iPhone 6 Plus / 6S Plus

 • iPhone 6 Plus / 6S Plus Covers

  iPhone 6 Plus / 6S Plus Covers

 • iPhone 6 Plus / 6S Plus Opladere & Kabler

  iPhone 6 Plus / 6S Plus Opladere & Kabler

 • iPhone 6 Plus / 6S Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

  iPhone 6 Plus / 6S Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

 • iPhone 6 Plus / 6S Plus Headsets, højtalere & lyd

  iPhone 6 Plus / 6S Plus Headsets, højtalere & lyd

 • iPhone 6 Plus / 6S Plus Holdere & Standere

  iPhone 6 Plus / 6S Plus Holdere & Standere

 • iPhone 6 Plus / 6S Plus Powerbanks

  iPhone 6 Plus / 6S Plus Powerbanks

ghrtTilbehør til iPhone 6 Plus / 6S Plus

Find udstyr og tilbehør til din iPhone 6 Plus lige her. Vi har samlet et kæmpestort sortiment af forskellige gadgets, holdere, kabler og beskyttelse, så uanset hvad du leder efter, kan du med garanti finde det her - og udvalget vokser hele tiden. 

iPhone 6 Plus er bogstaveligt talt storebror til iPhone 6 - den er nemlig intet mindre end 26 procent større end den almindelige iPhone 6 og indeholder et større batteri, der giver længere batteritid. iPhone 6 Plus er også lanceret i en S-model med et endnu mere kraftfuldt indre. iPhone 6S Plus trækker nemlig et tungere og hurtigere system, der på alle måder optimerer brugeroplevelsen fra den almindelige 6 Plus. 

Udover størrelsesforskellen er der ikke nogen synlig forskel på iPhone 6 / 6S og de to plus-modeller. De har nemlig akkurat samme design med aluminiumsbagside og tænd/sluk-knap foroven. Indeni er der heller ikke den store forskel, men Apple lover heller ikke noget, de ikke kan holde. iPhone 6 Plus / 6S Plus er nemlig en større udgave af den populære mobil, vi allerede kender - og den er blevet vel modtaget, fordi den større skærm gør mobilen velegnet til streaming, billeder og optagelser.

Mangler du et nyt, lækkert cover, en god skærmbeskyttelse eller et ekstra oplader kabel til din iPhone 6 Plus / 6S Plus, så tag et kig i vores katalog og find dit nye tilbehør med det samme.