Overtræk til Plæneklippere

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Overtræk til Plæneklipper

Her på siden finder du smarte overtræk til græsslåmaskiner som sørger for at passe godt på din havemaskine når den ikke er i brug. Et overtræk kan beskytte din plæneklipper mod alverdens ting, uanset om din maskine står ude eller sikkert inde i et skur.

Vores overtræk til plæneklippere er lavet i vandafvisende stof der sørger for at holde alle former for nedbør og UV stråler fra at gøre skade på din havemaskine. Det er ikke kun det oppefra som kan gøre skade på din plæneklipper, og med et smart plæneklipper overtræk sørger du også for at din græsslåmaskine lever endnu længere.

Beskyt din græsslåmaskine mod støv, snavs og rust ved altid at dække den til den ikke er udsat for alverdens når den ikke er i brug. Et overtræk er utroligt nemt at smide over din plæneklipper, og du kan nemt dække den til på blot 1 minut. Smid blot overtrækket over din plæneklipper og så er den beskyttet. Overtrækket kommer i en smart lille pose der gør det nemt for dig at opbevare dit overtræk uden at det fylder det store - coveret er sort på ydersiden og sølv på indersiden.

Beskyttende Plæneklipper Overtræk

Det virker måske fjollet at skulle have fat i et plæneklipper cover hvis din græsslåmaskine i forvejen allerede står tildækket inde i et skur, men et cover er en godt ekstra beskyttelse. Med et overtræk er du også sikker på at din plæneklipper ikke får skrammer eller ridser hvis den står blandt alle haveredskaberne i skuret og så sørger det også for a lukke tæt så din maskine ikke bliver støvet. Et overtræk der slutter tæt vil også sørge for at dyr ikke finder vej ind til din græsslåmaskine, og så er den så god som ny når du skal ud og køre med den igen.

Slår din plæneklipper under et halvtag eller ude i det fri er en cover helt klart vejen frem. Et plæneklipper overtræk fungerer som en lille garage til din havemaskine, og sørger for at passe godt på din græsslåmaskine. Overtrækket kan sagtens beskytte din maskine ude i det fri og sørger for at din plæneklipper ikke tager skade af hverken vind eller vejr når den står ude. Uanset om det sner, regner, hagler eller solen brænder, så er du sikker på at din græsslåmaskine er beskyttet. Overtrækket sørger selvfølgelig også for at der hverken kommer fugleklatter eller ridser på din maskine af alt hvad vinden bærer med sig. 

Vi anbefaler at du altid sørger for at pakke din plæneklipper ind når den ikke er i brug. Da overtrækket er så nemt at smide over din havemaskine og tage af igen, kan du sagtens dække din græsslåmaskine til mellem hver tur i haven. Vi anbefaler naturligvis at du sørger for at din græsslåmaskine er ren og ikke fugtig eller brænd varm når de dækker den til, ellers vil der nemt kunne dannes fugt under overtrækket. 

Universelt Overtræk til Græsslåmaskine

Her på siden finder du udelukkende universelle overtræk, men det betyder ikke at du får en dårlig pasform! De fleste plæneklippere er omkring samme størrelse, og har du en model uden for meget lir vil du oftest blot kunne bestille et cover her fra siden. 

For at være helt sikker på at et overtræk passer til din plæneklipper kan du med fordel gå ud og måle din plæneklipper. Ved du netop hvilken græsslåmaskine model du har, så kan du også google dig frem til dimensionerne. Når du ved hvor stor din plæneklipper er skal du blot finde et overtræk her på siden som sørger for at dække din havemaskine. Er din plæneklipper lige på vippen mellem to størrelser vil vi altid anbefale at du tager et overtræk der er til den store side.

Dit nye overtræk til plæneklipper skal naturligvis passe på din maskine så det ikke flyver af i vinden eller efterlader dig med en masse ekstra stof. Men er dit overtræk bare en anelse for stort betyder det ikke noget for beskyttelsen af din maskine. Vi har sørget for at finde plæneklipper cover si størrelser der passer til langt de fleste græsslåmaskiner. Har du en havemaskine du skal have dækket ind i vinterhalvåret så finder du sikkert et overtræk der passer her på siden! 

Plæneklipper Covers hos Evermart.DK

Her på siden finder du udelukkende overtræk til gængse plæneklippere som du selv skal skubbe rundt. Har du en robotplæneklipper eller måske en havetraktor har vi naturligvis også udstyr og overtræk som du kan bruge! Vi sørger for altid at have et stort udvalg af et hav af forskellige produkter og typer af tilbehør så du er sikker på at finde lige det du leder efter. Se alt vores tilbehør til plæneklippere ved at klikke på linket lige HER