Headsets, højtalere & lyd til iPhone 6 Plus / 6S Plus

1 til 12 af 25

 pr. side

1 til 12 af 25

 pr. side

fdsHøjtalere & Headsets til iPhone 6 Plus / 6S Plus

Her på siden finder du et stort udvalg af både headsets, højtalere og adaptere til din iPhone 6 Plus / iPhone 6S Plus. Din smartphone indeholder en hel masse uudnyttet potentiale, når det kommer til lyd. Selvom mobilhøjtaleren er af ganske fin kvalitet, kan den absolut ikke stå mål med en lækker dock station eller et trådløst on-ear headset med indbygget noice-cancellation. Men frygt ikke! Find dit nye tilbehør lige her.

Mulighederne for at nyde musik, podcast, film og lyd direkte fra din iPhone er mange, og det kræver kun simpelt udstyr - der findes rigtig mange lækre musikanlæg i topkvalitet, men det er altså ikke en nødvendighed, hvis dit behov er mere enkelt. De fleste af vores headsets tilbyder god lyd, uanset om du foretrækker in-ears eller on-ears. Det samme gælder vores højtalere, der alle har forskellige egenskaber for at opfylde forskellige behov. Vælg eksempelvis vores vandtætte bluetooth højtaler for at kunne høre høj musik i klare toner i badet, køkkenet og udendørs.

Det er kun dig selv, der sætter grænserne - så tag et kig i vores katalog og opdag helt nye måder at bruge din iPhone på!