Tilbehør til Worx Græstrimmer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Worx (2)
 2. checkmark
  Falke (1)
 3. checkmark
  Gardena (1)
 4. checkmark
  Einhell græstrimmer (1)
 5. checkmark
  Husqvarna (1)
 6. checkmark
  Ryobi (1)
 7. checkmark
  STIHL (1)
 8. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
Farve
 1. checkmark
  Rød (1)
 2. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Worx Græstrimmer - Trimmertråd i nylon til Worx græstrimmer

Er du den lykkelige ejer af en lækker Worx græstrimmer? Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør til din Worx græstrimmer. Du kan blandt andet finde trimmertråd til Worx græstrimmer til skarpe priser, så du billigt kan få skiftet nyt trimmersnøre. En trimmersnøre/tråd skal skiftes ud med en ny forholdsvis ofte, hvis man gerne vil have den mest effektive trimning. Du kan købe trimmertråd til Worx græstrimmer billigt her hos os! I kataloget ovenfor finder du et spændende udvalg af tilbehør til Worx græstrimmer. Hvis du alligevel skulle være på udkig efter andet tilbehør til haven, så finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til havemaskiner, robotplæneklippere, plantning & drivhus. Gå endelig på opdagelse i vores kæmpe udvalg, og find lige det, du står og mangler til din græstrimmer eller have. 

Worx græstrimmer gør havearbejdet til en leg

Med en græstrimmer fra det populære mærke, Worx, får du en græstrimmer, der kan gøre hele havearbejdet lettere og mere overskueligt. Du kan blandt andet købe en 2-1 græstrimmer fra Worx, som er ledningsfri og både har kantklipper og græstrimmer funktion i sig. Worx laver mange forskellige modeller er græstrimmere, som alle er lækre i design og spækket til med gode funktioner. Havearbejde kan være et projekt for mange - og det kan ofte blive et projekt, som mange ikke kan overskue. Derfor gælder det om at få nogle gode havemaskiner og redskaber, som kan gøre det mere overskueligt, og måske endda gøre havearbejdet til et sjovt projekt. Hvis du har valgt en Worx græstrimmer til din have, så finder du alt hvad du skal bruge af nødvendigt tilbehør til den her hos os! 

Køb billig trimmertråd til Worx græstrimmer hos Evermart.dk

Her på siden finder du god og billig trimmertråd til din Worx græstrimmer, så du kan komme i gang med at trimme din have. En simpel ting som at trimme græsset, kan få en have til at stå helt skarpt. En Worx græstrimmer kan komme ind og tage det græs, som en robotplæneklipper eller en robotplæneklipper ikke kan komme ind og fjerne. For at du kan få det optimale ud af din græstrimmer, så kræver det noget ordentlig tilbehør. Vi tilbyder trimmertråd til Worx græstrimmer i god kvalitet til lave priser. Vi har nemlig presset priserne helt i bund, så du billigt kan få fat i kvalitets trimmertråd til din Worx græstrimmer. 

Derfor får du glæde af en Worx græstrimmer til haven

Der er mange grunde til at du vil få stor glæde af en græstrimmer fra Worx. Du vil for det første kunne få overstået havearbejdet på en nemmere og hurtigere måde med en Worx græstrimmer. Det tager ingen tid at trimme hjørner og kanter med en græstrimmer, og især ikke en græstrimmer fra Worx. Du kan både købe en elektrisk græstrimmer og en batteridrevet græstrimmer fra Worx. 

Batteridrevet eller elektrisk Worx græstrimmer?

Der er stor forskel på de to modeller, om det er batteri eller el, som din græstrimmer kører på. Det afhænger ofte meget af størrelsen på din have. Hvis du har en mindre have, så er en græstrimmer på batteri et godt bud, da den er super nem og fleksibel, da du undgår en ledning. Du behøver derfor ikke lade dig begrænse eller bekymre dig om ledningen, når du går rundt i haven. Det kræver dog at din have har en vis størrelse, så du ikke løber tør for batteri undervejs. Med en elektrisk græstrimmer fra Worx kan du være sikker på at den ikke løber tør for strøm, da den altid skal være tilsluttet strøm. Græstrimmerne fra Worx på el kan et hav af forskellige funktioner, og er perfekt til dig med en lidt større have. 

Vores tilbehør til Worx græstrimmer kan bruges til både batteridrevet & elektrisk model

Hos Evermart.dk kan du bruge vores tilbehør til både den batteridrevet og den elektriske model fra Worx. Vores trimmertråd kan bruges til begge modeller. I kataloget ovenfor finder du trimmertråd i god kvalitet til en lav pris. Det er lavet i nylon, som er både holdbart og slidstærkt. Det anbefales at skifte snøren ud efter 3-5 ganges trimning. Det afhænger meget af mængden og størrelsen af have og ukrudt/græs. Du kan ofte selv spotte hvornår der trænger til nyt tilbehør, da det kan ses på resultatet af græstrimningen. Hvis du ikke får skiftet snøren/tråden, så kan arbejdet blive spildt, da du ikke vil kunne trimme noget som helst. Gå endelig på opdagelse her på siden og find lige det, du står og mangler til din Worx græstrimmer! Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice, som sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis.