Livestreaming / Podcast / YouTube / TikTok

 • Udstyrspakker til Podcast

  Udstyrspakker til Podcast

 • Udstyrspakker til Youtube

  Udstyrspakker til Youtube

 • Udstyrspakker til Livestreaming / Twitch

  Udstyrspakker til Livestreaming / Twitch

 • Udstyr til TikTok

  Udstyr til TikTok

Livestreaming / YouTube / Podcast / TikTok Udstyrspakker Live streaming og YouTube pakker

YouTube, TikTok, Podcast og Twitch - generelt streaming og live streaming er blevet super populært! Vi har her på siden samlet en masse lækkert udstyr til netop YouTube, TikTok, Podcast og Twitch. 

Vi har samlet nogen af vores produkter i pakker, for at lave de ultimative udstyrspakker til dig - til en god pris! Udstyrspakkerne er fyldt med lækre produkter, som skal gøre det lettere og sjovere for dig at livestreame, hvad end det er til Youtube, TikTok, Twitch eller i Podcast format, og højne kvaliteten for dine seere og lyttere.

Når du skal optage podcast er det lyden der er vigtig. I vores udstyrs pakker til podcast vil du derfor finde kvalitets mikrofoner som sikrer dig og dine lyttere end super god lyd. Med en kondensator mikrofon i fremragende kvalitet, behøver du ikke bekymre dig om kvaliteten af din podcast lyd. En kondensator mikrofon har en højere følsomhed end dynamiske mikrofoner og det gør kondensator mikrofonen helt perfekt til podcasting. 

Til YouTube, TikTok og Twitch er det ikke kun lyden der er vigtig, men også kvaliteten af video optagelsen! Der er ikke særlig mange, der gider kigge på en video uden ordentlig lys eller i dårlig kvalitet. I vores udstyrspakker til YouTube og Twitch finder du blandt andet ringlys og softboxes. Et ringlys er særlig praktisk og nemt, og giver dig muligheden for at få et helt optimalt lys i dine streams og videoer. Vores ringlys har tre lys indstillinger: hvidt lys, gult lys og en blanding af hvid og gult lys og kan hver især lyse i ti forskellige lysniveauer. Du finder pakker med komplette fotostudie, hvor du både har mulighed for, at tage super fede billeder og optage fede video. Med en hel hvid elle sort baggrund får du en ensartet baggrund, som er super praktisk til streaming. 

I TikTok udstyrs kategorien har vi samlet det fedeste og vigtigeste udstyr, hvis du skal blive en sand stjerne på TikTok. Vi har udstyr der følger trenden og udstyr der altid er godt, at have når der skal laves videoer til TikTok. Til TikTok er det f.eks ret essensielt med et ringlys, så du altid kan optage videoer uanset hvornår på dagen det er. 

Til både YouTube streaming, TikTok og Twitch streaming er det mega fedt med en greenscreen! En greenscreen giver dig uendelig mange kreative muligheder og kan gøre dine videoer og streams super spændende og fede at kigge på! Med en greenscreen til Twitch har du mulighed for, at lave et professionelt streaming setup, hvor du kan skære baggrunden fra, så du kan indsætte det i hjørnet af dit gameplay. 

Alle de fede produkter og udstyrspakker til YouTube, TikTok, Twitch og Podcast finder du katagorierne herovenover. Klik dig derfor endelig ind i de forskellige katagorier, alt efter om du er den nye YouTube / TikTok stjerne, gamer eller podcaster.