Låse til Gorunner

GorunnerLåsGorunner Løbehjuls Låse

Hvis du ejer et elektrisk løbehjul, så har du nok ikke lyst til at lade dit løbehjul stå frit tilgængeligt. Med en lås til Gorunner kan du nemt og sikkert stille din løbehjul lige der hvor det passer dig. Her på siden finder du forskellige former for låse, så du finder sikkert netop den model der passer til dig og netop dit løbehjul. Den mest populære variant af låse til elektriske løbehjul er en klassisk lås som du sætter igennem hjulet på dit Gorunner El-Løbehjul og så fastgøres løbehjulet til et cykelstativ, en lygtepæl eller lignende.

Vi anbefaler at du bruger denne type lås over en simpel hjullås til Gorunner. Nogle løbehjul har allerede en indbygget hjullås eller muligheden for sådan en via en app eller andet. Problemet med en hjullås er dog at man sagtens kan løfte løbehjulet selvom det er låst og på den måde kan andre få fat i det. En hjullås stopper andre for at køre løbehjulet, men der er ikke bundet til der hvor du efterlod det. Vores klassiske kabellås er lavet i materialer i høj kvalitet der gør at du ikke bare kan klippe den over eller brække den op. Hvis du skal være helt sikker på at dit løbehjul er 100% dækket ind i forhold til tyveri skal du dog have fat i en forsikringsgodkendt lås til Gorunner Elektriske Løbehjul. 

Skal din lås være forsikring godkendt?

I kataloget ovenfor finder du desværre ikke forsikringsgodkendte låse til Gorunner El-Løbehjul og du vil ofte opleve at hvis du er på jagt efter sådan en lås vil det blive meget dyre for dig. At en lås er forsikringsgodkendt, betyder blot at låsen overholder nogle meget specifikke og stramme regler. Dette betyder dog ikke at en lås der ikke er godkendt, ikke kan passe forsvarligt på dit elektriske løbehjul.

Her på siden har vi sørger for at du kan finde ordenlige låse til en skarp pris – for selvom bores lås ikke er godkendte af forsikringen betyder det ikke at de ikke passer godt på dit løbehjul. Hvis du vælger en lås her fra siden, kan du tryk efterlade dit løbehjul uden opsyn i et stykke tid, hvis du fx skal handle ind eller besøge en ven. Vi anbefaler at du altid efterlader dit elektriske løbehjul aflåst, medmindre du har henstillet det et forsvarligt sted, som en garage eller lignende. Alle vores låse er lavet i slidstærke materialer, som ikke er nemme at bryde ind i. Find din næste Gorunner lås her på siden så du igen kan komme sikkert afsted på dit løbehjul!