Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic Pro

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (2)
 2. checkmark
  DJI Mavic 2 Zoom (2)
 3. checkmark
  DJI Mavic Mini (2)
 4. checkmark
  DJI Mini 2 (2)
 5. checkmark
  DJI Mavic 2 Pro (2)
 6. checkmark
  DJI Mavic Air 2 (2)
 7. checkmark
  DJI Mavic Air (2)
 8. checkmark
  DJI Mini 3 Pro (2)
 9. checkmark
  DJI Mini 3 (2)
 10. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 11. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 12. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 13. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Landing Pads / Landingspladser til DJI Mavic Pro 

Er du træt af ustabile og dårlige landinger med din drone? Det kan du slippe med, hvis du køber en af vores landing pads! Vi har sammensat et spændende udvalg af smarte landingspladser til din DJI Mavic Pro drone, så den altid kan få en god landing. Det er også en god måde at øve landinger med droner på. En DJI Mavic Pro er bestemt ikke en billig drone. Derfor vil de fleste gerne passe godt på den, når de endelig har købt den. Det kan man blandt andet gøre ved at sikre stabile og gode landinger. Det gælder også når man skal lette, her kan det også være en stor fordel at bruge en landing pad. Gå på opdagelse i kataloget ovenfor og find din favorit landing pad til din DJI Mavic Pro til en skarp pris! 

Undgå skader når der landes og lettes med DJI Mavic Pro

Vores landingspladser vil sørge for, at du får nemmere ved at lande og lette med din drone. Det kan være den største udfordring, når man skal lande og lette en drone. Hvis man mange gange foretager uheldige landinger, så kan det ende med at give skader på dronen. Det vil man naturligvis helst undgå, og det kan du nemmere undgå med vores landingsplads. Her får du en stabil landingsplads i slidstærke materialer, som kan holde til mange landinger. Du forlænger levetiden markant på din drone, når du undgår at lande og lette i alt muligt forskelligt terræn, såsom græs, grus, sten eller lignende.

En landingsplads vil også kunne være med til at hjælpe en landing i form af, at du pludselig har noget målbart at sigte efter. Det kan også gøre dig til en bedre drone-bruger, fordi du lære at sigte efter et mål og ramme det. Det kræver øvelse, men du kan virkelig lære at mestre en drone, når det at lande og lette sidder lige i skabet! Vores landingspladser sættes fast med pløkker i jorden, så den ikke blæser væk i vinden eller lignende. 

Hvilken landing pad skal jeg vælge til DJI Mavic Pro?

Vi tilbyder forskellige slags landing pads her på siden, og det afhænger meget af hvornår og hvordan du bruger din drone, i forhold til hvilken en du skal vælge. Du finder eksempelvis en landingsplads med indsyede refleks-design, som er perfekt til når mørket er faldet på. Her kan du spotte landingspladsen på lang afstand grundet de smarte reflekser. På vores landingspladser finder du forskellige farver/designs på hver af siderne, så du kan skifte alt efter om du flyver med din Mavic Pro om aftenen eller om dagen. Vi tilbyder landing pads i forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til dit behov og ønske. 

Få det bedste ud af dine DJI Mavic Pro med lækkert tilbehør

Hvis du er på udkig efter andet end en landing pads til din drone, så finder du et stort udvalg af en masse fedt tilbehør til DJI Mavic Pro. Der er meget tilbehør, der kan gøre det endnu sjovere at have en drone. Du kan eksempelvis personliggøre din Mavic Pro drone med vores seje stickers. Du finder også flotte nye propeller til Mavic Pro, hvis dine nuværende propeller er blevet beskadiget eller du bare ønsker at skifte standard propellerne ud. 

I vores udvalg af tilbehør til DJI Mavic Pro finder du også en masse udstyr, som i nogle tilfælde vil være nødvendigt at have. Det vil eksmpelvis være vores lygter, som du skal bruge hvis du flyver med drone om natten. Du finder også beskyttelse i form af etuier/tasker og kamerabeskyttelse, som du får brug for, hvis du skal have din Mavic Pro med på farten. De fleste kommer heller ikke udenom at købe et ekstra hukommelseskort til DJI Mavic Pro, da den i forvejen interne lagring ikke er nok for de fleste. Du finder alt hvad du skal bruge for, at få mest muligt og størst glæde af din DJI Mavic Pro her hos os!