Dæk til Ninebot E22D

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (2)
 2. checkmark
  Ninebot G30 (2)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (2)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (2)
 5. checkmark
  Cykel (2)
 6. checkmark
  Gorunner Pro 10" (2)
 7. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (2)
 8. checkmark
  Gofast GX1 (2)
 9. checkmark
  Gofast GX2 (2)
 10. checkmark
  Gofast GX3 (2)
 11. checkmark
  Gofast GX4 (2)
 12. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (2)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (2)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (2)
 17. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (2)
 18. checkmark
  Ninebot Max G30 (2)
 19. checkmark
  Ninebot F-Serien (2)
 20. checkmark
  Ninebot E45D (2)
 21. checkmark
  Ninebot E25D (2)
 22. checkmark
  Ninebot E22D (2)
 23. checkmark
  Denver El-Løbehjul (2)
 24. checkmark
  Xiaomi MI M365 (2)
 25. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (2)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
 2. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gode & billige dæk til Ninebot E22D - Slip for punkteringer fremover!

Her på siden finder du et udvalg af gode dæk til dit Ninebot E22D el-løbehjul. Gode dæk er altafgørende på et el-løbehjul. Dæk på et el-løbehjul skal være specialdesignet, tykke og kraftige i design, så man kan få en behagelig tur. Hastigheden på et el-løbehjul kræver at begge dæk er solide og kraftige, så det ikke bliver en alt for usikker og ujævn tur. Her på siden finder du et udvalg af gode dæk, der passer til dit Ninebot E22D løbehjul. Vi har skruet priserne helt i bund, så du billigt kan få dæk i høj kvalitet til dit el-løbehjul. Gå endelig på opdagelse her på siden og find splinternye dæk til skarpe priser!

Køb punkterfri dæk hos Evermart.dk til skarpe priser

Her på siden finder du dæk uden slanger, hvilket betyder at de er punkterfri. Hjulene er lavet i et solidt gummi materiale, som er både skridsikre samt eksplosion sikre, så du undgår at dine dæk springer, hvis de kommer i karambolage med noget på vejen i høj fart. Hvis ikke du har punkterfri dæk til dit el-løbehjul, så kan det være enormt farligt. Man kommer oftest i høj fart og derfor kan det gå grueligt galt, hvis ikke man har nogle punkterfri og solide dæk. Det kan du heldigvis købe her hos os til lave priser! 

Hvornår skal du skifte dæk på dit Ninebot E22D el-løbehjul? 

Det er naturligvis som regel nummer 1, tid til at skifte dæk på dit løbehjul, når det er punkteret - det siger sig selv. Hvis du har et punkteret dæk, så er du nødt til at få et nyt dæk monteret. Set bort fra en punktering, så er det altid en god idé og det anbefales altid at du regelmæssigt tjekker dine dæk efter for slitage, så du fortsat kan køre sikkert. Dermed kan du måske også nå at komme en punktering i forkøbet, da den kan være farlig at få mens du kører op til 20 km/t. Et dæk på et el-løbehjul kan sammenlignes lidt med et bildæk, her tjekker man også regelmæssigt hvor stor slitagen er, så man har sikkerheden i orden. 

Hvordan montere du nye dæk på din Ninebot E22D? 

Når du skal montere de nye dæk på Ninebot E22D, så skal du starte med at fjerne reflekserne på siden af hjulet. Herefter afmontere du stille og roligt hjulet, hvor du efterfølgende afmontere selve dækket fra hjulet. Når du påføre det nye dæk på hjulet, så skal du trykke dækket ned på fælgen/hjulet, så det sætter sig ordentligt fast. Når du har fået dækket til at sidde ordentligt på hjulet, så montere du hjulet tilbage på løbehjulet igen sammen med reflekserne, ligesom da du skilte det ad. 

Vi tilbyder billige & holdbare dæk til Ninebot E22D el-løbehjul

Gode dæk er altafgørende at have, når man har et el-løbehjul. Uden dæk kommer man ingen steder, så simpelt er det. Det behøver heldigvis ikke at koste en bondegård, hvis man står og skal have nye dæk til sit Ninebot E22D løbehjul. Hos Evermart.dk kan du nemlig købe dæk til Ninebot E22D til utroligt skarpe priser! Vi har presset priserne helt i bund, da vi ønsker at kunne tilbyde gode produkter til billige penge til vores kunder. Du kan altså billigt komme på farten igen med dit Ninebot el-løbehjul, når du køber dine nye dæk hos os! 

Selvom at vores dæk er presset i bund, så er det ikke ens betydning med at kvaliteten er ringe - slet ikke! Vores dæk til Ninebot E22D er i super kvalitet. De er lavet i holdbart og slidstærkt gummi, som kan holde til at køre mange ture inden de behøver en udskiftning. 

Kæmpe udvalg af tilbehør til Ninebot E22D hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet end nye dæk til Ninebot E22D, så finder du skam også det her hos os. Vi har sammensat et bredt udvalg, hvor du finder alt lige fra gode lygter til effektive bremser til dit Ninebot E22D løbehjul. Selvom man måske ikke tror det, så er der meget tilbehør og udstyr, der kan være en fordel og/eller nødvendigt at købe, når man ejer et el-løbehjul. Det kan være lys og reflekser eller opladere, som går ind under det nødvendige. Det kan derimod være en stor fordel at anskaffe sig en god taske til at transportere løbehjulet i, hvis du skal på farten eller bare gerne vil opbevare det trygt og godt, når det ikke er i brug. Vi tilbyder et stort udvalg af fine tasker til Ninebot E22D, hvor du finder tasker og etuier, der passer perfekt til netop din el-løbehjul. 

Du finder også et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Ninebot E22D her på siden, hvor du kan finde alverdens ting til dit løbehjul, så du kan få endnu mere ud af det! Husk også, at hvis du gerne vil passe ekstra godt på dit el-løbehjul, så finder du også gode solide låse til Ninebot E22D hos os, så du slipper for at bekymre dig om tyveknægte. Der er meget mere end nævn i ovenstående, så gå endelig på opdagelse i vores kæmpe udvalg af tilbehør til din Ninebot by Segway KickScooter E22D! Vi har nemlig garanteret det, du står og leder efter og vi tilbyder det garanteret også til den bedste pris!