Tilbehør til Worx Robotplæneklipper

  • Knive til Worx Landroid Robotplæneklipper

    Knive til Worx Landroid Robotplæneklipper

  • Kanttråd til Worx Landroid Robotplæneklipper

    Kanttråd til Worx Landroid Robotplæneklipper

  • Garage til Worx Landroid Robotplæneklipper

    Garage til Worx Landroid Robotplæneklipper

Tilbehør til Worx Landroid robotplæneklipper

Worx er mærket bag en linje af græsplæne- og haveudstyr samt elværktøj. Det er altså også mærket bag de populære Landroid robotplæneklippere. Flere og flere vælger at anskaffe sig en robotplæneklipper, for at slippe for at bruge hele sommeren på at slå græs med den traditionelle græsslåmaskine. I højsæsonen skal græsset klippes flere gange i ugen, for at have en græsplæne der ser pæn og velholdt ud. Har du kigget misundeligt på naboens helt nyklippet græsplæne, mens du har kæmpet rundt i solens stråler med din egen græsslåmaskine? Så er det helt sikkert på tide, at du anskaffer dig en robotplæneklipper. Har du købt dig en Worx Landroid robotplæneklipper er du landet på den helt rigtige side!

Her på siden finder du nemlig et udvalg af tilbehør til netop Worx Landroid. Worx Landroid har en lang række modeller bag sig som er velegnet til alle former for græs- og have landskaber. Du kan få modeller der er beregnet til alt fra 300 m2 til 2000 m2 græsplæner. Der er flere fordele ved at vælge en robotplæneklipper fremfor den traditionelle benzindrevne plæneklipper. Den benzindrevne græsslåmaskine kan larme så højt som 100 dB og det kan irritere alle i nabolaget hver gang du klipper græs og du bliver derfor nødt til at tænke over, hvornår på dagen du gør det. Worx Landroid er så støjsvag, at den kan køre om natten helt uden at forstyrre dig selv eller dine naboer. Det smarte ved Worx Landroid er også at de har særlige forskudte klinger, som kommer så tæt som muligt på plænens kant. Det betyder at du stort set ikke, eller måske slet ikke, behøver at trimme kanten med en græstrimmer, som ellers ofte er nødvendigt med andre robotplæneklippere. Selvom der findes mange forskellige Worx Landroid modeller, bruger mange af dem det samme tilbehør. Det gør det også nemmere for dig, at finde det tilbehør du skal bruge. Her på siden har vi nemlig samlet alt tilbehør til netop Worx Landroid. 

Vi har et stort udvalg af tilbehør til Worx Landroid og det hele er altså samlet lige her på siden. Vi har super billige priser på alt tilbehøret, men det betyder altså ingenting for kvaliteten. Vores indkøbere har blot gjort deres bedste for, at skaffe gode produkter til billige priser til vores kunder. Du kan derfor trygt bruge alt det tilbehør du finder her på siden til din Worx Landroid robotplæneklipper. Vi har nu nævnt at vi har tilbehør til Worx Landroid et par gange, men hvad er det egentlig for noget tilbehør vi har her på siden?

Alt det tilbehør & udstyr du får brug for

Når vi snakker tilbehør til robotplæneklipper kan vi ikke komme udenom kanttråd - også kaldet afgrænsningskabel. Det er nemlig kanttråden du bruger til, at fortælle din Worx Landroid hvor den skal køre. Du bruger afgrænsningskablet til at sørge for at robotplæneklipperen ikke kører hen over dit blomsterbed eller falder i havedammen. Det er derfor alfa omega, at du får sat kanttråden op hele vejen rundt i haven og rundt om de steder hvor du ikke ønsker, at din Worx Landroid skal køre. Det er derfor vigtigt, at du har den rigtig mængde kanttråd, så du kan nå hele vejen rundt i haven. Her på siden finder du kanttråd, som sælges i minimum 100 meter, men der er penge at spare ved at købe vores pakker med flere i. Kanttråden kan både monteres ovenpå græsplænen eller graves ned i jorden - der er fordele og ulemper ved begge dele. Vælger du metoden med at lægge afgrænsningskablet ovenpå græsplænen, får du også brug for kanttråds pløkker. Pløkkerne bruges nemlig til at sætte kanttråden ordentlig fast. Her på siden finder du selvfølgelig også kanttråds pløkker til en super god og billig pris! Du kan klikke lige her for at komme direkte til Worx Landroid kanttråd og pløkker. 

Udskift knivene og oplev forandringen med det samme

Uanset hvilken Worx Landroid robotplæneklipper du har, er det sikkert at der sidder knive, som sørger for at græsset bliver klippet til UG. Disse knive kan dog ikke undgå, at blive sløve over tid og kan derfor få brug for en udskiftning. I højsæsonen når din robotplæneklipper kører ofte, skal knivene også skiftes til oftere end ellers. Hvor ofte du skal skifte knivene afhænger af hvor tit robotplæneklipperen er på arbejde og hvor stor din græsplæne er. Hos Evermart.dk finder du billige, men gode og holdbare knive til Worx Landroid. Du kan selv nemt og hurtigt skifte knivene i plæneklipperen og du finder en video under produktet som hjælper dig. Derudover kan du også selv kigge videre på YouTube for at finde andre guides, der ligger nemlig mange gode videoer derinde. Du finder knivene til Worx Landroid lige her.