iPhone 6 Plus / 6S Plus Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iPhone 6 Plus (2)
 2. checkmark
  iPhone 6s Plus (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 6 Plus / 6S Plus

rengøringsservietter til iphone

Skærmbeskyttelsen bør være noget af det første, du anskaffer dig til din iPhone 6 Plus / iPhone 6S Plus. Sammen med et stødsikkert mobilcover udgør et beskyttelsesglas den mest nødvendige iPhone beskyttelse.Et hærdet glas vil sikre din iPhone imod at få ridser, slag og i værste fald en knust skærm! Det er noget lettere og meget billigere at udskifte med et nyt beskyttelsesglas hvis uheldet er ude, end en helt ny skærm. Vores iPhone 6 Plus / 6S Plus hærdet glas efterlader din skærm krystalklar!

Et beskyttelsesglas er ikke den eneste form for skærmbeskyttelse til din iPhone. Anskaf dig renseservietter eller skærmrens, for at sikre at din iPhone 6 Plus er ren for fedtede fingre og småt grums, der sidder på skærnen og kan lave ridser, når det bliver trukket hen over den.

Hvilket slags beskyttelsesglas skal jeg vælge?

Det kan godt være lidt forvirrende, når man skal vælge mellem de to slags skærmbeskyttelser, vi har. Den ene slags er et beskyttelsesglas fra beskyttelsesGlass, og den anden er et hærdet beskyttelsesglas. Det hærdede beskyttelsesglas er den billigste løsning, men på trods af det, går det altså ikke på kompromis med kvaliteten. Med et hærdet glas behøver du ikke at være bange for at tabe din elskede iPhone 6 Plus, for skærmen er nemlig rigtigt godt beskyttet. Du kan også vælge at gå med et beskyttelsesGlass, der er et særligt hærdet beskyttelsesglas udviklet af den danske producent med samme navn, beskyttelsesGlass. Her får du et beskyttelsesglas af endnu højere kvalitet, og der er derfor her heller ingen grund til bekymring om din skærms sikkerhed.