Udstyrspakker til Livestreaming / Twitch

Udstyrspakker & Tilbehør til Twitch udstyr og tilbehør til twitch

 Hvis du kan lide e-sport og livestreaming, er Twitch lige dit medie! Twitch er en live-streamingstjeneste, hvor man kan optage sig selv og sin skærm imens man gamer og dele det med et fællesskab bestående af flere millioner brugere. De mest populære spil på Switch er spil som Fornite, League of Legens, World Of Warcraft og Grand Theft Auto V. 

Mangler du udstyr til at livestreame på Twitch? Her hos Evermart har vi en masse forskellige udstyrspakker til Twitch livestreaming, som kan gøre dine videoer og livestreams langt bedre! I vores Livestreamings udstyrspakker har vi samlet forskellige produkter, som skal hjælpe dig med at optage professionelle Twitch livestreams. 

En god mikrofon er super vigtigt, når du streamer. Imens du streamer og gamer, kommenterer du på det der sker og det er ikke noget mere irriterende end en dårlig lyd. I mange af vores udstyrspakker har vi tilføjet en god mikrofon. Med en mikrofon på stativ, kan du have mikrofonen stående foran dig nemt og bekvemt. Mikrofonen til Twitch livestreaming tilsluttes nemt til din computer og er derefter klar til brug og klar til at dine seere får en god oplevelse med dine Twitch livestreams. 

Som sagt er lyd super vigtigt, når du optager en Twitch livestream - men kvaliteten af optagelsen er lige så vigtig! I flere af vores udstyrspakker finder du et super godt webcam, som giver dig skarpe og klare videoer. Desuden er webkameraet også udstyrer med en indbygget støjreducerende mikrofon, som kan optage lyd op til 10 meter væk! Med en god mikrofon og et godt kamera, kan du lave perfekte Twitch streams, som din seere vil elske! 

En greenscreen kan give de fedeste produkt til dig der twitcher! Med en greenscreen kan du fritlægge dit facecam, så du kan have det som overlay på dit gameplay, når du livestreamer. Med en greenscreen har du mulighed for, at lave et professionelt streaming setup, hvor du kan skære baggrunden fra, så du kan indsætte det i hjørnet af dit gameplay - det giver super professionelle streams!

Evermarts udstyrspakker til Twitch livestreaming er perfekte til dig, der gerne vil igang med livestreaming med det samme! Twitch pakkerne giver dig de vigtigeste produkter til dit livestreaming setup, så du kan komme igang med at lave fede live Twitch og gaming videoer! Du finder alle vores udstyrs pakker med tilbehør til Twitch livestreaming lige herover. Der er både pakker med det helt essentielle for at lave Twitch, men også pakker med endnu flere fede produkter, for dig der gerne vil gå all-in på dine livestreams og Twitch videoer!