Garage til Worx Landroid Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Adano (6)
 2. checkmark
  Worx Landroid (6)
 3. checkmark
  Point (6)
 4. checkmark
  Einhell (6)
 5. checkmark
  Worx Landroid Vision/ L800 /L1300 / L1600 /L2000 / S300 (6)
 6. checkmark
  Ambrogio Robotplæneklipper (5)
 7. checkmark
  Greenworks Optimow (5)
 8. checkmark
  Worx Landroid M500 / M600 / M700 / M800 Samt Plus (5)
 9. checkmark
  Ambrogio L32/L35/L50/L60/ 4.0 Basic/Deluxe/Elite (4)
 10. checkmark
  Ambrogio Twenty Deluxe/Elite/EliteS+ / ZR / 25 Elite / 29 Elite / L15 Deluxe (4)
 11. checkmark
  Ambrogio L210, L85, L250, L250i Elite / Deluxe / S+ (4)
 12. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
 13. checkmark
  Segway Navimow (3)
 14. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (2)
 15. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (2)
 16. checkmark
  Bosch Indego (2)
 17. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (2)
 18. checkmark
  LawnExpert (2)
 19. checkmark
  Husqvarna Automower (2)
 20. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (2)
 21. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (2)
 22. checkmark
  Stiga Robotplæneklipper (2)
 23. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (2)
 24. checkmark
  Worx (2)
 25. checkmark
  Redback (2)
 26. checkmark
  Landxcape (2)
 27. checkmark
  Robomow RC304U (1)
 28. checkmark
  Worx Landroid M700 / M700 Plus / M1000 (1)
 29. checkmark
  Robomow RX (1)
 30. checkmark
  Gardena (1)
 31. checkmark
  Robomow RK2000 (1)
 32. checkmark
  Robomow RC308U (1)
 33. checkmark
  Robomow RK1000 (1)
 34. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (1)
 35. checkmark
  Robomow RS615U (1)
 36. checkmark
  Robomow RS635 (1)
 37. checkmark
  Cub Cadet XR5 (1)
 38. checkmark
  Cub Cadet XR3 (1)
 39. checkmark
  Cub Cadet XR2 (1)
 40. checkmark
  Gardena Plæneklipper (1)
 41. checkmark
  Cub Cadet XR (1)
 42. checkmark
  Robomow RK (1)
 43. checkmark
  Cub Cadet XR1 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (2)
 2. checkmark
  Sølv (2)
 3. checkmark
  Brun (1)
 4. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Garage til Worx Robotplæneklipper - Beskyt din robot mod vind og vejr

Leder du efter en ny garage til din Worx robotplæneklipper? Ved at holde din robot beskyttet mod regn, sne og slud, kan du forlænge robottens levetid. Vi har sammensat et spændende udvalg af garager til alle modeller fra det populære mærke Worx. Du vil derfor kunne finde overdækning i forskellige størrelser, farver og designs. Vælg mellem flere forskellige materialer, såsom træ eller aluminium, som har hver deres fordele.  Skal huset være åbent eller have en automatisk port, der selv åbner og lukker for din robot? Gå på udkig, og vælg det hus til Worx Landroid, der passer bedst til dine behov. 

Derfor er et hus til Worx robotplæneklipper en god idé!

Men hvorfor skal man overhovedet investere i en garage til sin robot? Først og fremmest beskytter god overdækning din robotplæneklipper mod vejrforhold som regn, sne og vind, hvilket kan forlænge dets levetid og sikre, at den fungerer optimalt i årenes løb. Desuden gør en garage det nemmere at opbevare din robotplæneklipper. Når den er gemt væk i garagen, slipper du for at skulle gemme den et sted i dit hus eller på et skur, hvor den fylder og tager op plads.

En anden fordel ved at købe et hus til sin Worx robotplæneklipper er, at det kan hjælpe med at holde græsplænen pæn og ordentlig, at se på. Når din robotplæneklipper er beskyttet mod vejrforhold, kan den arbejde på en jævn og effektiv måde, hvilket resulterer i en smuk og velholdt græsplæne.

Til sidst er en garage også en god investering. En robotplæneklipper er en dyr enhed, og ved at købe en overdækning til den, sikrer du, at den holder længere og fungerer bedre. På lang sigt kan dette spare dig for mange penge, da du slipper for at skulle købe en ny robotplæneklipper, før den gamle er udtjent.

Hvilken type hus til Worx Landroid skal du vælge?

I vores katalog ovenfor finder du garager i mange forskellige slags, hvor din Worx robotplæneklipper kan få den rette beskyttelse. Vi tilbyder nemlig garager, hvor siderne er åbne, men taget beskytter robotplæneklipperen. Vi tilbyder også huse, som giver fuld beskyttelse til din Worx robotplæneklipper. De ligner næsten et hundehus, hvor robotplæneklipperen kører ind gennem den automatiske port, som åbner og lukker når robotten skal ud og ind. Det er den ultimative hus til din robotplæneklipper, fordi den står fuldstændigt i tørvejr.

Udover at det er godt for din robotplæneklipper at stå i læ for regnen, så kan det også betale sig i forhold til blæst, dyr og andre ting, der kan foregå i haven. En robotplæneklipper kan blive udsat for mere end man lige regner med. Derudover er der selve ladestationen, som især har godt af, at stå i læ for alt slags vind og vejr. Hos Evermart.dk kan du købe garager til lave priser, hvor kvaliteten er i højsædet, så du kan give din Worx robotplæneklipper en længere levetid!

Overdækning til Worx Landroid i vedligeholdelsesfri aluminium

Hvis du gerne vil have en simpel og stilren garage til din robotplæneklipper, som ikke fylder ret meget eller tager ret meget fokus i haven, så er vores tage i aluminium perfekte! Her får du halvtag uden sider, men med et stort bredt tag, som giver den helt rette beskyttelse. Alle vores garager i aluminium er vedligeholdelsesfri og er alle lavet i et lækkert design, som helt sikkert kan pynte i alle haver. De vækker ikke for meget opsigt, men giver tværtimod en eksklusiv og elegant tilføjelse til haven.

Den ultimative garage med automatisk port i kvalitets træ

Hvis du vil have det bedste svar på garage til din Worx robotplæneklipper, så skal du købe et af vores huse eller store 2-i-1 garager, hvor du får den ultimative beskyttelse. Her på siden finder du nemlig blandt andet garager i en noget større størrelse end de andre garager i kataloget, fordi disse dækker alle sider af en robotplæneklipper. Din robotplæneklipper kører selv ind til ladestationen, som er placeret inde i huset. Døren / porten åbner og lukker automatisk, når din robotplæneklipper nærmer sig. Vores garager i træ er alle lavet i kvalitets træ, som naturligvis også er 100% vedligeholdelsesfrie.