14" Computer sleeves

DakotaFind det perfekte sleeve til din 14" computer!

Ligegyldigt om din 14" bærbar computer er Lenovo, Acer, Asus eller noget helt andet, så finder du i dette katalog et stort udvalg af fede, billige og lækre sleeves til din 14 tommer computer! Vores sortiment af computer sleeves til 14" byder dig på sleeves af læder, neopren, uld & filt og nylon, og over 30 forskellige sleeves. Alt det gør, at du med 100% garanti nok skal finde et sleeve, som passer til din 14" computer, og som selvfølgelig også falder i din smag.

Alle vores 14” Sleeves er lavet i materialer i topkvalitet som sørger for at passe på din computer. Med et 14” cover til laptop er du sikker på at din computer ikke får grimme skrammer eller ridser når den ligger i tasken. Et 14 computer sleeve kan også give dig opbevaring sammen med din computer. Vælger du et cover eller et sleeve med lommer eller ekstra plads kan du også altid have din oplader eller andet vigtigt tilbehør med dig på farten

Er det ikke overvurderet med et sleeve?

Det korte svar er: nej! Det er på ingen måde overvurderet med et 14” sleeve. Når du skal transportere din computer, så bliver den oftest puttet i en taske. Og selvom tasken godt kan være blød udenpå, så beskytter den ingenting overfor din bærbar, hvis tasken bliver tabt eller støder ind i noget. Med et sleeve til din 14" computer, er din computer pakket godt ind nede i tasken, og du kan derfor være fuldstændig tryg, når du opbevarer din computer i din taske.

Vores mest beskyttende sleeve er et Diamond Sleeve 14” der har et tykt lag skum som sørger for at din computer altid er bedst muligt beskyttet

Du kan også vælge et 14” cover i en flot farve, men et fedt mønster eller i et lækkert materiale. Vælger du det helt rette sleeve vil din computer ikke kun være beskyttet den kommer også til at se brandgodt ud! Find dit nye 14 tommer sleeve her på siden. Tag et kig i kataloget ovenfor og se vores store udvalg af 142 computer sleeves der nok skal passe godt på din computer.