Nylon Sleeves

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

heyhalloFede nylon sleeves til din computer

Et sleeve i nylon til din computer er et af de mest slidstærke sleeves til din computer. Det betyder, at det holder utroligt godt og beskytter alle sider af din computer. På de fleste af vores nylon sleeves er der lynlås, som holder din computer godt beskyttet inde i sleevet, så den ikke falder ud under transport.

Med et sleeve i nylon får du et tykt og blødt sleeve, som holder stød og slag ude. Hvis du eksempelvis transporterer din computer til/fra arbejde/skole, så er det ikke nok blot at have sin computer i tasken. Dér vil den stadig kunne få ridser og slag, men med et sleeve på er din computer max beskyttet under transporten.

I navnene på vores nylon sleeves er der angivet, hvilken skærmstørrelse sleevet passer til. Men vær opmærksom på, at det ikke er ensbetydende med, at det med 100% sikkerhed passer på lige netop din computer. I bunden af produktbeskrivelserne for vores nylon sleeves, er der angivet målene for sleevet, så du selv kan måle efter, om nylon sleevet passer til lige netop din computer. Det er en god idé at gøre netop det, før du køber.