Læder Sleeves

MilanoLækre sleeves i læder til din computer!

Et sleeve er et essentielt stykke tilbehør, som man skal have til sin computer, hvis man gerne vil give den god beskyttelse. Hvis du bruger din computer meget og ofte transporterer den (for eksempel til/fra skole/arbejde), så er det vigtigt, at den er pakket godt ind, så den undgår at få unødvendige ridser og slag. Og det er lige præcis dét, som et sleeve beskytter din computer mod!

Hvilken slags læder skal jeg vælge?

På denne side finder du et stort udvalg af lækre sleeves i alle former for læder til din computer. Som det ses, sælger vi sleeves i forskellige former for læder, og forskellen er værd at vide, når man vælger et sleeve til sin computer.

Den første form for læder er "Genuine Læder". Et sleeve til din computer af Genuine Læder er en blanding af ægte læderstykker, som er overfladebehandlet med plast for at gøre det mere slidstærkt. Den anden form for læder er "Kunstlæder", som er 100% kunstigt fremstillet, for at kunne gøre det så slidstærkt og holdbart som muligt, og derfor også stærkere end almindeligt læder. Den sidste form for læder er "PU Læder", som er lavet af ægte, garvet oksehud, der bagefter er blevet behandlet med polyurethan (deraf navnet "PU") for at give den bedste beskyttelse og styrke.

Ligegyldigt, hvilken slags læder du vælger til dit sleeve, så er det fælles for dem alle, at de nok skal give din computer god beskyttelse - og vi anbefaler kraftigt, at man bruger et sleeve, når man transporterer sin computer!