Udstyrspakker til Podcast

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (5)
 2. checkmark
  Mikrofon (4)
 3. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (4)
 2. checkmark
  Sort (3)
 3. checkmark
  Guld (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Udstyrspakker med Tilbehør til PodcastUdstyr til podcasting

At lytte til podcast har været populært i USA i mange år og er gennem de seneste år også blevet populært og et stort hit i Danmark. Men hvad er en podcast egentlig? En podcast er en lyd, der kan lyttes til, når lytteren har lyst. De vil ofte være gratis og udkomme jævnligt og de skal være tilgængelige via podcatchers som Apple Podcast, Spotify, Podimo mf.

Står du også, at skal igang med at lave din første podcast? Eller har du været i gang et godt stykke tid, men  gerne vil have noget bedre postcast udstyr? Så er det her du skal kigge. Her på siden finder du nemlig et udvalg af udstyrs pakker til netop podcasting. Vi har tilbehøret til din podcast! Med det rette tilbehør, vil kvaliteten af dine podcast højne. 

Podcast kommer i mange formater, både hvor det er en samtale mellem to eller flere mennesker eller hvor det er enkelte personer der taler om bestemte emner. En ting alle podcast dog har tilfælles er, at det er en lyd man lytter til. Derfor er lyden også det helt afgørende, når du skal optage din podcast. Det er derfor vigtigt, at din lyd bliver så god som mulig. 

Vi har samlet et udvalg af produkter i podcast udstyrspakker, som er perfekt til dig der drømmer om, at lave din egen podcast på et højt kvalitetsniveau, men stadig på budget. For at sikre dig en god lyd i din podcast, er det altafgørende med en god mikrofon. I vores podcast dobbelt pakke finder du to kondensator mikrofoner i fremragende kvalitet, så både du og en anden medvirkende kan producere en professionel podcast med god lyd. En kondensator mikrofon har en højere følsomhed end almindelige dynamiske mikrofoner - det gør kondensator mikrofoner perfekte til podcast optagelser. 

Udover en god mikrofon til podcasting, kan et lydkort også være særligt praktisk! Du finder derfor også lydkort i vores udvalg af udstyrspakker til podcast. I lydkortet kan mikrofonen tilsluttes og justeres. Med lydkortet kan du tilføje forskellige elektroniske lyde og lydeeffekter ind i din podcast. Med lydkortet til podcasting kan du justere efterklang, lydstyrke og mikrofonstyrke, hvilket er alfa omega når du producerer podcast.