Mekanisk tastatur

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (2)
 2. checkmark
  Bærbar PC Acer (1)
 3. checkmark
  Bærbar PC Asus (1)
 4. checkmark
  Bærbar PC Dell (1)
 5. checkmark
  Bærbar PC HP (1)
 6. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (1)
 7. checkmark
  Bærbar PC MSI  (1)
 8. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (1)
 9. checkmark
  Bærbar PC Samsung (1)
 10. checkmark
  Bærbar PC Siemens (1)
 11. checkmark
  Bærbar PC Sony (1)
 12. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (1)
 13. checkmark
  Bærbar PC Universal (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

De bedste grunde til at købe et mekanisk tastatur

 • Følelsen ved et mekanisk keyboard. Mange gamere foretrækker et mekanisk tastatur, da de mener at det er bedre til gaming. Et mekanisk tastatur kendetegnes ved de mekaniske switches / taster. På et standard / membrane tastatur er tasterne bløde og trykke på, og føles ofte som om at de ligger på en gummiplade når man trykker.
  Med et mekanisk tastatur er du ikke i tvivl om at du trykker tasterne helt i bund - de har en højere lyd og du kan mærke hvordan der sidder en stift i bunden, som bliver trykket ned hver gang.
  Det er ikke særlig ofte at du finder mekaniske keyboards på kontor eller studiemiljøer. Den høje lyd kan være til chikane ved konstant skrivearbejde. Størstedelen af gamere er tilgengæld vilde med de hårdere taster. Lyden og de hårde taster kan give en 100% forsikring om, at tasterne er trykket helt i bund. Det er bl.a. en fordel hvis du skulle få brug for at trykke flere taster ned samtidigt. 
   
 • Kvaliteten & levetiden ved et mekanisk gaming tastatur - En af de største fordele ved et mekanisk keyboard er, at de er fremstillet til ekstrem brug. Et mekanisk gamer tastatur er designet til at du kan sidde hver eneste dag og spille i eksempelvis 8 timer. De fleste mekaniske taster har en levetid på flere millioner klik - så du skal ikke være bange for at bruge dit gaming tastatur op.
   
 • Udskift tasterne på tastaturet - En anden stor fordel ved et mekanisk tastatur er, at du kan udskifte tasterne. Det betyder at du kan pille de mekaniske taster af, for at rengøre dem eller hvis en tast skulle blive slidt op eller gå i stykker. Du kan også købe ekstra taster i forskellige farver materialer, som du kan udskifte dine mest bruger gaming taster med.