Gorunner Elektrisk Løbehjul Tilbehør

  • Dæk til Gorunner

    Dæk til Gorunner

  • Oplader til Gorunner

    Oplader til Gorunner

  • Lys & Reflekser til Gorunner

    Lys & Reflekser til Gorunner

  • Tasker & Transport til Gorunner

    Tasker & Transport til Gorunner

  • Reservedele & Tilbehør til Gorunner

    Reservedele & Tilbehør til Gorunner

  • Lygter til Gorunner

    Lygter til Gorunner

  • Låse til Gorunner

    Låse til Gorunner

GorunnerGorunner

Løbehjul en sjov og nem alternativ måde at komme fra A til B på, og med et el-løbehjul fra Gorunner får du ikke sved på panden. Slip for at sidde fast i trafikken eller trampe løs i pedalerne på en cykel. Hvis du vælger et elektriske løbehjul som transportmulighed får du en masse frisk luft uden at du selv skal på overarbejde. Stil dig blot til rette på løbehjul og tryk på så speederen for at komme afsted. De fleste storbyer i Danmark har nu elektriske løbehjul til at stå alle steder som man kan leje og så køre rundt på. Hvis du er vild med dem, behøver du dog ikke fortsat at leje. Elektriske løbehjul er nemlig også på marked så du helt slev kan købe et, og der findes endda også en række danske producenter.

En af disse danske forhandlere er Gorunner. Gorunner tilbyder løbehjul til alle, og du kan endda vælge mellem flere modeller så du får netop den type løbehjul som passer til dig. Du kan være du skal have fat i et Gorunner Urbanglide eller et fedt Gorunner El-løbehjul 10” som har store dæk som egner sig perfekt til alle terriner. Uanset hvilket løbehjul du leder efter, så har Gorunner sikkert en model der passer til dig. Gorunner løbehjul har en max hastighed på 20km i timen, en batterilevetid/rækkevide på op til 20km og så lades batteriet fuldt op på blot 3 timer.

Gorunner løbehjul er selvfølgelig foldbare, vandafvisende og har hele 3 bremsesystemer så du altid føler dig helt sikker og i kontrol, selv når du når topfarten. Når du modtager dit Gorunner løbehjul er du klar til at cruise afsted, men det kan være at du leder efter ekstra tilbehør eller mangler en reservedel længere nede af vejen. Her på siden har vi samlet alt det du kan få brug for i forbindelse med dit Gorunner løbehjul.

Så uanset om du leder efter et nyt dæk, en ringeklokke eller måske noget fedt LED Lys så har vi det her på evermart.dk. Øverst her på siden finder du en række ikoner som fører dig direkte hen til nogle specifikke produkter så du nemt får overblik og kan finde lige hen til det du mangler. Tag et kig i kataloget ovenfor og find netop det du leder efter til dit Gorunner Elektriske løbehjul!

Lovkrav til Elektriske Løbehjul

Gorunner Elektriske Løbehjul er lovligt at køre med på de danske veje, fordi de overholde en række krav som rådet for sikker trafik stiller. For at et elektrisk løbehjul er lovligt i Danmark skal det overholde følgende regler for el-løbehjul:

  • Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene. 
  • Der skal være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bagpå. Lyset skal være tydeligt synligt på mindst 300 meters afstand.
  • Løbehjulet skal være forsynet med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side.
  • Der må ikke være noget sæde på løbehjulet
  • Løbehjulet skal være CE-godkendt. Det må højst veje 25 kg, være max 2 m langt og 70 cm bredt.

Derudover har du også selv en masse ansvar når du kører på elektrisk løbehjul. Du skal være mindst 15 år gammel hvis du kører på offentlige cykelstier og så skal du følge cykelsignaler og skiltning. Alle de regler som gælder for cykler, gælder også dig der kører på el-løbehjul, du skal derfor altid køre på cykelsti hvis der er en. Du skal også give tegn ved sving og stop, og du må ikke køre fortov eller andre gangstier. Du kan risikere at få en bøde hvis du ikke overholde alle regler når du kører på løbehjul og det er derfor vigtigt at du tager ansvar og sørger for at dit løbehjul er udstyret med alle de rigtige ting. Mangler du reflekser eller en ny lygte, så finder du også det her på evermart.dk så du igen kan komme afsted på dit fede Gorunner el-løbehjul.