Computer Sleeves efter Størrelse

heyhalloComputer sleeves i alle størrelser!

Med et computer sleeve til din bærbare computer er du sikker på at holde den ordentligt beskyttet. Når man transporterer sin bærbare computer, har man den oftest i sin taske, og selvom man skulle tro, at tasken i sig selv gav ordentlig beskyttelse til sin bærbare computer, så er det faktisk slet ikke sandt. Hvis du uheldigvis kommer til at tabe din taske eller gå ind i noget med den, så er der ikke meget beskyttelse til din computer, og den vil derfor højst sandsynligt få nogle slag. De slag kan sagtens ødelægge den eller give nogle hak, men med et sleeve til din bærbare computer, kan du være sikker på, at det ikke sker.

Når du tilføjer et sleeve til din bærbare computer, før du putter den i tasken, giver du den altså et ekstra blødt lag, som beskytter din computer mod slag og stød. Ligegyldigt om sleevet er i læder, neopren, nylon eller noget fjerde, så vil de allesammen give dig langt bedre beskyttelse end uden et sleeve. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du benytter dig af et computer sleeve til din bærbare computer, når du transporterer den.

I dette katalog finder du sleeves til computerstørrelserne 12", 14", 13" / 13,3" og 15" / 15,6". Selvom du ved, hvilken skærmstørrelse din computer har, så er det ikke nødvendigvis sikkert, at den passer i et sleeve, hvor der står, at sleevet passer til samme skærmstørrelse. Det skyldes, at ikke alle bærbare computere har samme fysiske størrelser, bare fordi de har samme skærmstørrelser. Derfor er det vigtigt, at du selv måler din computer efter, inden du køber sleevet. Der står selvfølgelig i produktbeskrivelsen målene på det pågældende sleeve, så du kan være sikker på, at det passer. Tag et kig i vores katalog og find sleevet, der passer til netop dig og din bærbare computer!