Batteri til iPhone

1 til 12 af 16

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 16

pr. side
Sorter faldende

Skift selv dit iPhone Batteri på få minutter!

De fleste, som har haft deres iPhone i længere tid kender problemet med at få mobilen til at holde strøm hele dagen. Batteriet forringes løbende og har ikke uendelig levetid. Batteriets levetid afhænger af hvor ofte telefonen er blevet opladet og hvor meget den er brugt. Er din iPhone mere end 1 år gammelt, er batteriet oftest ikke dækket af garantien hos producenten, og derfor kan du ikke få det skiftet gratis, trods at levetiden ikke længere acceptabel. Hvis du er træt af din iPhone kun holder strøm nogle få timer, så er det måske på tide at skfite det. Med det rigtige værktøj kan du skifte dit iPhone batteri på få minutter, og føle at du har fået en helt ny telefon, der ikke skal oplades hele tiden. Batteriet skiftes let følgende steps uanset iPhone model:

1. De to skrue i bunden af din iPhone løsnes vha. værktøj
2. iPhone skærmen løsnes forsigtige og tages af vha. det anbefalede værktøj. 
3. Vi anbefaler at skærmen løsnes helt og tages af inden skift af batteriet påbegyndes, men det kan gøres uden.
4. Batteriet frakobles og løsnes.
5. Sæt det nye batteri og lav ovenstående steps bagfra.

Det kræver ingen særlig viden om hverken elektronik eller værktøj, og har du en rolig hånd og det rigtige værktøj, kan du selv skifte dit iPhone batteri. 

Er der forskel på de forskellige iPhone batterier?

Du skal vælge det batteri, som passer til din iPhone, da de forskellige iPhones bruger forskellige størrelse batterier. Skal du bruge et nyt batteri til din iPhone 6, er det vigtigt, at du bestiller et batteri til iPhone 6, for ellers kan det ikke monteres og vil ikke virke. Uanset om det er din iPhone 5/5s 6/6s eller 6Plus, som trænger til et nyt batteri, er det meget let og kræver samme værktøj.