Cover til iPhone 6 Plus / 6S Plus

7 vare(r)

 pr. side

7 vare(r)

 pr. side

iphone 6 (S) Plus flip coverUnikke & Fede Covers til iPhone 6 Plus / 6S Plus

Et cover til iPhone 6 Plus / 6S Plus beskytter din iPhone mod ridser og de grimme slag, der kan opstå, hvis du skulle være uheldig at tabe din iPhone. Selvom den har en bagside i aluminium og dermed er mere hårdfør end iPhone 4, er det stadig en skrøbelig telefon. 

Vi anbefaler derfor, at du altid beskytter den med et cover, så du undgår at skulle betale penge til dyre reparationer. Coveret kan desuden langt mere end bare at give beskyttelse. I vores sortiment finder du nemlig et stort udvalg af iPhone covers i fede, lækre og flotte designs. Vælg eksempelvis et læder cover med detaljer i metal for at give din smartphone et eksklusivt look. 

Ønsker du bedst mulig beskyttelse af din telefon anbefaler vi et flip cover til iPhone 6 Plus. Med et flipcover til 6 Plus og 6s Plus er alle sider af din smartphone beskytter hvis d taber den - inklusiv skærmen! Et iPhone 6 plus flipcover har også en masse fede ekstra funktion. De fleste af vores iPhone 6 Plus / 6s Plus omslag kan sættes i landskabsmode så du kan se film, og derudover har de også en kortholder!

Hvis du ikke vil gemme din fede iPhone væk, kan du også vælge et transparent cover til iPhone 6 Plus / 6s Plus. Coveret sørger for at din telefon bliver mere behagelig at holde ved og du får mere beskyttelse samtidig med at det fremhæver telefonens elegante, naturlige design.

Uanset hvilket cover du vælger her fra siden, er du sikr på at din telefon er godt beskyttet. Derudover anbefaler vi altid at du også montere et panserglas i forbindelse med et iPhone 6 Plus cover for at sikre dig at din skærm ikke går i stykker.

Tag et kig her på siden og find lige det cover der passer bedst til dig og din fede iPhone 6 Plus eller iPhone 6s Plus!