Lys & Reflekser til Ninebot E22D

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Gofast GX4 (26)
  2. checkmark
    Ninebot F-Serien (26)
  3. checkmark
    Ninebot ES1/2/4 (26)
  4. checkmark
    Gofast GX3 (26)
  5. checkmark
    Gofast GX2 (26)
  6. checkmark
    Gofast GX1 (26)
  7. checkmark
    Gorunner Urbanglide 6.5" (26)
  8. checkmark
    Gorunner Pro 10" (26)
  9. checkmark
    Ninebot Max G30 (26)
  10. checkmark
    Gorunner Connect 8.5" (26)
  11. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (26)
  12. checkmark
    Ninebot E22E (26)
  13. checkmark
    Ninebot E45D (26)
  14. checkmark
    Ninebot E25D (26)
  15. checkmark
    Ninebot E22D (26)
  16. checkmark
    Xiaomi Mi 1S (26)
  17. checkmark
    Xiaomi MI M365 (26)
  18. checkmark
    Ninebot G30 (26)
  19. checkmark
    Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (25)
  20. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 (25)
  21. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (25)
  22. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (25)
  23. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (25)
  24. checkmark
    Xiaomi Mi 3 (25)
  25. checkmark
    Denver El-Løbehjul (25)
  26. checkmark
    Cykel (23)
  27. checkmark
    Bil (10)
  28. checkmark
    Xiaomi Mi Pro 2 (4)
  29. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro  (4)
  30. checkmark
    Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (3)
  31. checkmark
    Nokia 3.2 (1)
  32. checkmark
    Nokia 1.3 (1)
  33. checkmark
    Nokia 2.3 (1)
  34. checkmark
    Nokia 2.2 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (10)
  2. checkmark
    Rød (9)
  3. checkmark
    Grøn (9)
  4. checkmark
    Gul (7)
  5. checkmark
    Sort (2)
  6. checkmark
    Gul / Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Lys & lygter til Ninebot E22D - Ninebot by Segway KickScooter E22D

Her på siden finder du et stort udvalg af lys og lygter til dit Ninebot E22D el-løbehjul. Vi har nemlig samlet et stort udvalg, så der er til enhver smag og ethvert behov. Det er vigtigt med gode lygter, når man kører på sit el-løbehjul. Når først det er mørkt, så kan det være enormt farligt at køre uden lys. Det er nøjagtigt ligesom biler eller cyklister. Det er derfor også ulovligt at køre uden lys på et el-løbehjul. Gå endelig på opdagelse her på siden og find lige de lygter du mangler, for at blive lyst ordentligt op på vejene, når du kører afsted på dit Ninebot E22D el-løbehjul. 

Hvorfor skal du have lygter til dit Ninebot E22D?

Ifølge loven, så skal du have lys på dit el-løbehjul døgnet rundt. Derfor giver det naturligvis sig selv, hvorfor du skal have lygter på. Derudover er det mindst lige så meget for din egen sikkerhed også. Hvis du kører uden lys på dit Ninebot E22D el-løbehjul, så kan du være enormt svær at spotte i trafikken, når det bliver mørkt. Det er farligt både i forhold til cyklister, gående og biler. Derfor er det lige så meget for din egen skyld, at du skal have lygter og reflekser monteret på dit Ninebot E22D el-løbehjul. 

Hvad er lovkravet til lys på et el-løbehjul?

Når man har et el-løbehjul, så skal man følge cykel reglerne. Man må derfor kun køre på cykelstier og man skal følge cykel skiltene. I forhold til lys, så skal man køre med lys på el-løbehjul hele døgnet rundt. 

  • Du skal have en hvid eller gul lygte foran på el-løbehjulet
  • Du skal have en rød lygte bag på dit el-løbehjul
  • Du skal have en rød refleks bag på dit el-løbehjul
  • Du skal have en hvid refleks foran på dit el-løbehjul
  • Du skal have gule eller hvide reflekser på hver side af dit el-løbehjul

Der skal være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bag på. Lyset skal være synligt på mindst 300 meters afstand. Derudover skal el-løbehjulet være udstyret med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side. Du finder forskellige slags reflekser og lys her på siden, så du kan få de rette lys monteret på dit el-løbehjul og overholde lovgivningen.

Kæmpe udvalg af lys & lygter til Ninebot E22D hos Evermart.dk

Her på siden finder du både hvide, gule og røde lygter til dit Ninebot E22D el-løbehjul. Du finder mange forskellige slags lygter i kataloget ovenfor, så du kan helt sikkert finde et par lygter, der passer til dit behov. Det er forskelligt om man foretrækker at det er lygter, der kan tages af eller er fastmonteret på el-løbehjulet. Du finder det hele her hos Evermart.dk, hvor vi har presset priserne i bund, så vi altid kan tilbyde billige og gode lygter til dit el-løbehjul!

Smarte clip-on lygter i vandafvisende materialer

Med vores clip-on lygter kan du nemt undgå stjålne lygter - og ja, lygter har det desværre med at blive stjålet. Når det er clip-on lygter, så kan du tage dem med hver gang du forlader dit løbehjul. De er små og kompakte, og kan derfor snildt være i jakkelommen eller i tasken. Vores clip-on lygter er lavet i vandafvisende materiale, så du ikke skal bekymre dig om de bliver ødelagt af regn og fugt. 

Farvet LED lys til dit el-løbehjul

Her på siden finder du også vores sjove LED-lys, som du kan sætte på dit Ninebot E22D el-løbehjul. Det kan sættes på i bunden af dit el-løbehjul, så det lyser i cool farver når du kører rundt. Det kan gøre dit Ninebot E22D el-løbehjul helt unikt, så du skiller dig ud fra mængden! Vores LED-lysstriber er naturligvis vandtætte og batteriboksen til lysene er beskyttet, så du ikke skal tænker over regnen mens du drøner hjem på dit farverige el-løbehjul. 

Genopladelige lygter til dit Ninebot E22D el-løbehjul

Her på siden finder du også vores genopladelige lygter til el-løbehjul, cykler og lignende. Lygterne kan nemt monteres på styret af dit Ninebot E22D løbehjul. Nogle af vores genopladelige lygter har flere lysniveauer rent styrkemæssigt, så du kan tilpasse det til der hvor du cykler. Vores genopladelige lygter er ligesom de andre lygter på siden, også vandtætte. Nogle af vores genopladelige lygter kan holde strøm i op til 4-16 timer og bliver opladt med et USB stik - super nemt og praktisk! 

Vi tilbyder billigt & smart tilbehør til dit Ninebot E22D el-løbehjul 

Hvis du er på udkig efter andet end bare lygter til dit Ninebot E22D løbehjul, så finder du det her hos os! Vi har nemlig sammensat et kæmpe udvalg af reservedele og tilbehør til Ninebot E22D el-løbehjul. Vi tilbyder blandt andet splinternye punkterfrie dæk til Ninebot E22D, smarte tasker og transportløsninger til Ninebot E22D, nye effektive bremser og meget mere til dit Ninebot E22D løbehjul. Det er bare med at gå på opdagelse i vores brede sortiment, så skal du helt sikkert nok falde over noget tilbehør, som du kan bruge til dit el-løbehjul. Du kan købe dit tilbehør billigt hos os, da vi har presset priserne helt i bund, så vi altid kan tilbyde smart og praktisk tilbehør til skarpe priser! 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så er du desuden altid mere end velkommen til at skrive til os på mail til: [email protected]. Vores dygtige og søde kundeservice sidder klar alle hverdage til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og på bedste vis! Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat support, som du finder nederst i højre hjørne i den grønne boks på vores hjemmeside.