Gamer tastatur med lys

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (6)
 2. checkmark
  Bærbar PC Acer (1)
 3. checkmark
  Bærbar PC Asus (1)
 4. checkmark
  Bærbar PC Dell (1)
 5. checkmark
  Bærbar PC HP (1)
 6. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (1)
 7. checkmark
  Bærbar PC MSI  (1)
 8. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (1)
 9. checkmark
  Bærbar PC Samsung (1)
 10. checkmark
  Bærbar PC Siemens (1)
 11. checkmark
  Bærbar PC Sony (1)
 12. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (1)
 13. checkmark
  Bærbar PC Universal (1)
 14. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (7)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hydra390Gaming tastatur m. lys

Der er mange muligheder når det kommer til et oplyst tastatur. Det kan være backllit / baggrundslys, som skifter farve eller LED lys, som kun sidder i kanten af tastaturet. Mulighederne indenfor et oplyst gamer tastatur er stortset uendelige. Derfor er der helt sikkert et gamer tastatur med lys, som designnæssigt og spillemæssigt passer til dig.

Derfor skal du eje et illuminated gaming tastatur:

 • Har du prøvet at spille i et mørkt rum, uden lys i tasterne? Hvis ja, så er du nok ikke i tvivl om hvor irriterende det er ikke at kunne se tasterne. Det er besværligt at se tastaturet og sikre sig at du rammer de rigtige taster. 
  Derfor er en af de mest åbenlyse grunde til at erhverve sig et gaming keyboard med baggrundslys, at du kan se tastaturet i mørke.
  På mange illuminated gamer tastature kan du indstille på lysstyrken. Det kan være en fordel hvis du er til et LAN-party hvor halvdelen af dine venner er faldet i søvn, men du på ingen måde er klar til at trække dig fra kampens hede. 
   
 • Er du en ægte gamer nørd, så har du uden tvivl en farve som genspejler sig i alt dit gaming udstyr. Nogle af de mest populære LED farver er rød, grøn og blå. Du kan finde et gaming tastatur i enhver farve. Du kan også finde gamer keyboards med lys, som automatisk skifter farve eller har regnbuefarvet backlight.