iPhone Reservedele

1 til 12 ud af 227

 pr. side

1 til 12 ud af 227

 pr. side

iPhone spare parts iPhone reservedele

Her på siden har vi samlet et kæmpe udvalg af billige iPhone reservedele som du selv kan udskifte hvis din telefon ikke performer som den skal. En iPhone er ikke ligefrem en billig investering og det ville være ærgerligt hvis du yderligere skulle bruge en masse penge på at sende din telefon til reparatør eller skulle købe en ny mobil hvis den går i stykker. iPhone reservedele dække rover alle de ting du kan få til din telefon for at den igen virker som den skal. For det meste er det elektroniske dele, og du skal altid ind og rode i selve teknikken i din telefon for at udskifte reservedele til Apple iPhone.

Reparer selv din iPhone

Det kan måske lyde lidt skræmmende at skulle lukke sin telefon op selv, men så forfærdeligt er det heller ikke. Sørger du for selv at købe dine iPhone dele og derefter udskifte dem kan du spare helt op til 70% af regningen. Det tager også meget mindre tid hvis du selv står med skruetrækkeren i hånden. Afleverer du din telefon hos en iPhone reparatør skal de for det meste have den i mindst 24 timer, andre steder kan det tage flere dage før du får din mobil igen! Når du selv udskifter dine dele til iPhone er du sikker på at det kun tager den tid som selve reparationen tager, og så er du klar til at bruge din telefon igen!

”Gør det selv” videoer

Du er slet ikke alene når det kommer til ”do it yourself” reparationer af iPhone. Der er nemlig ufattelig mange mennesker der har lavet nøjagtig de samme udskiftninger og reparationer før det. Mange af disse mennesker har endda været så venlige at lave video guides! Taget du et kig på nettet, og især på YouTube, finder du et hav af forskellige videoer der forklarer i detaljer hvordan du skal reparere din telefon. Det smarte ved videoer er at du kan følge med i præcis hvordan de gør, det betyder også at du sagtens ville kunne følge med i engelsk sproget videoer, også selvom du ikke er så stærkt i sproget, for du skal blot kopiere hvad de gør på skærmen. Uanset om du skal udskifte batteriet, skærmen eller noget helt tredje vil vi anbefale at du ser en masse videoer før du overhovedet køber dine reservedele til iPhone. Så er du nemlig sikker på hvad du skal gøre når du modtager dine iPhone dele.

Hvilke iPhones kan du selv reparere?

Det korte svar er: ALLE! Der er ikke en iPhone du ikke selv kan reparere. Det kan godt være fristende at sende din iPhone til reparatør, især hvis den ikke har for mange år på bagen, men du kan altså spare en masse tid og penge ved selv at tage tyren ved hornene og finde værktøjssættet frem. Uanset om du har en iPhone 4 eller den nyeste model på marked kan du sagtens selv udskifte reservedele til iPhone, og det behøver ikke være besværligt.

Spare parts til iPhoneHvilke iPhone reservedele kan du få?

Som udgangspunkt kan du faktisk udskifte alle dele i din iPhone, det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Der er naturligvis nogle få elemeter der gør din telefon til din telefon. Der hvor alt din adapter er gemt kan du ikke bare reparere eller udskifte, så er det den del af elektronikken den er glat med, kan vi kun opfordre til at du ikke selv forsøger en reparation. Alt andet, derimod, det kan du godt tage kampen op med. 

Den mest ”populære” Apple reservedel er et nyt batteri til iPhone. Er din iPhone er ældre dato vil du hurtigt opleve at batteriet ikke er ligeså godt som du købte din telefon. Med tiden vil maksimumkapaciteten på dit batteri nemlig falde. Det betyder at din telefon ikke har ligeså meget strøm, også selvom den er 100% opladt. Et nyt batteri er relativt nemt at udskifte, og flere tusinde andre har gjort det før dig. Det betyder også at du kan finde det hav af videoer på nettet der viser dig præcis hvad du skal gøre. Alle vores batterier har naturligvis samme kapacitet som dit originale batteri og du vil derfor opleve at der igen går længere mellem opladningerne. 

Endnu en iPhone reservedel som de fleste nok har hørt om eller skiftet er en ny skærm. Apple er desværre lidt kendt for deres til tider skrøbelige skærme. Dette rygte taler dog ikke altid sandt.  Grunden til at du oftere ser en ødelagt Phone skærm kan være fordi at du bare kender flere der har iPhone. Det kan også være fordi at iPhones er blevet så meget større med tiden, og og så et større display er langt nemmere at ødelægge. Derudover har Apple også en imponerende screen-to-body ration på nyere iPhones, og der er derfor ikke meget aluminium eller plastik til at tage stødet.

Skald u have skiftet både skærm og batteri - har du en ældre iPhone med en ødelagt skærm kan du med fordel udskifte begge reservedele til iPhone på samme tid, så har vi også den perfekte løsning til dig! Vores smarte reparationspakker til iPhone indeholder alt det du kan få brug for. Pakkerne fås til udskiftet af både batteri og skærm, samt en pakke kun til batteriet. Vælger du en pakke får du alle de reservedele til Apple du får brug, samt alt det rigtige værktøj, og så sparer du naturligvis også en masse penge oveni. ’Vi anbefaler især iPhone reparationspakker til dig der aldrig har udskiftet iPhone reservedele før, så er du sikker på at du har alt det du får brug for inden du går i gang. 

Selvom de fleste leder efter en skærm eller et nyt batteri, kan du også finde et hav af andre iPhone reservedele her på siden. Vi har alt fra nye kameraer og sensorer til Wi-Fi antenner og opladerindgange. Vi skal nok sørge fro at have den helt rette mobil reservedel, uanset hvilken reparation eller udskiftning du skal lave. 

Værktøj til iPhone reservedele

Når du skal i gang med at reparere en iPhone skal du have fat i noget værktøj. Noget værktøj er helt essentielt for dig der skal fixe din mobil, men andet. Udstyr bare gør reparationen meget nemmere for dig. Du kan dele værktøj til iPhone op i ”Need to have” og ”Nice to have”. 

”Need to have” iPhone værktøj består af de dele du skal bruge for at komme ind i din iPhone. Som du nok har opdaget, har din iPhone to små skruer nede i bunden af telefonen, og derudover finder du også en række skruer inde i selve telefonen. For at kunne udføre en iPhone reparation skal du naturligvis have en skruetrækker der passer i dine skruer. Det er vigtigt at du får fat i den rigtige skruetrækker ellers kan du ødelægge selve kærven. Bruger du det forkerte værktøj når du tager skruer ud kan du risikere at du helt ødelægger dine skruer så du enten ikke kan få dem ud eller sætte dem i igen.  

Dette ”Need to have” udstyr har vi selvfølgelig fundet frem til dig. Klikker du ind på hvilken som helst af vores mange iPhone reservedele så vil du finde vores universelle værktøjssæt til iPhone ude til højre for billederne af produktet. I dette sæt får du alt det vigtigste når du skal udføre en reparation eller udskiftning af iPhone reservedele.

Sættet består af 4 skruetrækkere, en sugekop til skærmen, to lirkeværktøj til åbning af telefonen samt to plastik koben du kan bruge til flex kablerne. Disse 9 dele er det mest vigtige du får bug for når du skal lave en iPhone. Teknisk set behøver du hverken mere eller mindre værktøj for at du kan komme i gang med din udskiftning. Grunden til at sættet består af 4 skruetrækkere og ikke blot en enkelt er fordi at du finder forskellige skruer i din iPhone. Det er ikke sikkert at du skal bruge samme bits til skruerne i bunden af telefonen og dem inde i elektronikken. Med et sæt af fire forskellige skruetrækkere til iPhone er du sikker på at du har den helt rigtige uanset hvilken form for skrue du møder inde i din iPhone.

iPhone spareparts”Nice to have” værktøj til iPhone er naturligvis ikke udstyr du har brug for, for at kunne udføre en reparation af iPhone. Det er dog værktøj og tilbehør der kan gøre processen langt nemmere for dig. Skal du blot udskifte iPhone reservedele på en enkelt mobil er det ikke sikkert at du vil have fat i det helt store værktøjssæt til telefoner, men skal du udskifte mobil reservedele mere end en gang kan du få rigtig meget ud af det ekstra udstyr. 

”Nice to have” værktøj dækker over utrolig meget, men det mest populære ekstra udstyr du kan få fat i når du skal udskiftereservedele til iPhone er opgraderede versioner af hvad du finder i vores standart sæt. Det kan være en større og mere kraftig sugekop, et større og stærkere lirkeværktøj, eller en skruetrækker i bedre kvalitet som du kan bruge flere hundrede gange. En hel anden form for værktøj der også er rigtig god at have til iPhone reparationer er en pincet. En pincet er utrolig god til alle de skrøbelige kabler i din mobil, og skal du udskifte små reservedele bliver du hurtigt glad for at have en spids pincet ved hånden.

Udover blot værktøj til iPhone kan du også få en masse smart udstyr der nok skal sørge for at din iPhone reparation går til helt uden problemer. Det mest populære du kan få her, er helt klart en magnetisk måtte til skruer. Når du reservedele til iPhone er det vigtigt at du holder styr på netop hvilke skruer der kom hvor fra. Skruerne kan nemlig have små forskelligheder der gør at de passer et bestemt sted hen. Med en magnetisk måtte er du sikker på at dine skruer bliver liggende det samme sted hele tiden så du altid kan finde den rette skrue frem når du sætter din mobil sammen igen.

Hvorfor virker min iPhone ikke?

Hvis din iPhone lige pludselig ikke virker som den skal, skal du ikke bare flå den op som det første. Der kan være utrolige mange faktorer der spiller ind, så hvis din iPhone ikke længere tænder, eller på anden måde er i stykker, skal du have identificerede problemet først. ’

De hyppigste grunde til at folk skal have fat i iPhone reservedele er fordi de leder efter en ny skærm eller et nyt batteri. Disse problemer er utrolig nemme at identificerer når du skal finde ud af hvad der er galt med din iPhone. En ødelagt skærm vil ofte være i stykker så du kan se det. En smadret skærm, døde pixels eller touch der ikke virker som det skal, tyder på at du skal have skiftet din iPhone skærm. 

På samme måde er det relativt nemt at finde ud af om du skal have fat i et nyt iPhone batteri. Under indstillingerne i mange nyere iPhone finder du fanen ”batteritilstand”. Når du krykker på ikonet vil du finde ud af hvad maksimumkapaciteten er for din iPhones batteri. En maksimumskapacitet på 100% betyder at dit batteri er i topkvalitet, dette vil dog gå helt jo ældre din mobil er, og jo mere du bruger din iPhone. Du kan sagtens have en telefon der er 3 år gammel og har en kapacitet på under 80% uden at du føler trang til at skifte batteriet.

Opdager du dog at din iPhone hurtigt går tør for strøm, eller dør om vinteren uden nogen reel grund kan det være på tide at skifte batteriet. Ligesom skærmen er dette et problem som de fleste kender til, og det er derfor nemt at finde ud af om det er batteriet der er synderen. Har du haft din iPhone i lang tid, er det langt fra unaturligt at folk udskifter batteriet, det kan nemlig give helt nyt liv til en ellers ældre og halvtræt telefon. 

Er det dog hverken skærm eller batteri der er noget galt med,, bliver det lige pludsligt lidt værre at spore sig frem til problemet. Heldvigs for dig har mange andre stået i netop din situation med deres iPhone. Googler du præcis hvad der er galt med din telefon vil du ofte finde frem til forums eller artikler der kan hjælpe dig med at finde ud af præcist hvorfor din iPhone ikke længere virker som den skal.

Nogle problemer giver lidt sig selv, dårlig lyd kan oftest fikses med et nyt headphone jack, hvis din telefon da har sådan et, og en ualmindelig dårlig og svingende Wi-Fi forbindelse kan oftest rettes op med en ny antenne. Uanset hvad der er galt med din mobil, anbefaler vi at du undersøger og finder frem til synderen inde du kaster dig ud i at købe en masse iPhone reservedele. Dit problem kan nemlig være meget nemmere at fikse end du lige tror.

Hvordan repareres en iPhone?

Som udgangspunkt skal du altid ind og rode i selve teknikken i din telefon for at reparer og udskifte iPhone spare parts, det er derfor vigtig at du ved præcis hvad du skal skifte og rette op på inden du lukker din telefon op. Husk altid at slukke din mobil inden du går i gang! Du skal ind og pille ved en masse dele der får strøm og for at du hverken kommer til at gøre skade på din telefon eller på dig selv skal du naturligvis sørge for at der ikke er strøm der løber rundt derinde.  

Som regel starter alle reparationer af iPhone med at du åbner din mobil op. Det gør du ved at løsne de to små skruer i bunden af din telefon. Når de er løsnet, skal du have lirket skærmen af. Sværhedsgraden af dette varierer meget, har du en vandtæt iPhone, som en iPhone X eller nyere, så vil dette være lidt svære da der er en ekstra stærk lim du skal kæmpe dig igennem.   

Når din telefon er åbnet op, er du klar til at begynde med netop den udskiftet du skal foretage dig. Det er ikke altid at du skal have hverken batteri eller skærm afkoblet når du udskifter dine reservedele til iPhone. Det kommer helt an på hvad du skal lave inde i din telefon, og vi anbefaler derfor at du altid sørger for at se en masse videoer eller læse guides til præcis hvordan du skal udskifte de iPhone spareparts du har brug for.

Reservedele til iPhone du måske glemmer

Når du går på jagt efter nye mobil reservedele til iPhone, kan du hurtigt komme til at fokusere kun lige på den del du skal have udskiftet. Kan din iPhone ikke holde strøm, skal du naturligvis have fat i et nyt batteri til iPhone, men det kan være at du overser alle de små ekstara reservedele og det ekstra værktøj der kan gøre dit liv meget nemmere.

Har du haft din iPhone åbnet før, kan du med fordel købe nye skruer. Kærven i de gamle skruer kan nemlig være ødelagt, og så får du problemer med at skrue skruerne ud og i. Vores skruesæt til iPhone indeholder alle de slags skruer du finder inde i din telefon, du skal bar være sikker på at du udskifter dine iPhone skruer med nogle der er helt identiske.

Er det batteriet der skal skiftes ud, kan du med fordel også købe tape til iPhone batteri. Tape sørger for at dit Batteri sidder sikkert fast inde i din telefon. Er det ikke tapet fast kan du lede overlast på flex kablerne, hvilket betyder at dit batteri kan blive løsnet helt og ikke længere virke. Når du udskifter et iPhone batteri tager du nemlig også den gamle tape med af, så vi anbefaler at du altid køber tape når du alligevel skal have fat i et nyt batteri.

Husk også at sørg for at du har det rigtige værktøj til dine Apple reservedele. Der er næsten ikke noget værre end at stå med en telefon der er halvejs adskilt for at finde ud af at du ikke har den rigtige skruetrækker eller den rette del til næste skridt i processen. Sørger du for at gennemse videoer og gennemgå udskiftningen af dine Apple reservedele inden du går i gang, er du sikker på at du har alt det du har brug for til hele din reparation.

Gode råd til Apple reparationer

De er ikke forfærdeligt svært at udskifte reservedele til Apple, dog er det ikke noget du bare skal tage som det kommer. For mange er telefonen en rigtig vigtig følgesvend, og det kan faktisk være svært at få en hverdag til at hænde samme uden den. Sørg derfor for at du altid er godt klædt på din reparation af Apple iPhone, så er du sikker på at du din udskiftning af iPhone reservedele går som den skal.

Når du modtager dine Apple reservedele i posten, er det vigtigt at du husker at teste dem. Dette gælder mest hvis du skal udskifte din skærm. En skærm er et meget stort og indviklet stykket teknologi, og derfor anbefaler vi at du tester din nye skærm inden du installerer den. Er det sket at dine reservedele ikke lever op til dine forventninger eller har taget skade under transporten, kan du nemlig returnere dem. Har du monteret din nye skærm og pillet alt plastik af, kan en reklamations proces være mere besværlig.

Sørg for at vær grundig og tag dig god tid. Alt teknologien inde i din mobil er skrøbeligt, og skynder du dig for meget kan du gøre permanent skade på din mobil. iPhone reservedele skulle gerne passe ind i din mobil som den sidste brik i et puslespil og gør de ikke det, må du endelig ikke mase eller tvinge dem på plads. Gå hellere et skridt tilbage og se hvad der kunnen være grunden til at din reservedel eller din skrue ikke passer - det kan jo være at du har fået fa i den forkerte del. Hellere brug 15 minutter ekstra end stå med en mobil til flere tusinde der nu ikke virker mere.

Hold orden når du udfører en iPhone reparation! iPhone dele er utrolige små og især skruerne eller andre småting kan nemt blive helt væk. Derudover er det også vigtigt at du ikke får støv eller skidt ind i din telefon. Sørg for at du altid arbejder i et rent område, og ryd eventuelt dit skrivebord for alle andre genstande, så er du sikker på at dine iPhone dele ikke bliver væk.

Når du har repareret din iPhone

Efter du har udskiftet alle dine iPhone reservedele, skal du naturligvis sørge for at passe godt på din mobil bagefter! Selvom du nu ved at du sagtens selv kan udskifte dine mobil reservedele, skal du jo helst ikke have grund til at gøre det igen. Omslut din iPhone med et cover, og sørg for at du har monteret skærmbeskyttelse for at være bedst muligt dækket ind imod fremtidige skader. Her på evermart har vi naturligvis også alt i klassisk tilbehør og udstyr til iPhone. Uanset hvilen model du har, så finder du sikkert noget du kan bruge til lige din iPhone hos os.

Se hele vores kæmpe udvalg af covers, panserglas, opladere og meget mere lige HER. Ved at følge linket bliver du taget til en side med over 1000 forskellige produkter til iPhone! Så du finder helt sikkert lige det du leder efter

Har du haft en vandtæt iPhone åben for at skifte skærm, batteri eller noget helt tredje skal du også huske at din iPhone nu ikke længere er vandtæt. Den vandtætte lim bliver nemlig kun brug af Apple selv, så du kan ikke længere tage din telefon med dig når du er i bad eller svømmer - ikke at vi nogensinde ville anbefale det også selvom din mobil fortsat var vandtæt

Spareparts til iPhoneReparation af Android

Lige nu finder du desværre ikke reservedele til Android telefoner her hos Evermart.dk, vi har dog stadig en masse værktøj du kan brug for så du stadig selv kan udskifte dine mobil reservedele derhjemme. Skal du udskifte Android reservedele anbefaler vi at du vælger nogle af vores større skruetrækker sæt. Android telefoner har naturligvis nogle lidt andre skruer end iPhone, så skal du være helt sikker på at du får det helt rette værktøj til din Android reparation, skal du op og have fat i nogle af vores store sæt hvori du finder alverdens slags skruetrækkere. 

Reparation og udskiftning af Android reservedele minder meget om processen på en iPhone, for i teorien skal du jo det samme. Du skal ind i selve teknikken i din telefon od udskifte mobil reservedele der ikke længere virker som de skal. Derfor kan du naturligvis også stadig gøre brug af meget af vores udstyr og værktøj til reparation. Det eneste du skal være obs på, er faktisk hvilke skruetrækkere da skal følge med i netop det sæt du vælger, så er du sikker på at du kan komme ind i din android og så løsnet alle de skruer du får brug or.