DJI Mavic Pro Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (1)
 2. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 3. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 4. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 5. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

DJI Mavic Pro tilbehør

Her finder du vores fulde sortiment af tilbehør til DJI Mavic Pro, der gør det både sjovere og mere sikkert at flyve din drone. Hvad enten du flyver din DJI Mavic som hobby eller bruger den i professionelt erhverv, er det en investering, der er værd at beskytte. Så selvom DJI Mavic er let at flyve, anbefaler vi alligevel at du helgarderer dig og beskytter din drone bedst muligt, så du undgår at skulle udskifte dyre og svære dele. Mavic Pro er bygget til at have med på farten, og i en taske er den ofte meget eksponeret for skrammer eller knæk, så derfor er det altid en god ide at transportere din DJI Mavic Pro og fjernbetjening i et case, men du kan også blot beskytte det mest følsomme, nemlig propellerne, med f.eks. velcrotape.

Vores Taske til DJI Mavic er særdeles velegnet fordi det er lavet i hårdføre nylonmaterialer og beskytter mod ridser, stød og vandstænk. En kameralinse er er altid skrøbelig, især på en drone der flyver udendørs, så derfor kan det betale sig at bruge en kamerafilm, der både er vandtæt og modstandsdygtig overfor ridser. Du finder også beskyttelse til din smartphone og batterier.

Gå all-in på din droneflyvning og -landing

Udfordr dig selv i sværere terræner med en landingsstabilisator eller en vandtæt Helipad, så du ikke længere er begrænset af vådt eller ustabilt underlag, eller flyv tættere på f.eks. træer eller biler med vores Anti-Collision beskyttelsesblade til propellerne, der holder propellerne igang selvom du rammer en forhindring og sørger for, at de ikke laver ridser. Giv desuden dine billeder helt nyt liv ved at klikke en filterlinse på kameraet, og bloker uønsket lys med en Sun Shade Hood i silikone!