13" / 13,3 " Computer Sleeves

  • Læder sleeve 13"

    Læder sleeve 13"

  • Uld & Filt sleeve 13"

    Uld & Filt sleeve 13"

  • Neopren sleeve 13"

    Neopren sleeve 13"

23 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

23 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Computer sleeve 13 - find din favorit! 

Et computer sleeve er på mange punkter og for mange mennesker ligeså personligt, som den computer den skal beskytte. Du kan finde laptop sleeves i et utal af materialer, størrelser, farver og designs. Derfor har vi selvfølgelig også samlet det bedst mulige udvalg af forskellige macbook sleeve og computer sleeve 13"
Et bærbar sleeve er den bedste måde, du kan passe på din computer / macbook når du ikke bruger den. Det burde næsten være strafbart at ligge sin computer i en taske imellem bøger, dokumenter og kuglepienne uden at den er opbevaret i et seperat rum eller et sleeve. Selvom computeren måske ligger i en taske, så er den utrolig udsat for ridser og slag fra de omkringliggende ting. Derudover så vil din computer være meget bedre sikret imod bump hvis den ligger i sit eget beskyttelses sleeve. 

Fordelen ved at eje en computer 13" er, at et laptop 13" sleeve ikke fylder meget mere end en skolebog eller mappe og derfor kan opbevares og passer perfekt i stortset alle computertasker. Mangler du- eller har du lyst til at blive fristet af vores skoletasker computertasker og skuldertasker, så se dem her.
Du kan naturligvis også have vores laptop sleeves under armen når du er på farten. Du kan også finde sleeves, som har indbygget en hank og derfor også fungerer direkte som briefcase / taske. 

Vi har nøje udvalgt vores sortiment af laptop sleeves 13" for at sikre at flest mulige windows computere og macbooks kan passe i vores sleeves. Det er 100% sikkert, at du ikke finder et computer sleeve på denne side, som er for lille til en bærbar med 13" skærm. Vær dog opmærksom på hvis din bærbare computer er ekstrem "tyk" så kan det være et problem. Længere nede i teksten under overskriften "Hvor stort er et 13" sleeve" finder du mere specifikke generelle mål på vores 13 tommer sleeves. 

Macbook Air 13 sleeve - Kan jeg finde det her? 

Er du på udkig efter et sleeve til macbook air 13, så er du rigtig heldig. Designet og pasformen på en Macbook Air 13" er så smart, at ALLE vores computer sleeves passer til Macbook Air. Leder du efter et Macbook Air 11 sleeve, så kan du godt bruge og vælge et macbook 13" sleeve. Der vil være en del "luft" i sleevet, men passer design og funktionalitet dig perfekt, så er dette ligegyldigt. Der er ingen begrænsninger eller macbook sleeves på vores side som en Macbook Air 13" ikke vil kunne passe i. Alle vores sleeves kan blive til et perfekt Macbook Air 13 sleeve 

Macbook Pro 13 sleeve - Er der nogen begrænsninger?

Som beskrevet ovenfor, så er der ingen af vores sleeves 13 tommer, hvor en Macbook Air ikke vil kunne passe i. Er du ejer af en Macbook Pro 13 eller Pro Retina 13 så ved du måske, at den forekommer en smule større end en Mac Air. Dette kan måske snyde nogle, men forskellen på de to macbook modeller er ikke skærmstørrelsen, men tykkelsen på selve computeren. 
En Macbook Air er fremstillet i et ultra tyndt, letvægtsdesign, mens en Macbook Pro / Retina 13" er en lille smule tykkere. Mac Pro 13 er stadig en ultra tynd bærbar og du kan også bruge og betegne alle vores computer sleeves, som et Macbook Pro sleeve 13. 

Hvor stort er et 13" sleeve?

Er du i tvivl om din computer har en 13" eller eksempelvis en 13.3" / 13.6" skærm? Er du ejer af en Macbook Pro 13" eller Macbook Air 13" så skal du som sagt ikke være i tvivl om at du kan finde et macbook sleeve 13" i vores sortiment. Alle vores sleeves er som skræddersyet til både Macbook Air 13 og Macbook Pro / Retina 13"

En computer med 13" skærm vil ofte måle højde 22cm x bredde 32cm hvis du måler skærmen. Vores laptop sleeves til 13" er cirka bredde: 25cm x længde 34 cm. En Windows computer med en skærm på cirka 13.3" vil derfor som udgangspunkt godt kunne passe i et computer sleeve 13." 
Har du forelsket dig i et bærbar sleeve 13" men er i tvivl om pasformen, så skal du altid være velkommen til at måle din computer skærm og ringe direkte til os på 71919192 eller sende os en mail på [email protected], så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig!

Find Laptop sleeve til en computer med skærm der er større end 13.3"

Som nævnt ovenfor, så er alle vores kunder mere end velkomne til at kontakte os og få personlig hjælp til at udvælge og finde det rigtige computer sleeve. Har du en computer med en skærmstørrelse på eksempelvis 13.9" så anbefaler vi, at du istedet ser på vores fulde sortiment af macbook / computer sleeves 15"Har du forelsket dig i et sleeve imellem vores laptop 13" sleeves, så kan du med 99% sikkerhed også finde den imellem vores laptop 15" sleeves. Vi opererer efter, at have et stort og bredt sortiment og ønsker selvfølgelig at kunne tilbyde de samme fede computer sleeves til både 13 og 15 tommer computere. 

Bærbar sleeve 13" - Hvilke materialer er der?

Hos Evermart.dk elsker vi når kvalitet, design og funktionalitet går hånd i hånd. Vi ved at det er sjældent, at folk vil have det helt samme sleeve eller er enige om hvilket materiale, der sikre det bedste computer sleeve. Derfor har vi naturligvis en række af forskellige materialevalg for vores sleeves

Læder computer sleeve 13": 
Et computer læder sleeve 13" er nogle af de absolut mest eftertragtede, stilrene og high quality sleeves som du kan komme i nærheden af. Af samme årsag vil et læder sleeve 13 ofte være i en dyrere prisklasse end eksempelvis et neopren sleeve. 
Du kan se alle vores macbook / computer sleeve i læder ved at klikke her

Neopren 13" computer sleeve: 
Et neopren sleeve er nok det mest 'almindelige' sleeve materiale. Det er vandafvisende og meget elastisk og fleksibelt. Et neopren sleeve fylder meget lidt, men er en god beskyttelse imod hverdags bump og ridser og skrammer, som din computer ellers ville være udsat for i computertasken. 

Uld / filt computer 13" sleeve
Et sleeve i filt / uld er blevet ekstremt populært. Det skyldes den høje kvalitet, beskyttelse og muligheden for et hav af designs. Oftest ser man uld sleeves i grå nuancer, men du kan også finde et par computer sleeves 13 i rødt uld. Et Wool / Felt sleeve har også høj fleksibilitet, funktionalitet og et utal af design muligheder.