Tilbehør til Gardena Robotplæneklipper

 • Knive til Gardena Sileno Robotplæneklipper

  Knive til Gardena Sileno Robotplæneklipper

 • Afgrænsningskabel til Gardena Sileno Robotplæneklipper

  Afgrænsningskabel til Gardena Sileno Robotplæneklipper

 • Garage til Gardena Sileno Robotplæneklipper

  Garage til Gardena Sileno Robotplæneklipper

 • Tilbehørspakker til Gardena Robotplæneklipper

  Tilbehørspakker til Gardena Robotplæneklipper

 • Samlemuffe til Gardena Sileno Robotplæneklipper

  Samlemuffe til Gardena Sileno Robotplæneklipper

 • Kabelsøger til Gardena Sileno Robotplæneklipper

  Kabelsøger til Gardena Sileno Robotplæneklipper

 • Pløkker til Gardena Robotplæneklipper

  Pløkker til Gardena Robotplæneklipper

 • Off Road / Terrænhjul til Gardena Robotplæneklipper

  Off Road / Terrænhjul til Gardena Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Gardena (30)
 2. checkmark
  Gardena Plæneklipper (27)
 3. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (25)
 4. checkmark
  Ambrogio L210, L85, L250, L250i Elite / Deluxe / S+ (23)
 5. checkmark
  Ambrogio Twenty Deluxe/Elite/EliteS+ / ZR / 25 Elite / 29 Elite / L15 Deluxe (23)
 6. checkmark
  Ambrogio L32/L35/L50/L60/ 4.0 Basic/Deluxe/Elite (23)
 7. checkmark
  Adano (22)
 8. checkmark
  Greenworks Optimow (21)
 9. checkmark
  Ambrogio Robotplæneklipper (20)
 10. checkmark
  Point (20)
 11. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (19)
 12. checkmark
  Husqvarna Automower (19)
 13. checkmark
  Einhell (17)
 14. checkmark
  Redback (16)
 15. checkmark
  Landxcape (16)
 16. checkmark
  Stiga Robotplæneklipper (16)
 17. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (16)
 18. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (16)
 19. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (16)
 20. checkmark
  Worx Landroid (15)
 21. checkmark
  Robomow RX (15)
 22. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (15)
 23. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (15)
 24. checkmark
  Robomow RK (15)
 25. checkmark
  Robomow RC304U (14)
 26. checkmark
  Robomow RS615U (14)
 27. checkmark
  Robomow RS635 (14)
 28. checkmark
  Robomow RK2000 (14)
 29. checkmark
  Robomow RK1000 (14)
 30. checkmark
  Robomow RC308U (14)
 31. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (13)
 32. checkmark
  LawnExpert (13)
 33. checkmark
  Bosch  (11)
 34. checkmark
  Bosch Indego (8)
 35. checkmark
  Worx Landroid Vision/ L800 /L1300 / L1600 /L2000 / S300 (8)
 36. checkmark
  Cub Cadet XR (8)
 37. checkmark
  Worx Landroid M500 / M600 / M700 / M800 Samt Plus (7)
 38. checkmark
  Cub Cadet XR2 (6)
 39. checkmark
  Cub Cadet XR1 (6)
 40. checkmark
  Cub Cadet XR3 (6)
 41. checkmark
  Cub Cadet XR5 (6)
 42. checkmark
  Segway Navimow (4)
 43. checkmark
  Worx Landroid M700 / M700 Plus / M1000 (4)
 44. checkmark
  Husqvarna (4)
 45. checkmark
  Worx Landroid S300  (3)
 46. checkmark
  Worx Landroid L800 / L1000 / L2000 (3)
 47. checkmark
  Worx Landroid M500 / M500 Plus / M600 Plus  (3)
 48. checkmark
  STIHL (3)
 49. checkmark
  Worx (3)
 50. checkmark
  Worx Landroid Vision M600 / M800 / L1300 / L1600 (3)
 51. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
 52. checkmark
  Einhell græstrimmer (1)
Farve
 1. checkmark
  Grøn (15)
 2. checkmark
  Sort (14)
 3. checkmark
  Hvid (12)
 4. checkmark
  Brun (6)
 5. checkmark
  Sølv (5)
 6. checkmark
  Guld (5)
 7. checkmark
  Multifarvet (4)
 8. checkmark
  Grå (4)
 9. checkmark
  Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

gardena

Tilbehør til Gardena robotplæneklipper

Ejer du en robotplæneklipper ved du uden tvivl, hvor smart og belejlig den lille maskine er, men ved du også, at det er afgørende at anskaffe det helt rigtige tilbehør til din Gardena? Tilbehør til Gardena robotplæneklippere spiller nemlig en vigtig rolle når det kommer til vedligeholdelse af din maskine, men også når det gælder de resultater robotplæneklipperen leverer. Selvom den i sin natur er så godt som selvkørende er det stadig nødvendigt at give den en hjælpende hånd - både når det gælder installation og de redskaber maskinen bruger til daglig. Derfor er det en god idé at undersøge, hvilket tilbehør din Gardena robotplæneklipper har behov for og derefter investere i ekstra udstyr så du altid har det ved hånden, hvis dele til maskinen eller haven skulle blive slidt eller defekt.

Tilbehør til Gardena findes i mange forskellige varianter og størrelser og kan variere afhængig af din model og dine behov til maskinen og dens præstation, men alt tilbehør er i sidste ende med at optimere og vedligeholde din maskine, hvilket sikrer, at du kan nyde godt af de flotte resultater og den hurtige klipning i længere tid. Hvad end du mangler nye robotplæneklipper knive, mere kanttråd, samlemuffer eller pløkker til afgrænsningskabel. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af tilbehør til Gardena robotplæneklipper i god kvalitet og til gode priser, så det bliver simpelt at holde din robotplæneklipper så god som ny!

Derfor er det helt rigtige Gardena robotplæneklipper tilbehør vigtigt

Mange maskiner kører i dag automatisk og har funktioner der gør, at du ikke selv skal være inde over alle processerne. Det giver dig mere frihed, i dette tilfælde som haveejer, og gør også at du i højere grad får tid til andre opgaver i haven når opgaver som græsslåningen bliver klaret automatisk. Så er der for eksempel god tid til at passe blomsterne og højbedene. Hvis du vil nyde godt af denne frihed er det dog vigtigt, at du investerer i det helt rigtige tilbehør. Det sikrer de bedste resultater i både det korte og lange løb og er med til at forlænge levetiden på din Gardena robot plæneklipper, da den som en helhed holder længere hvis de enkelte dele fungerer som de skal. 

Et defekt eller bøjet knivblad kan for eksempel forårsage skade på selve robotplæneklipperen og kan ofte også gøre skade på græsplænen det slår. Hvis der er problemer med dit afgrænsningskabel eller kanttråd kan det også får konsekvenser for, hvor robotplæneklipperen slår græsset. Er forbindelsen løs eller brudt kan du derfor også risikere, at plæneklipperen kører ind i blomsterbedet eller dele af græsset du ikke vil have slået. Tilbehør er på den måde med til at sikre præcise og flotte resultater der både skåner haven og græsset, men også selve Gardena robotplæneklipperen.

Præcis som robotplæneklipperen selv er fuldautomatisk er det også kun naturligt at en stor del af tilbehøret til robotplæneklippere også kører automatisk eller kræver minimal opsætning. Har du for eksempel behov for effektiv og praktisk overdækning til din Gardena robotplæneklipper er en automatisk garage eller hus vejen frem. Her kan din maskine selv køre ind under overdækningen, der i mange tilfælde har automatiske porte og lys. Her bliver den derefter grundigt beskyttet mod vind og vejr, så maskinen holder i længere tid. Større stykker tilbehør som garager og overdækninger er derfor også både pladsen og pengene værd, da de bidrager til din robotplæneklippers overordnede vedligeholdelse i det lange løb. Det er derfor værd at investere i det rigtige tilbehør til lige netop din maskine og dine behov, om det så er automatisk eller mere simpelt robotplæneklipper tilbehør der gør havearbejdet lettere.

Kanttråd, pløkker og samlemuffer - tilbehør til opsætning og vedligeholdelse

Afhængigt at din Gardena model, størrelsen på din græsplæne og hvor ofte du slår græsset findes der forskellige typer og mængder af tilbehør, der vil passe lige netop dig og din maskines behov bedst. Som med meget andet udstyr til grej og teknologi er der forskel på hvad det bruges til, og fordi robotplæneklippere langt hen ad vejen er selvkørende betyder det at en del tilbehør retter sig mod installationen, opsætningen af maskinen og måden robotplæneklipperen færdes i haven på. Derfor finder du i udvalget blandt andet kanttråd, også kaldet afgrænsningskabel, der gør at din robotplæneklipper ved hvor den skal køre - og endnu mere hvor den ikke skal køre. Det er vigtig del af Gardenas opsætning og kræver i sig selv andet tilbehør som pløkker og samlemuffer for at fungere optimalt. Du finder både kanttråd og pløkker til Gardena lige her på siden. Desuden vil du også finde de smarte samlemuffer i udvalget. Samlemuffen bruges til at forlænge kanttråden eller til at reparere kanttråden, hvis den har fået et brud af den ene eller anden årsag. Fordi dette tilbehør er afgørende for robotplæneklipperens ydeævne er det en god idé at investere i mere tilbehør af samme slags, så du er sikker på at have noget ekstra på lager når behovet opstår. Vil du være sikker på at du er godt dækket ind på alle fronter findes der også et udvalg af tilbehørspakker, der er tilpasset efter den enkeltes behov og både har store og små mængder udstyr og tilbehør.

Se forskellen med det samme med nyt tilbehør til Gardena

En af de største forskellige ved godt tilbehør er, at du vil kunne se forskellen med det samme. Oplever du pludselig at græsset ikke bliver trimmet lige så flot og tæt som tidligere er det sandsynligvis et tegn på, at det er på tide at udskifte tilbehøret. Hvad end det er robotplæneklipper knive eller kanttråden, der afgrænser arbejdsområdet. Når det er gjort vil du heldigvis kunne se forskellen med det samme. Ved at investere i kvalitetsudstyr sikrer du derfor at du ikke vil stå i en situation, hvor din Gardena robotplæneklipper ikke leverer de ønskede resultater fordi diverse dele er blevet slidt eller defekte. I stedet vil du altid have ekstra udstyr ved hånden, klar til at erstatte det gamle og gøre en mærkbar forskel på ingen tid.