Tilbehør til Falke Græstrimmer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Falke (4)
 2. checkmark
  Gardena (1)
 3. checkmark
  Einhell græstrimmer (1)
 4. checkmark
  Worx (1)
 5. checkmark
  Husqvarna (1)
 6. checkmark
  Ryobi (1)
 7. checkmark
  STIHL (1)
 8. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
Farve
 1. checkmark
  Multifarvet (2)
 2. checkmark
  Rød (1)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Falke Græstrimmer - Trimmertråd & Trimmerknive

Her på siden finder du et udvalg af tilbehør, der passer til din Falke græstrimmer. Du finder både trimmertråd og trimmerknive i plast, så du kan få det optimale ud af din Falke græstrimmer. Du kan få Falke græstrimmere i forskellige modeller, som eksempelvis en batteridreven og en elektrisk græstrimmer. En Falke græstrimmer er perfekt til at få haven til at stå helt skarpt! Du kan nemlig tage hjørner og kanter med græstrimmeren, som du ikke kan gøre med plæneklipperen. På en Falke græstrimmer er der en beskyttelsesbøjle koblet på, som beskytter blomsterne og bedene rundt omkring i haven fra græstrimmeren. Falke græstrimmer har et soft-grip, som kan indstilles, så den passer til din højde. Med en Falke græstrimmer kan du trimme haven på en nem og effektiv måde. Her på siden finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør, for at få det bedste ud af din Falke græstrimmer. 

Falke græstrimmer med trimmertråd eller trimmerkniv? 

Der findes forskellige slags Falke græstrimmere, og det store spørgsmål er oftest om man skal vælge med trimmersnøre eller trimmerklinge. For år tilbage var der kun mulighed for at vælge en græstrimmer med snor/tråd. I dag skal du så finde ud af, om du vil beholde græstrimmeren med trimmertråd eller om du vil skifte den ud med en græstrimmer, der bruger trimmerkniv. Hos Evermart.dk finder du tilbehør til Falke græstrimmere uanset om det er modellen med trimmertråd eller trimmerkniv, du har derhjemme. Der er desuden fordele og ulemper ved begge modeller: 

 • Der er flest græstrimmere på markedet i dag, der bruger trimmertråd. Der er derfor også nogle flere modeller at vælge imellem og dermed er det også nemmere at finde en græstrimmer på tilbud. Snoren på en græstrimmer er præcis, og derfor er den god hvis du skal trimme græs tæt på andre plante- eller blomsterbede.
 • Græstrimmere med plastknive er lidt stærkere end trimmertråd, så du vil kunne trimme noget mere kraftigt ukrudt, græs m.m. med trimmerknive. Trimmerknive kan være nemmere at styre, da der kan komme kludder i trimmertrådens kassette. 

Hvilke græstrimmere findes der?

Der findes, som sagt, flere forskellige modeller af græstrimmere. Det kan derfor også være svært at beslutte hvilken en man skal vælge. Der er forskellige tanker man med fordel kan gøre sig, inden man beslutter sig for hvilken græstrimmer man vælger. Det afhænger ofte af hvor stor din have er, hvor ofte du vil få den brugt og hvorfor du i det hele taget ønsker at bruge en græstrimmer, og ikke bare en plæneklipper.

Den elektriske græstrimmer

En elektrisk græstrimmer er god til mindre haver. Der er en ledning på en elektrisk græstrimmer og det afhænger derfor af, at man kan nå rundt i haven med ledningen. En elektrisk græstrimmer er en af de billigste græstrimmere på markedet, så hvis du har en mindre have, så er det et perfekt valg til at få trimmet græsset på en billig måde.

Den batteridrevne græstrimmer

En batteridrevet græstrimmer er mere fleksibel end en elektrisk græstrimmer. Her skal du ikke tænke over rækkevidden, men derimod batteriets levetid. Brugstiden på en batteridrevet græstrimmer ligger typisk mellem 1-4 timer, men afhænger også meget af model og mærke. Det eneste man skal huske ved den batteridrevet græstrimmer, er at batterierne og laderen kommer ofte oven i prisen, så det skal man huske at medregne i prisen. 

Den benzindrevne græstrimmer

Hvis du køber en benzindrevet græstrimmer, så får du en græstrimmer med mange fordele. Den har i forhold til de andre hverken ledning eller et batteri, som man skal tage hensyn til. Den er dog både tungere og mere støjende end de andre to modeller. Det er den perfekte græstrimmer til en stor have, hvor der er mange kanter. Den er oftest dyrere end de to andre modeller, da den både er tungere og højere. 

Trimmertråd & trimmerknive til Falke græstrimmer hos Evermart.dk

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til Falke græstrimmere. Du finder blandt andet både trimmertråd og trimmerknive til din Falke græstrimmer, så du kan få det bedste ud af den. Vores trimmertråd og trimmerknive er i god kvalitet, hvor vi har valgt at presse priserne helt i bund! Det har dog ikke noget at sige om selve kvaliteten. Du kan derfor trygt bruge vores klinger og snøre til din Falke græstrimmer!

Vores trimmerknive til Falke græstrimmere er lavet i stærk plast, som er både stærke og holdbare. De er nemme at få installeret i din græstrimmer og kan med garanti give et godt resultat. Vores trimmertråd til Falke græstrimmer er også i høj kvalitet. De er lavet i kvalitets nylon, som igen er ekstremt holdbart og stærkt. Du finder alt hvad du skal bruge til din Falke græstrimmer hos Evermart.dk, så det er bare med at gå på opdagelse i kataloget ovenfor!