Tasker & Transport til Ninebot E22D

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 2. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 3. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 4. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (5)
 5. checkmark
  Gofast GX4 (5)
 6. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (5)
 7. checkmark
  Ninebot E22E (5)
 8. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 9. checkmark
  Gorunner Pro 10" (5)
 10. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 11. checkmark
  Gofast GX1 (5)
 12. checkmark
  Gofast GX2 (5)
 13. checkmark
  Gofast GX3 (5)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
 15. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (5)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
 18. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
 19. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (5)
 20. checkmark
  Denver El-Løbehjul (5)
 21. checkmark
  Xiaomi MI M365 (5)
 22. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (5)
 23. checkmark
  Ninebot G30 (4)
 24. checkmark
  Ninebot Max G30 (4)
 25. checkmark
  Ninebot F-Serien (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tasker & transport til Ninebot by Segway KickScooter E22D

Leder du efter smarte løsninger til at transportere dit Ninebot E22D el-løbehjul med? Det finder du her i vores katalog ovenfor. Vi har sammensat et spændende og varieret udvalg af tasker og andet udstyr til transport af dit Ninebot E22D. Ninebot E22D vejer 13,5 kg og kan derfor nemt bæres i hånden, men det kan være noget uhandy, hvis man skal fra A til B. Det slipper du heldigvis for med vores udvalg af tasker til Ninebot E22D - og så undgår du også at dit el-løbehjul får en masse knubs og skrammer på farten. Gå endelig på opdagelse i kataloget ovenfor og find lige det, du mangler for at kunne transportere dit lidt el-løbehjul lidt nemmere. 

Kæmpe udvalg af tasker til transport af Ninebot E22D

Det er meget rart at kunne transportere sit el-løbehjul på en praktisk og sikker måde. Det vejer 13,5 kg og kan derfor sagtens foldes sammen og bæres hvis man skal ind i bussen eller lignende, men det er tungt og upraktisk at bære uden sele eller i en taske, hvis man skal længere. Her på siden finder du forskellige tasker, seler, kroge m.m. som alt sammen vil kunne gøre det lidt mere praktisk at have et Ninebot E22D el-løbehjul. 

Find desuden ALT i tilbehør til Ninebot E22D hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet end bare tasker og transport, så finder du et kæmpe udvalg af en masse forskelligt tilbehør til Ninebot E22D hos Evermart.dk. Vi har sammensat et bredt og varieret udvalg, så du forhåbentlig kan finde alt hvad du skal bruge hos os, for at få det bedste ud af dit Ninebot E22D el-løbehjul. Du finder blandt andet super gode punkterfri dæk til Ninebot E22D, så du altid kan komme sikkert og behageligt frem på dit løbehjul. Du finder også sikre bremser til Ninebot E22D samt et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Ninebot E22D - og meget mere! Gå endelig på opdagelse i vores mange kategorier, og find lige det, du står og mangler til dit el-løbehjul til en skarp pris!

Kompakte tasker til monteringen på el-løbehjulets styr

Hvis du gerne vil have en lille smart taske til dit el-løbehjul, hvor du kan have en mobil, nøgler eller pung liggende, så finder du det her på siden. Vi tilbyder blandt andet vores styrtaske, som kan kobles på styret, hvori du kan have de mest nødvendige ting. Det kan også monteres på sadlen, hvis du har en saddel koblet på dit Ninebot E22D el-løbehjul. 

Smarte kroge til ophæng af Ninebot E22D el-løbehjul

Et løbehjul fylder, og især et el-løbehjul. Et el-løbehjul er noget større end almindelige løbehjul. Det kan derfor være stort at have stående derhjemme, også selvom det er foldet sammen. Her på siden finder du smarte kroge, som du kan montere på væggen og hænge dit Ninebot E22D el-løbehjul op på. Det giver meget mere gulvplads, og så har dit el-løbehjul også en fast plads i hjemmet - så ved du altid hvor du skal gøre af det. Det kan også være rart i et familiehjem, hvor teenagere måske har en tendens til at smide deres ejendele rundt omkring i huset. Med disse kroge ved alle i husstanden, hvor el-løbehjul skal hænge. 

Rem & håndtag til en nemmere transport af dit Ninebot E22D

Når du skal på farten med dit Ninebot E22D el-løbehjul, så kan du bære det meget mere praktisk og smart med vores skulderremme eller bærehåndtag. Det er nemt at montere på el-løbehjulet og så har du en pludselig en meget mere komfortabel måde at bære dit Ninebot E22D el-løbehjul på. Udover at det er nemmere for dig at bære dit el-løbehjul via en rem eller et håndtag, så er det også bedre for din krop. Det kan hurtigt blive nogle ærgerlige buk eller løft, hvis man ikke har noget ordentligt at holde fast i, når man slæber på sit el-løbehjul. 

Undgå våde ejendele med vores vandafvisende tasker til Ninebot E22D

Det anbefales altid at man ikke kører på sit Ninebot E22D el-løbehjul når det regner. Det er af sikkerhedsmæssige årsager, da det kan gå hen og blive farligt. Hvis man er ude og køre og det pludselig begynder at regne, så er der ikke så meget at gøre ved det. Derfor kan det være rart med en taske, der kan stå imod regnen. Hos Evermart.dk finder du vandafvisende tasker - både til styret eller full-body tasker, hvor hele dit Ninebot E22D kan være i. Vores full-body taske er perfekt til hvis du skal transportere dit Ninebot E22D - så kan du være sikker på at uanset vejr, så kan du få det fragtet sikkert frem.