Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Pro

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (6)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (4)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (4)
 4. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (4)
 5. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (4)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air (4)
 7. checkmark
  DJI Mini 2 (3)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (3)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (3)
 10. checkmark
  DJI Osmo Action (1)
 11. checkmark
  DJI Osmo Pocket (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 13. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 14. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 15. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Rød (1)
 4. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør & Reservedele til DJI Mavic Pro 

Her finder du vores fulde sortiment af tilbehør og reservedele til DJI Mavic Pro, der gør det både sjovere og mere sikkert at flyve din drone. Vi tilbyder alt lige fra nye propeller til ekstra hukommelseskort. Du finder alt hvad du skal bruge til din DJI Mavic Pro drone her hos os. Droner er i den grad blevet populære og derfor kan du også købe tilbehør til droner mange steder i dag. Hvis du køber dit tilbehør hos os, så er du garanteret god kvalitet til en lav pris. Vi tilbyder tilbehør og reservedele til alle DJI droner, så uanset hvilken model du har, så kan du finde reservedele og masser af tilbehør her hos os. 

Stabil drone landingsplads til alt slags vejr

Hvis du gerne vil kunne flyve med din drone i alt slags vejr, så kræver det en god landingsplads - og det finder du lige her på siden. Vi har sammensat et spændende udvalg af seje landingspladser til DJI Mavic Pro dronen. Du kan finde dem i forskellige farver, alt efter hvad du foretrækker. Vores landing pads kan vendes på begge sider, så du kan vælge mellem to forskellige farver. Derudover er landingspladserne foldbare, så du nemt kan have dem med på farten. Du kan fastgøre din landing pad med et par pløkker, så den står stabilt fast i jorden og derfor kan holde til stort set alt slags vejr. 

Tilbehør til natflyvning med DJI Mavic Pro

Her på siden finder du også en masse smart tilbehør til flyvning med drone når det er mørkt. Det kan være tidligt morgen eller aften, hvor mørket er faldet på og der er behov for lidt ekstra tilbehør til flyvningen. Du finder blandt andet smarte lygter i forskellige farver her på siden, som kan monteres på din Mavic Pro drone. Det ser super cool ud at have lys på dronen, når den flyver rundt oppe i luften. Derudover kan du hele tiden spotte din drone i mørket og nemmere foretage landinger m.m. Husk at hvis du gerne vil flyve med drone når det er mørkt, så skal der være diode-lys på din Mavic Pro drone. Dronen må ikke kunne forveksles med bemandet trafik og derfor skal du altid sørge for, at din drone har et grønt lys på undersiden. 

Nu kan du flyve med DJI Mavic Pro i selv det sværeste terræn

Hvis du gerne vil udfordre dig selv i nogle sværere terræner, så finder du alt hvad du skal bruge af tilbehør til Mavic Pro her hos os. Du finder blandt andet vores landings stabilisator, så du ikke længere er begrænset af vådt eller ustabilt underlag i forhold til bunden af din drone. Du kan også flyve tættere på eksempelvis træer eller biler med vores Anti-Collision beskyttelsesblade til propellerne, der holder propellerne i gang selvom du rammer en forhindring og sørger for, at de ikke laver ridser. Det er propellerne der er noget af det mest skrøbelige på en drone, og derfor kan det godt betale sig at passe ekstra godt på dem.

Undgå skader og ridser med vores beskyttelse til DJI Mavic Pro

Hvad enten du flyver din DJI Mavic Pro på hobbyplan eller bruger den i professionelt erhverv, så er det en investering, der er værd at beskytte. DJI Mavic Pro er forholdsvis nem og ligetil at mestre, men vi anbefaler dog alligevel at du helgarderer dig og beskytter din drone bedst muligt, så du undgår at skulle udskifte dyre og svære dele. DJI Mavic Pro er bygget til at have med på farten. Derfor er den også meget eksponeret, hvis den lige bliver smidt i tasken. Her kan den nemt få et knæk eller en skramme. Det er derfor altid en god idé at transportere din DJI Mavic Pro og fjernbetjening/remote control i et case. Derudover kan du også med fordel beskytte det mest følsomme, nemlig propellerne, med en af vores propelbeskyttere. Hvis uheldet er ude, så kan du finde nye gode propeller til Mavic Pro her hos os til skarpe priser. 

Her på siden finder du smarte etuier og tasker til DJI Mavic Pro, som er lavet i hårdføre nylonmaterialer og beskytter derfor din drone mod ridser, stød og skrammer. En kameralinse er altid skrøbelig, især på en drone der flyver udendørs, så derfor kan det betale sig at købe et beskyttelsesglas til kameralinsen, der både er vandtæt og modstandsdygtig overfor ridser. Her på siden finder du en masse forskellige beskyttelse, der passer til DJI Mavic Pro, så du på en billig måde kan spare en masse penge. Det er meget billigere at skifte en propel eller en kameralinse en gang imellem end at udskifte en helt motor eller lignende.