Overtræk til Havetraktor

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Havetraktor (3)
 2. checkmark
  Havemøbler (2)
 3. checkmark
  Havebord (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Overtræk til Havetraktor

Er du indehaver af en stor flot græsplæne og en tilhørende havetraktor, så har vi et overtræk til din græsklipper her på siden! Selvom det kan føles som om at du utrolig ofte er afsted på havtraktoren så bruger den også utrolig meget tid gemt væk eller sat til side når den ikke lige er i brug. Sørg for at din havetraktor kan holde i så lang tid som muligt ved at huske at tildække den når du ikke lige er ude og køre. Især i vinterhalvåret hvor plænetraktoren slet ikke kører, er de en rigtig god ide at få fat i et dækken til havetraktor.

Havetraktor Beskyttelse

Havetraktoren kan, som alt andet, tage skade af at stå ude i alle former for vind og vejr. Selv solen kan sætte sine spor på din havemaskine, så ska den beskyttet bedst muligt skal den dækkes til på den ene eller anden facon. Har du en  garage, et større skur eller måske en stald kan du med fordel køre dine havetrakor derind hver gang den ikke er i brug . Så er du sikker på at den for ly, og så lever den meget længere end hvis den blot stod ude hele året rundt. Havetraktoren er naturligvis lavet til at blive brugt ude i det fri, så har du ikke lige en masse kvadratmeter under et tag eller halvtag fri, så er der selvfølgelig også mange andre måder at beskytte din havetraktor på.

Havetraktor Cover

Få en formsyet havetraktor garage der ikke fylder noget med et smart overtræk. Betrækket skal blot smides rundt om din havetraktor og spændes til i bunden. Det beskytter mod nedbør, UV stråler og alt det andet såsom sand, rust og fugleklatter som ellers kan angribe din havetraktor når den står udækket. Coveret er nemt at sætte på havetraktoren, og naturligvis også super nemt at tage af igen. Du kan nøjes med at smide overtækket på i vinterhalvåret når traktoren alligevel ikke er i brug, eller sørg for at din maskine altid er bedst muligt beskyttet ved at smide det på efter hver tur når havetraktoren er kølet ned. 

Hvorfor skal du have et havetraktor overtræk

Det giver måske ikke så meget mening at man skal have fat i et simpelt stykke stof for at passe på en stor og kraftfuld havetraktor, men det kan virkelig betale sig på den lange bane. Forlæng levetiden gevaldigt på dine havetraktor ved at smide et overtræk over den. Vælger du et havetraktor overtræk her fra siden er du sikker på at du ikke skal have den helt store pengepung frem. Du sparer også penge eftersom du vil opleve at der er langt mindre bøvl og ballade med din havetraktor og så skal du ikke købe en ny i utide før den gamle er helt slidt ned. 

Et overtræk til havetraktor beskytter primært  din maskine fra det skiftende vejr. Uanset om solen brænder, sneen falder eller regnen siler, så skal et havetraktor cover nok sørge for at passe godt på din plæneklipper. Selv vind kan bære sand, skidt og andet hen på din havetraktor så den får ridser i lakken eller snavs ind i maskineriet.

Hvornår skal du dække din havetraktor til

Sørg for altid at dække din havetraktor til , når du har mulighed for det. Du skal naturligvis ikke køre rundt på din havetraktor med et overtræk slynget over den, men især i vinterhalvåret er det vigtigt at du sørger for at dine traktor er pakket godt ind. Bruger du din plænetraktor en gang om ugen eller kun en gang om måneden kan du også med fordel smide betrækket over din maskine når den ikke er i brug. Solen kan også gør at farven falmer og plastikken mørner, så det er også en god ide at din havetraktor bliver dækket ind i det varme sommerhalvår også.

Hvilket cover til Havetraktor skal du have

Når du skal finde ud af hvilket overtræk til havetraktor du skal have fat i, skal du blot vide hvor stor din havetraktor er. Ved du nøjagtigt hvilken model du har kan du med fordel google din havetraktor for at finde specifikationerne, men du kan også bare gå ud med en tommestok eller et målebånd. Er din havetraktor lige stor nok il et af vores overtræk, så anbefaler vi altid at du går en størrelse op. Dit overtræk skal naturligvis ikke være alt for stort, men hellere lidt større end at det er for småt og derved slet ikke kan dække din havetraktor ordenligt. 

Her på siden finder du alle vores havetraktor overtræk. Vi har udvalgt en række størrelser som passer utrolig godt til langt de fleste modeller på marked. Det er ikke sikker at vores overtræk passer netop din havetraktor til punkt og prikke, men de kan heldigvis nemt snøres ind i bunden så det alligevel får den perfekte pasform. Overtrækket må ikke blive alt for stort, for har du en masse overskydende stof kan du risikere at der kommer vind ind og rusker rundt med din traktor hvis det blæser mere kraftigt.

Plænetraktor Overtræk til ALLE Mærker & Modeller

Har du en plænetraktor finder du helt sikkert et betræk der passer til netop din maskine her på siden. Uanste hvilket mærke eller model du har, så har vi lige det overtræk til havetraktor der passer. Vores overtræk passer til allle de mest kendte mærker såsom Husqvarna, Stiga, Viking, AL-KO, MTD, McCulloch, Trolla, Texas, Ryobi, Alpina og langt flere. Har du en havetraktor fra et helt 11. mærke så finder du helt sikkert også et cover til lige din model.

Her på siden finder du udelukkende billige overtræk til havetraktor, men det betyder ikke at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vores havetraktor covers er lavet i vandtæt og UV beskyttende stof som nok skal sørge for at skærme din plænetraktor for alverdens ting. Få dit nye overtræk til havtraktor leveret helt gratis og modtag det allerede morgen hvis du gør brug af vores dag-til-dag fragt! Find dit nye overtræk lige her og sørg for a din havetraktor lever endnu længere.