Gamer tastatur med lys

Hydra390Gaming tastatur m. lys

Der er mange muligheder når det kommer til et oplyst tastatur. Det kan være backllit / baggrundslys, som skifter farve eller LED lys, som kun sidder i kanten af tastaturet. Mulighederne indenfor et oplyst gamer tastatur er stortset uendelige. Derfor er der helt sikkert et gamer tastatur med lys, som designnæssigt og spillemæssigt passer til dig.

Derfor skal du eje et illuminated gaming tastatur:

  • Har du prøvet at spille i et mørkt rum, uden lys i tasterne? Hvis ja, så er du nok ikke i tvivl om hvor irriterende det er ikke at kunne se tasterne. Det er besværligt at se tastaturet og sikre sig at du rammer de rigtige taster. 
    Derfor er en af de mest åbenlyse grunde til at erhverve sig et gaming keyboard med baggrundslys, at du kan se tastaturet i mørke.
    På mange illuminated gamer tastature kan du indstille på lysstyrken. Det kan være en fordel hvis du er til et LAN-party hvor halvdelen af dine venner er faldet i søvn, men du på ingen måde er klar til at trække dig fra kampens hede. 
     
  • Er du en ægte gamer nørd, så har du uden tvivl en farve som genspejler sig i alt dit gaming udstyr. Nogle af de mest populære LED farver er rød, grøn og blå. Du kan finde et gaming tastatur i enhver farve. Du kan også finde gamer keyboards med lys, som automatisk skifter farve eller har regnbuefarvet backlight.