Neopren Sleeves

ArizonaSleeves i neopren til din computer – perfekt beskyttelse ✓

Hvis du søger max beskyttelse til din computer, så er du kommet til det rette sted. I dette katalog finder du et stort udvalg af billige og fede neopren sleeves, som beskytter din computer mod enhver form for ridser, stød og slag.

Et sleeve i neopren er det blødeste sleeve, du kan få, og derfor også det, som bedst tager stød, når du transporterer din computer. Neopren er et utroligt slidstærkt materiale, som udover at blive brugt til fremstilling af computer sleeves, også bliver brugt til våddragter. Og lige præcis det faktum, at neopren også bliver brugt til våddragter, betyder at det også er et vandafvisende materiale, som nemt beskytter din computer mod eksempelvis gennemtrængende vand i din taske, hvis du for eksempel er ude at gå i regnvejr. Vores mest populære neopren sleeve er det, der ses til højre, som du kan finde lige her.

Værd at vide, inden du køber dit neopren sleeve

Som det ses, er der i navnet af ethvert neopren sleeve, angivet hvilken computerstørrelse sleevet passer til. Men det er ikke ensbetydende med, at der er 100% sikkerhed for, at netop din computer passer til sleevet. Derfor er det vigtigt, at du måler din computer efter, om den passer til de angivne størrelser på sleevet, inden du køber. Der er nemlig i beskrivelsen af alle sleeves angivet, hvor stort det er og derfor også, hvor stor din computer må være, for at det passer.