DJI Mavic Pro

 • DJI Mavic Pro Tilbehør

  DJI Mavic Pro Tilbehør

 • DJI Mavic Pro Reservedele

  DJI Mavic Pro Reservedele

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  DJI Mavic Pro (1)
 2. checkmark
  DJI Phantom 2 (1)
 3. checkmark
  DJI Phantom 3 (1)
 4. checkmark
  DJI Phantom 4 (1)
 5. checkmark
  DJI Spark (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Vi har alt du skal bruge til DJI Mavic Pro!

DJI Mavic Pro-dronen er en af de bedst sælgende DJI droner på grund af dens transportvenlige platform, stærke videosignal og komprimerede kamera. Den er let at flyve, men er man knap så rutineret kan det virkelig betale sig at investere i beskyttelse til dronen, såsom ....

DJI Mavic kommer med et revolutionerende kamera

Kameraet har en integreret 4K linse, der optager video med 30 billeder i sekundet, og tager billeder i 12 megapixels, der kan gemmes i formatet DNG RAW. Det er stabiliseret i en 3-akset gimbal som kompenserer for selv de mindste rystelser og små bevægelser, så du får knivskarpe billeder.
Billederne har maksimalt 8 sekunders åben blænde til optagelser i mørke.
Linsen er altid meget skrøbelig og tilmed svær at udskifte, så derfor er det altid en god ide at beskytte den med et panserglas som dette:
Foruden kameraet er dronen udstyret med et avanceret Vision System, der med 3 frontale sensorer og 2 under bunden kan registrere og undvige forhindringer.

Længere rækkevidde end nogensinde før

DJI Mavic Pro har en rekordlang rækkevidde på 13 km. Du kan desuden tilslutte din smartphone til fjernkontrollen og livestreame direkte mens du flyver i op til 4 kilometers afstand i henholdsvis 1080p/720p opløsning. 

Kompakt størrelse - perfekt til at have med på farten!

Der findes mange små droner, men DJI Mavic Pro er den mest komplette kompakte drone, for den går ikke på kompromis med billedkvalitet eller funktionalitet. Den fylder kun en tredjedel af et A4-ark og vejer blot 743 gram, og så er den også foldbar. Sammenfoldet fylder dronen 8,3 cm i bredden og højden, og 19,8 cm i længden, lige til tasken eller måske endda baglommen. DJI Mavic har funktioner som man normalvis kun ser i større droner, eksempelvis Active-track-funktionen, der giver dronen evnen til at spore og genkende et stort antal normale objekter, såsom mennesker, biler og dyr.

Fjernkontrollen er ligeledes lille med en mindre skærm - du kan desuden flyve helt uden fjernkontrollen via din smartphone igennem WiFi med en begrænset rækkevidde på under 100 meter, eller styre din drone med kropskommandoer, f.eks. at DJI Mavic skal flyve efter dig eller tage et billede.