det udstyr der passer bedst til dig og dit setup.

Hvilket tastatur skal du vælge

Når du skal vælge det helt rigtige gamer tastatur der passer til netop dig skal du tænke over hvad du skal bruge dit keyboard til. Skal du have et gamertastatur fordi du bruger mange timer foran computeren er det selvfølgelig vigtigt at du udstyr er helt i top. Her finder du mange forskellige utrolige fed etastaturer til gaming her på sinde. Gamer du bare lidt for sjov, og er det ikke en fritidsinteresse du vil bruge en bondegård på, har vi naturligvis også en masse billigere gamer tastaturer i høj kvalitet der nok skal sørge for at du får en fed oplevelse mens du spiller.

Skal du bruge dit keyboard til både hverdag og gaming skal du naturligvis have et keyboard der kan det hele. Her kan du med fordel overveje om du har brug for en numpad, eller hvilken type taster der kan bruges til begge dele. Skal du bruge tastaturet hele dagen er det selvfølgelig vigtigt at du har et utrolig holdbart tastatur som er behageligt at trykke på.

Du skal også overveje hvor vigtigt de kosmetiske elemeter er for dig. Går du meget op i hvordan dit gaming setup ser ud, skal du naturligvis have det tastatur der passer til resten af dit udstyr. Her skal du også overveje om du vil have et gaming tastatur med RGB LED lys som sørger for at lyse op og altid ser ultra lækkert ud.

Billige gaming tastatur

Gamer udstyr

Selv når vores gaming-tastatur ikke er på tilbud, finder du dem altid til en god pris her på evermart.dk. Vi specialiserer os nemlig i billige gaming tastatur. Vi mener at et billigt keyboard skal være hvermandseje, og du skal have muligheden for at have et utrolig fedt gaming setup, også hvis du ikke har en masse penge. 

Når du vælger et billig tastatur skal du dog ikke gå på kompromis med udseende eller kvalitet. Alle vores billige spil-tastatur er naturligvis utrolig gode, og du får rigtig meget for dine penge når du handler hos Evermart. Så tag et kig her på siden og find dit nye billig gamer tastetur så du kan komme i gang med at game med stil!

Gaming Tastatur på tilbud

Selvom vi altid har billig gaming keyboard hos evermart.dk, så finder du vilde gaming tastatur tilbud. Især op mod black Friday finder du et hav af forskellige tilbud på gaming tastatur, hvor vi nok skal sørge for at du får den bedst mulige pris på dit nye gaming keyboard. Vi har naturligvis altid tilbud og udsalg på gaming keyboards, hvor du finder tastaturer i topkvalitet til en rigtig god pris. Du kan også spare endnu flere penge ved at købe et samlet sæt hvori du finder et gaming keyboard. Uanset om du bare køber gaming tastatur og mus eller et andet gaming sæt, så får nu selvfølgelig mængerabat.