Garage til Gardena Sileno Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Gardena (17)
 2. checkmark
  Adano (14)
 3. checkmark
  Point (14)
 4. checkmark
  Mammotion Luba / Luba 2 Robotplæneklipper (13)
 5. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (11)
 6. checkmark
  Einhell (10)
 7. checkmark
  Ambrogio L32/L35/L50/L60/ 4.0 Basic/Deluxe/Elite (9)
 8. checkmark
  Ambrogio L210, L85, L250, L250i Elite / Deluxe / S+ (9)
 9. checkmark
  Greenworks Optimow (9)
 10. checkmark
  Ambrogio Twenty Deluxe/Elite/EliteS+ / ZR / 25 Elite / 29 Elite / L15 Deluxe (9)
 11. checkmark
  Ambrogio Robotplæneklipper (7)
 12. checkmark
  Segway Navimow (5)
 13. checkmark
  Gardena Plæneklipper (5)
 14. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 305 (3)
 15. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (3)
 16. checkmark
  Grouw robotplæneklipper (3)
 17. checkmark
  LawnExpert (3)
 18. checkmark
  Landxcape (3)
 19. checkmark
  Redback (3)
 20. checkmark
  Stiga Robotplæneklipper (3)
 21. checkmark
  Robomow RC / TC / MC / RS / MS (3)
 22. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (3)
 23. checkmark
  Husqvarna Automower (3)
 24. checkmark
  Robomow RK1000 (2)
 25. checkmark
  Robomow RC308U (2)
 26. checkmark
  Bosch Indego (2)
 27. checkmark
  Robomow RC304U (2)
 28. checkmark
  Robomow RS615U (2)
 29. checkmark
  Robomow RK2000 (2)
 30. checkmark
  Cub Cadet XR3 (2)
 31. checkmark
  Robomow RS635 (2)
 32. checkmark
  Worx Landroid Vision/ L800 /L1300 / L1600 /L2000 / S300 (2)
 33. checkmark
  Cub Cadet XR5 (2)
 34. checkmark
  Cub Cadet XR2 (2)
 35. checkmark
  Cub Cadet XR1 (2)
 36. checkmark
  Cub Cadet XR (2)
 37. checkmark
  Robomow RK (2)
 38. checkmark
  Stihl Robotplæneklipper (2)
 39. checkmark
  Husqvarna Robotplæneklipper 310 (2)
 40. checkmark
  Robomow RX (2)
 41. checkmark
  Worx Landroid (2)
 42. checkmark
  Bosch Græstrimmer (1)
 43. checkmark
  Einhell græstrimmer (1)
 44. checkmark
  Husqvarna (1)
 45. checkmark
  Segway Navimow H3000E (1)
 46. checkmark
  Worx Landroid M700 / M700 Plus / M1000 (1)
 47. checkmark
  Segway Navimow I105 / I108 / H500E (1)
 48. checkmark
  Segway Navimow H800E (1)
 49. checkmark
  Segway Navimow H1500E (1)
 50. checkmark
  Worx Landroid M500 / M600 / M700 / M800 Samt Plus (1)
 51. checkmark
  Bosch  (1)
Farve
 1. checkmark
  Brun (6)
 2. checkmark
  Sort (5)
 3. checkmark
  Grå (3)
 4. checkmark
  Hvid (2)
 5. checkmark
  Sølv (2)
 6. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Pas godt på din Gardena Sileno med en god garage til robotplæneklipper

Ejer du en Gardena robotplæneklipper vil du med stor sandsynlighed også gerne passe så godt på den som overhovedet muligt. Her kommer en robotplæneklipper garage ind i billedet. En Gardena robotplæneklipper er et værdifuldt værktøj at have ved ens side i have, da den smarte maskine gør livet lettere for haveejere landet over. Du kan langt hen a vejen læne dig tilbage og lade den tage sig af græsplænen, mens du selv får mere tid blomsterbedet, grillen eller urtehaven. En robotplæneklipper har dog stadig brug for god vedligeholdelse og godt tilbehør, hvis den skal blive ved med at præstere på sit højeste. Derfor er det altid en god idé at investere i en robotplæneklipper garage, der kan skærme mod skader og slid og holde maskinen så god som ny i længere tid. Et robotplæneklipper hus gør det også muligt at opbevare plæneklipperen udenfor året rundt, så den ikke fylder i redskabsrummet eller kælderen. I stedet vil den kunne passe sig selv og, i huse med automatisk port, endda selv kunne køre ud og ind som den vil, uden der skal programmeres eller indstilles nogle timere. På den måde til en garage eller et hus kunne give læ og overdækning og beskytte mod nedfaldne grene, sne, regn og andet din Gardena ville kunne blive udsat for i haven uden ordentlig beskyttelse og overdækning.

Når man skal vælge et hus til robotplæneklipper, er der mange forskellige typer at vælge mellem. Nogle slags overdækning til robotplæneklipper er simple og minder mest af alt om en lille carport, mens andre er mere detaljerede og er designet som et lille hus eller en rigtig garage med port og dør. Vil du sikre dig at din robotplæneklipper garage for alvor går i ét med haven findes der endda også huse med indbyggede blomsterkasser. Derfor er der også mange forskellige materialer og forme at vælge mellem, og valget afhænger af hvilket udtryk, mængde af beskyttelse og holdbarhed du går efter. Fælles for dem alle er dog, at de effektivt beskytter din Gardena robotplæneklipper mod skader og slid fra vind og vejr så du kan nyde godt af robotplæneklipperens mange fordele i årevis!

Hvilken garage skal du købe til din Gardena robotplæneklipper?

Der findes mange forskellige typer robotplæneklipper garager i varierende design, materialer og dimensioner, og det er derfor vigtigt at sætte sig ind i, hvilket behov du og din robotplæneklipper har til en overdækning. Det er helt individuelt, hvad man ønsker når det kommer til design og udseende. Nogle foretrækker en robotplæneklipper der pynter flot i haven, mens andre blot vil have solid overdækning i et minimalistisk design. Det er derfor både muligt at finde garager i træ og aluminium, samt garager i forskellige farver og med forskellige indbyggede egenskaber. Der er i sandhed noget til enhver smag. Aluminium kan give et moderne udtryk hvorimod træ kan give et mere varmt udtryk til haven. Udover udseendet af garagen, så skal du også vurdere om du vil have en garage med vægge eller et robotplæneklipper hus med et halvtag, automatisk port eller et forhæng. Uanset hvilket type du vælger, kan du dog stole trygt på, at den vil forlænge levetiden på din Gardena robotplæneklipper og sikre, at den ikke bliver skadet eller slidt af at stå i haven året rundt. 

Der er dog en række parametre der er gode at huske på når man vælger, hvilket garage man skal købe til sin Gardena robotplæneklipper. Først og fremmest skal du finde en garage til robotplæneklipper, der er lavet i gode og holdbare materialer. Det kan for eksempel være træ, der er behandlet til at kunne være ude i vind og vejr året rundt. Du kan også vælge et metal hus eller overdækning, der ikke ruster i regn og sne. Derudover er det vigtigt at vælge en robotplæneklipper garage, der passer godt ind i din have og det udtryk du ønsker. Du kan for eksempel finde et kombineret blomsterbed og garage, hvor du kan plante blomster på taget og på den måde i højere grad kamuflere din garage. Selvom en robotplæneklipper garage er en meget universel størrelse er det derudover også altid en god idé at måle efter på din egen Gardena robotplæneklipper og derefter sammenligne disse mål med dem angivet under de enkelte produkter. Så er du helt sikker på at din maskine kan være der og får den nødvendige beskyttelse.

Gå den simple vej med en stærk og flot aluminiums garage til Gardena robotplæneklipper

Hvis du leder efter en garage til din Gardena robotplæneklipper, som er stilren og moderne i designet, så skal du vælge en garage i aluminium. Ikke nok med, at det er et materiale der holder til enormt meget, både når det gælder vejrforhold, men også ridser fra småsten og andre sager rundt omkring i haven, så er det også vedligeholdelsesfrit. Du slipper derfor for at tænke på om der skal plejes eller rengøres på garagen, den er 100% vedligeholdelsesfri og kan passe sig selv. På mange aluminiumsgarager er der desuden et smart vipbart tag, så du nemt kan komme ind til både lade stationen og robotplæneklipperen. Denne type garage er perfekt til dem, der vil have en simpel men effektiv måde at beskytte deres robotplæneklipper på. Ofte har disse typer overdækning til robotplæneklipper ikke fire vægge, men fungerer i stedet som en slags halvtag. Det er også værd at have i mente når du skal vælge.

Skab hygge og varme i haven med blomster og træmaterialer

Hvis du ikke er til den kølige og minimalistiske aluminiums garage, så findes der også mange andre gode alternativer, der spreder hygge og varme i haven - også i de kolde måneder. Vil du pynte haven og finde et robotplæneklipper hus, der enten går i et med sine omgivelser eller ser sjovt og fint ud, så er et hus i træ et godt valg. Disse typer garager er ofte lavet til at ligne et rigtigt lille hus eller garage og er komplet med planker i flot træ, samt døre og tage. Det giver et unikt og varmt udtryk i haven. 

Der findes et stort udvalg af garager i lækkert kvalitets træ, behandlet og malet i forskellige farver som for eksempel sort, hvid og naturtræ. Du kan desuden finde en 2-i-1 garage, hvor du får en garage til robotplæneklipperen med en blomsterkasse ovenpå. Så kan du plante flotte blomster på taget og udnytte garagen, så den bliver til mere end bare opbevaring og overdækning. Det vil få den til at gå mere i ét med sine omgivelser og vil på sin måde også skjule robotplæneklipper huset, så det ikke tiltrækker sig så meget opmærksomhed. Derudover kan du også vælge at plante blomster omkring og op ad dit robotplæneklipper hus i træ, hvis du ønsker et sjovt og unikt look.