Skærm/LCD til iPhone

1 til 12 af 16

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 16

pr. side
Sorter faldende

treSkift selv din iPhone Skærm  

Det kan være en dyr fornøjelse at sende din ødelagte iPhone til reperation, fordi at skærmen er blevet ødelagt. Skærmen kan gå i stykker, hvis man taber den og den lander uheldigt og/eller på hårdt underlag, men det behøver ikke længere koste en formue at fikse. Reparatører tager en høj pris for en reparation, som du faktisk selv kan foretage vha. en youtube guide, et reparationsværktøj og en ny iPhone skærm.

Det kan gøres på kun 15 minutter og kræver ikke nogle specielle evner ud over en rolig hånd. Guiden til at skifte din iPhone skærm kan findes under det pågældende produkt, og værktøj til skift at skærm kan ligeledes tilkøbes. Husk at vælge den rigtige skærm til netop din Iphone, da skærmene ikke er kompatible med de forskellige iPhone Modeller. En iPhone 5 skærm passer derfor ikke på en iPhone 5s osv. Du mister ikke data eller andet på din iPhone når du skfiter din ødelagte iPhone skærm. Skærmen kan let skiftes uden at det påvirker andet på telefonen, og på kun 15 minutter vil din iPhone se ud som ny.

Her på siden ser du alle vores skærme til iPhone. Har du en iPhone 8 eller ældre skal du være sikker på at du bestiller din nye skærme i den rigtige farve så den passer til resten af din telefon1 iPhone x og opad har et langt bedre screen-til-body ratio og der er derfor næsten ingen ramme rundt om displayet. Dette samt fjernelsen af den velkendte ”home” knap gør at iPhone nu kun laver telefoner med en ensfarvet skærm. Uanset hvilken farve din telefon er i, skal du blot vælger skærmen der passe til netop din model!

Alle skærmen i kataloget ovenfor er såkaldte LCD displays. Det betyder at du udskifter hele skærmen, men beholder alle de andre reservedele. Når du udskifter din skærm, skal du tage den gamle skærm af, og herefter flytte reservedele såsom front kamera og sensorer fra din gamle skærm over på den nye. Denne proces tager ikke mange minutter da næsten alle dele inde i en iPhone blot holdes fast af flex kabler, men det betyder at du får en langt billigere skærm der selvfølgelig stadig lever op til dine forventninger.  

Vælger du en LCD skærm til iPhone her fra siden er du sikret en skærm i topkvalitet der får din iPhone til at se pæn og ny ud igen!

VærktøjHvilket værktøj skal jeg bruge til at skifte min iPhone skærm?

Der findes forskelligt værktøj, som kan lette selve selve reparationen. Vi anbefaler et universalt reparationssæt til iPhone, da dette indeholder alt hvad der er nødvendigt. Skal man skifte flere skærme kan andet værktøj med fordel tilkøbes. Værktøjet kræver ikke nogle specielle færdigheder at håndtere. Hvis din iPhone er gammel og/eller har problemer med batteri levetiden anbefaler vi at dette skiftes i samme omgang. Mange af de steps der kræves er de samme som ved skift af en komplet iPhone skærm/LCD og du kan derfor give din iPhone et nyt batteri på få minutter.  

Hvordan undgår jeg at min iPhone skærm går i stykker?

Vi anbefaler at man altid beskytter sin iPhone med et panserglas og et cover for at mindske risikoen for en knust iPhone skærm. Begge kan købes på denne side, og kan spare dig for mange penge, hvis du skulle tabe din iPhone. Leder du efter tilbehør til din iPhone skal du blot klikke HER, så bliver du taget til en side fyldt med fedt udstyr til netop din iphone!