Knive til Gardena Sileno Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Gardena Plæneklipper (3)
 2. checkmark
  Husqvarna Automower (3)
 3. checkmark
  McCulloch Plæneklipper (3)
 4. checkmark
  Gardena (3)
 5. checkmark
  Greenworks Optimow (3)
Farve
 1. checkmark
  Sølv (3)
 2. checkmark
  Guld (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gardena SilenoSkarpe knive til Gardena Sileno - skarpe resultater!

Har du en Gardena Sileno robotplæneklipper, skal du sørge for at holde øje med knivene.  Skarpe knivblade sikrer nemlig en jævn beskæring, som hjælper græsset med at vokse sig sundt og stærkt. Det betyder også, at du undgår at beskadige græsset, der ellers kan føre til ujævn vækst og brune pletter. 

Men det er ikke kun græsplænen, der kan blive påvirket af sløve knivblade. Når klingerne er sløve, tager robotplæneklipperen længere tid om at beskære græsset, hvilket kan føre til en højere belastning på motoren og øge risikoen for tekniske fejl.

Så for at opretholde en flot græsplæne og sikre en optimal ydelse af din robotplæneklipper, er det vigtigt at regelmæssigt udskifte knivene. Tommelfingerreglen siger, at du skal udskifte knivene en gang om måneden i højsæsonen, men det afhænger af hvor meget du bruger din robotplæneklipper og størrelsen på din græsplæne.

Hold derfor godt øje med græsset. Hvis resultatet er begyndt at dale, kan det være et tegn på, at det er tid til at udskifte knivene.

Vores klinger til Gardena Sileno fremstillet i rustfrit stål, som sikrer en skarp og effektiv græsbeskæring samt en lang holdbarhed. Klingerne er designet til ikke at splintre, hvis knivbladet rammer en sten eller lignende under græsslåningen. De er nemme at udskifte og montere, og anodiserede skruer medfølger i pakken.