Tilbehør til Gardena Græstrimmer

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Gardena (2)
 2. checkmark
  Falke (1)
 3. checkmark
  Einhell græstrimmer (1)
 4. checkmark
  Worx (1)
 5. checkmark
  Husqvarna (1)
 6. checkmark
  Ryobi (1)
 7. checkmark
  STIHL (1)
 8. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
Farve
 1. checkmark
  Rød (1)
 2. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Gardena Græstrimmer - Billige & gode knive, tråde m.m. til Gardena

Her på siden finder du et udvalg af tilbehør til Gardena græstrimmer. Gardena er et populært mærke, når det kommer til haveredskaber og havemaskiner. Derfor er deres græstrimmere også populære og står hjemme i manges haveskur. Du kan få Gardena græstrimmeren i forskellige modeller. Du kan eksempelvis både få en elektrisk græstrimmer og en græstrimmer, der er batteridrevet. Der er stor forskel på de to modeller, da de har hver deres fordele og ulemper. Vi tilbyder både trimmertråd og trimmerknive til Gardena græstrimmer, så du kan finde lige det, du skal bruge her hos os, for at få det optimale ud af din græstrimmer. Gå endelig på opdagelse i kataloget ovenfor og find tilbehør til skarpe priser!

Trimmertråd & trimmerknive hos Evermart.dk - Kvalitet til lave priser

Her på siden finder du både trimmertråd og trimmerknive til Gardena græstrimmer. Vores trimmertråd til Gardena græstrimmer er lavet i slidstærkt og enormt holdbart nylon, så du kan rolig bruge det til at trimme din græsplæne med. Hvis ikke du er til tråd/snøre, så finder du skam også vore knive i kvalitets plast, som kan tage mere fat, når det kommer til mængde, ukrudt m.m. Vær dog opmærksom på at vores trimmertråd holder til flere omgange af græstrimning, hvor plast knivene kun holder 1-2 omgange, før de er nødt til at blive skiftet ud med nogle nye. Her på siden kan du heldigvis købe gode trimmerknive til skarpe priser, hvor du eksempelvis får 10-20 stk. knive til én skarp pris! Så har du i hvert fald rigeligt knive at skifte med til din Gardena græstrimmer.

Hvornår skal jeg skifte trimmertråd & trimmerkniv på min Gardena græstrimmer?

Det burde være rimelig tydeligt, når det er tid til at få skiftet tilbehør på din Gardena græstrimmer. Du vil nemlig hurtigt kunne se på resultatet, om det trænger til en udskiftning. Der er forskel på om det er kniv eller tråd. Trimmerknive i plastik holder til kortere tid end trimmertråd gør. Du kan altså trimme omkring 3-5 gange med en trimmertråd, inden du behøver udskifte den med en ny. Plast knivene kan dog være mere effektive, men efter 1-2 gange vil de kræve en udskiftning. Du finder begge dele til din Gardena græstrimmer her hos os.

Hvilke tanker kan du gøre dig, inden du køber en græstrimmer?

Der findes mange forskellige slags græstrimmere på markedet i dag. Du kan derfor også vælge Gardena græstrimmere i flere forskellige modeller. Det kan godt være en jungle at finde rundt i, hvis det er første gang man skal købe en græstrimmer. Der er nogle tanker, du med fordel kan gøre dig, inden du går ud og køber en græstrimmer samt tilbehør til din græstrimmer. Mange græstrimmere koster over et par hundrede, så det er fornuftigt lige at gøre sig nogle tanker om, hvorfor man egentlig gerne vil have en græstrimmer og hvilken en. 

Hvad er formålet med at købe en græstrimmer? 

Først kan du med fordel finde ud af med dig selv, hvad formålet egentlig er, med en græstrimmer. Hvis det er fordi du er træt af kanterne, som plæneklipperen ikke kan nå rundt omkring i haven - om det er en robotplæneklipper eller manuel - så er en græstrimmer helt sikkert løsningen for dig! En græstrimmer er perfekt til at tage alle de steder, hvor plæneklipperen ikke kan nå ud. Det er typisk rundt om huset, på fliser, ved bede, træer og planter. 

Hvad er størrelsen på din have? 

Når du skal finde den rigtige græstrimmer for dig, så kan du med fordel vælge en der passer til størrelsen af din have. Hvis du har en kæmpe have, så er det måske en græstrimmer, der kører på benzin, der vil være det oplagte valg. Her skal du ikke tænke på ledninger eller batterier, der løber tør for strøm undervejs. Hvis du har en mellemstørrelse græsplæne, så vil den batteridrevne græstrimmer være en god idé, da den kan holde i op til et par timers strøm, så det handler bare om at du skal kunne nå haven rundt inden da. Hvis du har en lille græsplæne, så er en fleksibel græstrimmer på el et godt valg, da du kan have den i ledning og derfor ikke skal tænke på, om den dør for strøm. Så længe ledningen kan nå med rundt i hele haven, så er en elektrisk græstrimmer perfekt til de mindre haver - og billigere. 

Hvor ofte vil du komme til at anvende din græstrimmer?

Når du vælger din græstrimmer, så kan du også overveje hvor ofte du mon vil bruge din græstrimmer. Det kan være svært at svare på inden man overhovedet har købt en græstrimmer, men hvis du har en meget voldsom have, hvor der er stort behov for at trimme hjørner og kanter, så er det måske den benzindrevne græstrimmer, du skal have fingrene i. Jo oftere man bruger sin græstrimmer, jo flere penge kan man også være villig til at smide i sådan en havemaskine. Gardena tilbyder både græstrimmere på el og batteri, så hvis det er sådan en du har i sigte, så finder du tilbehør til Gardena græstrimmer her hos os! 

Kæmpe udvalg af ALT tilbehør til Gardena græstrimmer & din have generelt

I kataloget ovenfor finder du alt det nødvendige tilbehør til Gardena græstrimmer, men vi har også et kæmpe udvalg af tilbehør til havemaskiner og haven generelt. Du finder blandt andet overtræk til havetraktor, overtræk til plæneklipper, udendørs belysning og et kæmpe udvalg af redskaber, tilbehør og udstyr inden for kategorien plantning & drivhus. Vi ønsker at tilbyde en masse spændende ting til vores kunder, som kan passe til alles smag og behov, hvor det samtidig kan købes til super skarpe og lave priser! Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og se om du kan modstå de mange spændende ting, som kan gøre haven til et endnu skønnere sted at være!