Batteri til iPhone

Tid til nyt iPhone batteri?iPhone 6

Alle genopladelige batterier er forbrugsstoffer og har en begrænset levetid - det gælder også for iPhone batterier. I takt med at batteriet bliver brugt, falder deres kapacitet og ydeevne til et niveau, hvor det er nødvendigt, at du udskifter batteriet, for at din iPhones ydeevne er optimal. Jo ældre et iPhone batteri, jo dårligere en ydeevne vil din iPhone altså have. I hvert fald som hovedregel, det handler nemlig også om, hvor mange gange du har opladet dit iPhone batteri.

iPhone batterier anvender litiumionteknologi, som sammenlignet med tidligere teknologier, oplader hurtigere, holder længere og giver en længere batterilevetid. Selvom lithiumbatterier altså er mere holdbare end dens forgængere, kender du sikkert til, at dit iPhone batteri ikke er lige så godt, som da du købte din iPhone. 

De fleste, som har haft deres iPhone i længere tid kender problemet med at få mobilen til at holde strøm hele dagen. Batteriet forringes løbende og har ikke uendelig levetid. Batteriets levetid afhænger af hvor ofte telefonen er blevet opladet og hvor meget den er brugt. Er din iPhone mere end 1 år gammelt, er batteriet oftest ikke dækket af garantien hos producenten, og derfor kan du ikke få det skiftet gratis, trods at levetiden ikke længere er acceptabel. Hvis du er træt af din iPhone kun holder strøm nogle få timer, så er det måske på tide at skifte batteriet. Med det rigtige værktøj kan du skifte dit iPhone batteri på få minutter, og føle at du har fået en helt ny telefon, der ikke skal oplades hele tiden.

I dag er det super vigtigt for de fleste af os, at vi altid har strøm på telefonen. Vi er online mere end nogensinde, og mere og mere bliver rykket over digitalt. I dag køber du f.eks bus og tog billet på telefonen, du bruger din GPS til at finde vej, du holder dine venner opdateret på Facebook og Instagram og du tjekker din e-boks for vigtige dokumenter. Vi bliver altså mere og mere afhængige af, at der er et godt batteri og strøm på vores iPhones. Uden strøm på din iPhone får du nemlig et problem når kontrolløren vil se din mobil billet eller når du kun er halvvejs fremme og stadig har brug for GPS’en.

Se maksimumskapaciteten på dit iPhone Batteri

En iPhone er en dyr investering og det er derfor endnu mere surt, når batteriet begynder, at halte. Men du behøver langt fra gå ud og købe en ny iPhone, hvis det er batteriet der halter. Du behøver faktisk heller ikke tage til et værksted, for du kan faktisk helt selv udskifte batteriet på din iPhone. Her hos Evermart finder du nemlig billige iPhone batterier, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du er i tvivl om, om det er batteriet der er skyld i din iPhones dårlige ydeevne eller det skyldes noget andet, kan du faktisk hurtigt tjekke tilstanden på dit batteri. Hvis du har en iPhone 6 eller nyere model kan du nemlig se batteritilstanden og om det anbefales, at batteriet skal udskiftes. Du finder batteritilstanden på din iPhone ved at gå i Indstillinger > Batteri > Batteritilstand. I batteritilstand kan du se oplysninger omkring maksimumkapacitet. Maksimumskapacitet måler din iPhones batterikapacitet sammenlignet med, da batteriet var nyt i procent. Hvis dit iPhone batteri maksimumskapacitet er langt under 100%, kan du være sikker på, at det er batteriet der har en stor indvirkning på den dalende ydeevne på din iPhone.  

Skift selv batteriet i din iPhoneiPhone Batteri skift

Hvis du er helt grøn på området med, at udskifte dele på iPhone, behøver du ikke fortvivle. Selvom du ingen erfaring har, kan du nemlig sagtens selv skifte batteriet på din iPhone. Det kræver blot det rigtige værktøj og at du lige sætter dig ind i, hvad processen består af. Nedenfor ser du en lille mini 5 trins guide til, hvordan batteriet i din iPhone skiftes. 

Batteriet skiftes let med følgende steps uanset iPhone model:

1. De to skruer i bunden af din iPhone løsnes vha. værktøj

2. iPhone skærmen løsnes forsigtige og tages af vha. det anbefalede værktøj. 

3. Vi anbefaler at skærmen løsnes helt og tages af inden skift af batteriet påbegyndes, men det kan gøres uden.

4. Batteriet frakobles og løsnes.

5. Sæt det nye batteri og lav ovenstående steps bagfra.

Det kræver ingen særlig viden om hverken elektronik eller værktøj, og har du en rolig hånd og det rigtige værktøj, kan du selv skifte dit iPhone batteri. Vi anbefaler også, at du finder en YouTube video som viser udskiftningen af et batteri på netop den iPhone du har, så har du nemlig noget visuelt at gå efter. 

Er der forskel på de forskellige iPhone batterier?iPhone 11

Når du skal udskifte batteriet på din iPhone er det væsentligt, at du ved hvilken iPhone du har. Du skal nemlig vælge det batteri, som passer til din iPhone, da de forskellige iPhones bruger forskellige størrelse batterier. Skal du bruge et nyt batteri til din iPhone 7, er det vigtigt, at du bestiller et batteri til iPhone 7, for ellers kan det ikke monteres og vil ikke virke. Desuden kan det også skade din iPhone, hvis du ikke får fat i det helt rigtige batteri. 

Uanset hvilken iPhone du har, som trænger til et nyt batteri, er det meget let og kræver samme værktøj. 

iPhone Batteri Reparationspakke

iPhone batteri reparationspakke

Uanset hvilken iPhone du har, som trænger til et nyt batteri, er det meget let og kræver samme værktøj. Hos Evermart kan du både købe iPhone batteri for sig selv, men også samlet i en reparationspakke. I vores iPhone reparationspakker har vi samlet både batteriet, men også det nødvendige værktøj du får brug for, for at kunne udskifte batteriet på netop din iPhone. Ved at købe det hele samlet i en pakke, får du selvfølgelig også en god 

rabat. Hvis det er første gang du skal skifte batteriet på en iPhone kan vi især anbefale dig, at kigge nærmere på vores iPhone Batteri reparationspakker. 

Hvis du er træt af, at din iPhone ikke holder strøm hele dagen eller går ud på den mest irriterende tidspunkter, skal du helt sikkert have et nyt batteri i din iPhone! Undgå dyre værkstedsregninger og skift batteriet helt selv! Hos Evermart finder du billige iPhone batterier, men vores batterier er stadig i god kvalitet og vil give helt nyt liv til din iPhone igen. Uanset om du leder efter et iPhone 7 batteri eller måske et nyt batteri til iPhone 6, så finder du alle iPhone batterier lige herover! Du kan blot scrolle op og finde det batteri der passer til den iPhone du har, så er du nemlig sikker på, at du får et super godt batteri, der passer nøjagtigt til din iPhone!