Trimmertråd

Billig trimmertråd til græstrimmere

Her på siden finder du et stort udvalg af trimmertråd til din græstrimmer! Trimmertråd er nødvendigt, hvis du gerne vil have gang i din græstrimmer. Der findes både græstrimmer med tråd og med kniv. Alle vores trimmertråde er lavet i holdbare og slidstærke materialer, som blandt andet nylon. Du finder trimmertråde i forskellige længder her på siden, så du kan finde lige det, der passer bedst til dit behov. 

Her på siden finder du trimmertråd til mange af de populære mærker, når det kommer til græstrimmere. Vi tilbyder blandt andet trimmertråd til mærker som Bosch, Gardena, Falke og Worx. Der er stor chance for, at du kan finde trimmertråd/trimmersnøre til din græstrimmer her på siden, uanset hvilken model og hvilket mærke du måtte have derhjemme. Gå endelig på opdagelse på siden og scroll dig igennem det store udvalg. Du kan nemt se på produktnavnene, hvilken græstrimmer, som trimmertråden passer til. 

Hvordan skifter man trimmertråd på en græstrimmer? 

Som regel er der to forskellige metoder, du kan skifte en trimmertråd på. Med den ene metode skal du bruge en kassette, hvilket er den nemmeste metode af de to. Men vær opmærksom på, at det kan være besværligt at få snøren/tråden ud af kassetten, hvis først den er knækket. Den anden metode er, hvor du selv skal vikle snoren på. Det er helt sikkert den sværeste metode at mestre og det anbefales at du får hjælp fra en erfaren eller måske ser det via video guides på YouTube, hvis det er første gang du skal prøve det. 

Hvor ofte skal man skifte trimmertråd på en græstrimmer? 

Trimmertråd skal skiftes når den er slidt op, hvis man fortsat vil have et effektivt resultat når man trimmer græsset. Trimmertråd bliver slidt op og vil trænge til en udskiftning efter cirka 3-5 gange. Trimmertråd holder længere end eksempelvis en trimmerkniv. En trimmerkniv skal ofte skiftes efter kun 1-2 gange. Du kan hurtigt selv se når din trimmertråd trænger til en udskiftning, da det kan ses tydeligt på resultatet. Det bliver sværere og sværere at trimme græsset, hvis trimmertråden/snøren er ved at være brugt godt op!