Uld & Filt sleeve 13"

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

DakotaComputer sleeve 13" i Uld & Filt

Beskyt din PC / Macbook 13" med et uld- eller filt-sleeve. Det bløde uld og filt gør ikke blot dit sleeve til den bedste beskyttelse, men har også et flot udseende så du ikke skal være bange for at trække computeren frem i skolen eller på kontoret. Vores uld / filt sleeves kommer gerne med plads til både arbejdsdokumenter og skriveredskaber, eller hvad du ellers vil opbevare i en lomme på sleevet. Et uld sleeve sørger selvfølgelig også for at din computer ikke får grimme ridser eller lignende når den ligger i tasken - samtidig med at det er dejligt behageligt at holde ved. Næsten alle computer sleeves her på siden har læder detaljer eller kanter, dette gør at dit uld-sleeve til 13" computer ser en anelse mere eksklusivt ud. 

En computer med 13" skærm vil ofte måle højde 22cm x bredde 32cm hvis du måler skærmen. Vores laptop sleeves til 13" er cirka bredde: 25cm x længde 34 cm. En Windows computer med en skærm på cirka 13.3" vil derfor som udgangspunkt godt kunne passe i et computer sleeve 13." 
Har du forelsket dig i et bærbar sleeve 13" men er i tvivl om pasformen, så skal du altid være velkommen til at måle din computer skærm og ringe direkte til os på 71919192 eller sende os en mail på [email protected], så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig!