Tasker & Transport til Gorunner

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

GorunnerTasker & Transportmulighder til Gorunner 

Her på siden har vi samlet både tasker, transport- og opbevaringsmuligheder til dit Gorunner el-løbehjul. Med en styrtaske eller en krog til dit Gorunner løbehjul, behøver du ikke længere have alle dine ting i lommen eller have en ekstra taske med dig når du står på løbehjul. En styrtske eller en multikrog sørger for at du nemt kan have dine ting med dig, uden at forstyrre din balance på løbehjulet. Ud over tasker til styrret på dit løbehjul, finder du også tasker til selve løbehjulet her på siden. Hvis du ofte har din Gorunner med på farten, ved du hvor besværligt det kan være at bære rundt på, også selvom det er klappet sammen. Her på siden har vi samlet en række forskellige løsninger til dig, der gør det meget nemmere at have et elektrisk løbehjul med dig.

Umildbart er der 2 løsninger når du skal transportere dit elektriske løbehjul. Du kan enten vælge en taske til Gorunner elektriske løbehjul, eller en strop/ et håndtag som du kan bære dit løbehjul via. Med en Gorunner taske skal du blot lægge dit løbehjul i tasken, hvor du samtidig har plads til andet tilbehør til dit løbehjul. Du kan også vælge en skulderstrop eller et håndtag til dit Gofast elektriske løbehjul, hvilket fylder næsen ingenting og du blot hurtigt skal sætte på dit løbehjul. En strop eller et håndtag gør at du nemt kan løfte dit løbehjul, uden at skulle have en ekstra taske med dig. Uanset hvilken transportmulighed du vælger, betyder det at du nemt kan have dit Gorunner Løbehjul med dig lige der hvor du skal hen.

Men en taske, en strop eller et håndtag her fra siden kan du nemt have dit løbehjul med dig i toget, i bilen eller noget helt tredje. Tag et kig i kataloget ovenfor og find lige den transport eller opbevaringsmulighed der passer til netop dig og dit behov!