Computer Sleeves efter materiale

 • Læder Sleeves

  Læder Sleeves

 • Neopren Sleeves

  Neopren Sleeves

 • Uld & Filt Sleeves

  Uld & Filt Sleeves

 • Nylon Sleeves

  Nylon Sleeves

 • Plastic Sleeve / Cover

  Plastic Sleeve / Cover

Computer sleeves i ALLE materialer - find dit nye her!

Når man har købt sig en ny computer, er noget af det første, man altid køber, et sleeve. Sleevet giver din computer beskyttelse i form af det ekstra bløde lag, der bliver tilføjet hele vejen rundt om din computer. Når du transporterer din computer, er det derfor en god idé at have den i et sleeve, da den på den måde undgår at få ridser og skrammer under transporten. Desuden har visse af vores sleeves også ekstra lommer til blandt andet papirer og lignende 

Hvilket materiale skal mit sleeve være i?

Når det kommer til beskyttelse af din computer med et sleeve, så er det godt at vide, at ligegyldigt hvilket sleeve du vælger, så vil et sleeve til din computer give den langt bedre beskyttelse end uden. Men spørsgmålet er så, hvilket sleeve man skal vælge og hvilket, der giver bedst beskyttelse.

Et sleeve i neopren er ofte tykkere end sleeves i læder, og det giver derfor mere beskyttelse ved stød og slag. Desuden er de fleste af vores neopren sleeves også vandafvisende. Men det er ikke kun neopren sleeves, som er vandafvisende. Mange af vores læder sleeves kan, ligesom neopren, også afvise vand fra at trænge i gennem sleevet og ind til din computer.

Hvis du vælger et sleeve i uld og filt, får du et utroligt blødt sleeve, som nok skal tage stød og slag, hvis du for eksempel er så uheldig at tabe din computer. Det sidste slags sleeve, vi har i sortimentet, er et sleeve af nylon. Nylon er et utroligt hårdt og slidstærkt materiale og med et sleeve af nylon, kan du være sikker på, at det nok skal holde i mange år.

Vigtigt at vide, før du køber dit sleeve

I navnet af alle af vores sleeves står en specifik tommerstørrelse (markeret med "), der angiver hvilken størrelse computer, sleevet er lavet til. Det er vigtigt, at selvom du ved, at din computer er lige præcis den tommerstørrelse, som sleevet angiver, så kan du ikke være 100% sikker på, at sleeveet passer til din computer. Derfor har vi angivet alle mål på sleevet, for at du selv kan måle efter, om din computer passer i sleevet, inden du køber det.