iPhone 5S Reservedele

  • iPhone 5S Skærm

    iPhone 5S Skærm

  • iPhone 5S Batteri

    iPhone 5S Batteri

  • iPhone 5S Reparationspakke

    iPhone 5S Reparationspakke

Reservedele til iPhone 5S

Vil du selv reparere din iPhone 5S, så har vi alle de iPhone reservedele, som du skal bruge. Om det er din iPhone 5S skærm, hjem-knappen eller batteriet der skal udskiftes, finder du delene lige her på siden. Vi har gjort det så let som muligt at foretage hjemmereperationer, ved at give dig udførlige gør-det-selv-guides til hver enkel udskiftning. Dem finder du under hvert produkt. Ved at købe en af vores iPhone 5S skærme og følge den tilhørende guide, kan du have en næsten-ny og velfungerende iPhone 5S på en halv time! 

Spar penge ved selv at reparere din iPhone 5S

Har du mod på selv at reparere din iPhone 5S? Så er der først og fremmest rigtig mange penge at spare. Går du ind til en af de mange værksteder, som tilbyder iPhone reparationer, så skal du regne med at betale langt over 1000 kroner for at få en ny iPhone 5S skærm, som er af høj kvalitet. Til sammenligning forhandler vi iPhone 5S skærme til under 300 kroner.

Køb selv reservedele til iPhone 5S og spar tid!

Udover at du kan spare mange penge på selv at udskifte din iPhone 5S skærm, så kan du også spare tid.
Sender du din ødelagte iPhone 5S til reparation igennem dit forsikringsselskab, risikerer du at skulle vente i flere uger på at få din iPhone tilbage fra reparation. Går du ned til en iPhone reparatør, risikerer du også at skulle undvære din telefon i et par døgn.
Køber du derimod fx en iPhone 5S skærm hos os, kan du have en helt ny iPhone skærm og velfungerende telefon på under en time.