Havevanding

Vanding: Det rette udstyr til at holde planter, blomster og plæne sunde

At have en frodig og sund have kræver mere end bare sollys og jord. Vanding af planter og græsplæner på den rigtige måde er afgørende for at opretholde et grønt og livligt udendørsområde omkring dit hjem. Vi har samlet et bredt udvalg af vandingsudstyr, så dine planter får præcis den vand, som de har brug for.

Forskellige planter har forskellige vandingsbehov. Planter kræver forskellige mængder vand afhængigt af deres art og størrelse. Nogle planter som kaktusser og sukkulenter trives i tørre forhold og har brug for minimal vanding, mens andre planter som blomster og grøntsager har brug for hyppigere vanding. Lige meget hvad du skal vande, finder ud det rette udstyr her.

Generelt har de fleste planter brug for vanding, når jordens overflade er tør. En græsplæne kræver mere vand end andre planter i haven. Det skyldes, at græsplæner har store rodnet og bruger mere vand i løbet af dagen. Det anbefales at vande græsplænen om morgenen, når jorden er køligere og mindre vand vil fordampe. Hvis græsplænen ser tør og gul ud, kan det skyldes mangel på vand eller andre problemer som insekter eller sygdomme.