Udstyrspakker til Youtube

Udstyrspakker til YouTubeYoutube udstyr og tilbehør

Er du den nye store YouTube stjerne? Så skal du kigge med her! Med vores udstyrspakker til YouTube har du nemlig de bedste forudsætninger for, at lave nogen fede videoer med en god kvalitet, som kun vil hjælpe dig med, at få flere subscribers. For at lave ordentlig kvalitets YouTube videoer er vigtigt, at have det rigtige video udstyr. I forskellige pakker har vi samlet foto og video udstyr, som gør det muligt for dig, at opgradere dit setup og højne kvaliteten af dit content.

I vores udstyrspakker til YouTube vil du blandt andet finde pakker med ringlys. Et ringlys er undværligt, når du skal filme en video. Ringlyset i vores YouTube udstyrs pakker har 3 forskellige lysindstillinger: hvidt lys, gult lys og en blanding af de to. Med disse lysindstillinger bestemmer du selv om du vil have et varmt eller koldt lys i dine videoer. I vores ringlys er der plads til at du kan sætte din smartphone fast foran, så du ikke behøver tænke over,  hvor din telefon skal placeres. 

Udover ringlys er der også et udvalg af softboxes i vores tilbehørs pakker til YouTube. Med en softbox er du garanteret et godt lys og du får det helt rigtige “studio-look” i dine YouTube videoer. Fælles for begge er, at du med det rigtige lys ikke er afhængig af hvilke lysforhold du filmer under. Du kan altså stadig lave YouTube video selvom det er mørkt og overskygget udenfor eller hvis du sidder i et rum uden vinduer. Med det rigtige kunstige lys, behøver du nemlig ikke tænke over de faktiske lysforhold. 

I vores sortiment af udstyrspakker til YouTube finder du også komplette fotostudier, som gør det at lave videoer og YouTube langt sjovere. I fotostudierne er der både ringlys og softboxes, som giver den perfekte mulighed for at få det bedste lyd og de bedste videoer i kassen. 

For at kunne lave gode YouTube videoer og videoer generelt, er det super praktisk med en tripod. I tripoden kan du sætte dit kamera og på den måde nemt justerer både højden og hvordan kameraet skal stå. Med en lille håndholdt tripod har du også mulighed for at optage vlogs - det er langt nemmere at holde en tripod stille og fast end det er, at holde kameraet selv. 

For at kunne lave god videoer, er det en god idé at have en ensartet baggrund. I flere af vores YouTube udstyrs pakker finder du stofbaggrund. Vi har stofbaggrunde i både hvid, sort og grøn. Den grønne stofbaggrund er også kendt under begrebet “green screen”. Green Screen er en sjov måde, at arbejde med videoformatet på, da der er uendelig mange muligheder. Med en green screen kan du lave videoer ligesom de professionelle og med få enkle trin kan din baggrund redigeres og give dig dig utrolig mange forskellige kreative muligheder.